Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Szeretem,ha a férfi élvezi a ha megdugom,mert a legnagyobb élvezet neki a prosztata orgazmus."
"De sajnos sokan nem merik kipróbálni."
"Isteni mindkét félnek"
"Ki s ki ,hogyan viszonyul a kényeztetéshez "
"nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1173   2014. 05. 05. hétfő 15:49
sensual boy sensual boy
Sziasztok! Veszprém megyéből akad itt olyan csajszi, aki szereti a popsis játékokat? Üzenj! Cupp...
#1172   2014. 05. 05. hétfő 11:25
kisjanko kisjanko
A hétvégén engem is megdugott a párom. Van egy eléggé nagyméretű vibrátorunk. kb 25/6-os. Már máskor is ki akartuk próbálni de jött össze, nem ment be még a makkja sem. Érdekes módon most annyira el tudtam lazulni, hogy simán bement tövig és nem is fájt. Teljesen szét lett dugva az ánuszom. Nagyon jó volt. Remélem lesz még részem ilyesmiben.
#1171   2014. 05. 03. szombat 05:30
zsozs70 zsozs70
irigyelek szuper lehetett
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 05. 01. csütörtök 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 01. csütörtök 04:29
végre eljött a várva várt esemény smile ma este beszélgettem a párommal, hogy már mennyire megnézné ahogy megdugnak. Kicsit iszogattunk. gondoltunk egyet, és felhívtunk egy srácot, akit a barátnőm ismert csak eddig, számomra ismeretlen volt. Ők is többnyire csak interneten tartják a kapcsolatot, de persze már többször is találkoztak élőben. A srác eléggé bejött a páromnak, és mint kiderült, bisex. úgy voltunk a dologgal, hogy ő nagyon jó alany lenne felavatni a popsimat, mert a párom egyébként is szeretett volna vele lefeküdni (csak 3asban vagyunk mással - nem csaljuk egymást soha).hát felhívtuk telefonon.korábban interneten keresztül már elő lett melegítva a terep.Tudta a srác, hogy miért őt választjuk. A rövid beszélgetés vége az lett, hogy kb 1 órán belü nálunk volt a srác. egy jóképű izmos,de nem nagydarab fiú volt.jó fej is volt, mint kiderült. először csak beszélgettünk, ismerkedtünk, iszogattunk. majd a párom mondta, hogy lezuhanyzik. ezalatt a srác kezdeményezésére beszélgetni kezdtünk a szexről. kérdezgetett kettőnkről, illetve, hogy voltam-e már fiúval.elmeséltem neki mindent amit fontosnak tartottam, majd nemsokára visszatért közénk a barátnőm. a vendégünket beindítandó csak egy kis "picsagatya" és egy top volt rajta. kapott is bókot bőven. kicsit még iszogattunk, majd mikor már kezdődött bennnk feloldódni a gátlás, a párom eleinte csak a srác combjait, majd a farkát kezdte masszírozni.nekemszinte rögtön merevedéem lett, ahogy láttam, hogy a párom egy másik farokkal ügyködik. lassan megszabadultunk a ruháktól. a srác farka a párom kezében volt.szép, igényes, fazonra borotvált, közepes méretű farok volt.nem volt valami vaskos,kb 15cm lehetett a hossza.a barátnőm lassan verte az álló faszt, közben odahívott,hogy kezdjem szopni.imádja nézni ahogy szopok.vadul szopni kezdtem, majd átadtam a páromnak, és szopatni kezdtem a srácot. ez nem volt olyan kellemes,kicsit fájt ahogy csinálja. nemsokára felváltva dugtuk és szopattuk a páromat (bocsánat,hogy ezt most nem részletezem, most nem ezen van a hangsúly). majd elérkezett a várva-várt pillanat.a hátamon fekudtem, a srác nyalni kezdte a borotvált ánuszom, közben a párom szopott.nagyon élveztem.lassan a srác betolta 1 majd kicsit később 2 síkosított ujját. nagyon hozzáértő mozdulatokkal masszírozta a prosztatám,nemsok kellett,hogy elmenjek. mikor már kellőképpen kitágított, lassan belémtolta a kemény farkát. mivel már volt bennem méretesebb vibri és felcsatolható is, nem volt ismeretlen az érzés - gond nélkül becsusszant. először azért óvatosan kezdte, majd mikor látta, hogy azért jó a befogadóképességem, gyorsított.nagyon ügyesen csinálta. majdnem minden mozdulatommal a prosztatám ingerelte, közben a barátnőmm lassan szopogatta a farkam. nemsokára hangosan nyőgni kezdett a srác, és elkezdte pumpálni belém a forró spermát...éreztem minden lövést a popsimban...csodálatos volt,.olyannyira,hogy abban a pillanatban én is elélveztem. prosztata orgazmusom volt... életem legnagyobb orgazmusát éltem át.
#1170   2014. 05. 02. péntek 22:49
Demona Demona VIP Admin
Nem kell két lábbal rugdosni a könyvet, ha nem tetszik elég lapozni vagy másikat olvasni felkialtas
#1169   2014. 05. 01. csütörtök 10:18
imádom1987 imádom1987
Gratulálok az élményhez bár én pasira nem néznék de a ma este érdekes lesz márt alig várom teli vagyok gondolatokkal.
#1168   2014. 05. 01. csütörtök 04:30
fazonkirály fazonkirály
rengeteg spermát fröcsköltem a párom ajkai közé...ez volt életem legcsodásabb szexuális élmén ye smile
#1167   2014. 05. 01. csütörtök 04:29
fazonkirály fazonkirály
végre eljött a várva várt esemény smile ma este beszélgettem a párommal, hogy már mennyire megnézné ahogy megdugnak. Kicsit iszogattunk. gondoltunk egyet, és felhívtunk egy srácot, akit a barátnőm ismert csak eddig, számomra ismeretlen volt. Ők is többnyire csak interneten tartják a kapcsolatot, de persze már többször is találkoztak élőben. A srác eléggé bejött a páromnak, és mint kiderült, bisex. úgy voltunk a dologgal, hogy ő nagyon jó alany lenne felavatni a popsimat, mert a párom egyébként is szeretett volna vele lefeküdni (csak 3asban vagyunk mással - nem csaljuk egymást soha).hát felhívtuk telefonon.korábban interneten keresztül már elő lett melegítva a terep.Tudta a srác, hogy miért őt választjuk. A rövid beszélgetés vége az lett, hogy kb 1 órán belü nálunk volt a srác. egy jóképű izmos,de nem nagydarab fiú volt.jó fej is volt, mint kiderült. először csak beszélgettünk, ismerkedtünk, iszogattunk. majd a párom mondta, hogy lezuhanyzik. ezalatt a srác kezdeményezésére beszélgetni kezdtünk a szexről. kérdezgetett kettőnkről, illetve, hogy voltam-e már fiúval.elmeséltem neki mindent amit fontosnak tartottam, majd nemsokára visszatért közénk a barátnőm. a vendégünket beindítandó csak egy kis "picsagatya" és egy top volt rajta. kapott is bókot bőven. kicsit még iszogattunk, majd mikor már kezdődött bennnk feloldódni a gátlás, a párom eleinte csak a srác combjait, majd a farkát kezdte masszírozni.nekemszinte rögtön merevedéem lett, ahogy láttam, hogy a párom egy másik farokkal ügyködik. lassan megszabadultunk a ruháktól. a srác farka a párom kezében volt.szép, igényes, fazonra borotvált, közepes méretű farok volt.nem volt valami vaskos,kb 15cm lehetett a hossza.a barátnőm lassan verte az álló faszt, közben odahívott,hogy kezdjem szopni.imádja nézni ahogy szopok.vadul szopni kezdtem, majd átadtam a páromnak, és szopatni kezdtem a srácot. ez nem volt olyan kellemes,kicsit fájt ahogy csinálja. nemsokára felváltva dugtuk és szopattuk a páromat (bocsánat,hogy ezt most nem részletezem, most nem ezen van a hangsúly). majd elérkezett a várva-várt pillanat.a hátamon fekudtem, a srác nyalni kezdte a borotvált ánuszom, közben a párom szopott.nagyon élveztem.lassan a srác betolta 1 majd kicsit később 2 síkosított ujját. nagyon hozzáértő mozdulatokkal masszírozta a prosztatám,nemsok kellett,hogy elmenjek. mikor már kellőképpen kitágított, lassan belémtolta a kemény farkát. mivel már volt bennem méretesebb vibri és felcsatolható is, nem volt ismeretlen az érzés - gond nélkül becsusszant. először azért óvatosan kezdte, majd mikor látta, hogy azért jó a befogadóképességem, gyorsított.nagyon ügyesen csinálta. majdnem minden mozdulatommal a prosztatám ingerelte, közben a barátnőmm lassan szopogatta a farkam. nemsokára hangosan nyőgni kezdett a srác, és elkezdte pumpálni belém a forró spermát...éreztem minden lövést a popsimban...csodálatos volt,.olyannyira,hogy abban a pillanatban én is elélveztem. prosztata orgazmusom volt... életem legnagyobb orgazmusát éltem át.
#1166   2014. 04. 30. szerda 18:38
fazonkirály fazonkirály
rám is pont a napokban adta rám a párom az egyik tangáját...utána hosszan eljátszott a popsimmal
(Ez egy válasz imádom1987 üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 18:47
Na már késő megtettem hisz szeretem nem is volt olyan szörnyű de már ott tart az asszony hogy mást is vehetnék fel mert nagyon izgatta a dolog smile
ettől féltem, de hát mért ne fogattam vele ha én felöltözök akkor ő megfűzi egyik barátnőjét h nyomjuk 3 asban .
Ez persze rosszul sült el a barátnője kapásból Úgy kezdte h csak akkor van benne a dologban ha tetőtől talpig női ruha van rajtam és mindent csak parancsra teszek és nem csinálhatok semmit saját akaratomból.
na most vagyok bajban mert ha vissza lépek akkor rosszul érezném magam Úgy hogy fejet hajtok és kész.
ki tudja milesz de remélem jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
#1165   2014. 04. 29. kedd 20:36
imádom1987 imádom1987
ígérem beszámolok !
jó mázlistának leni ! smile
A nagy nap csütörtök lesz a ruha már itt van és hat izgató a dolog a cipőt a barátnője hozza amire ígéretet tett h a nyakam kitörőm benne. ha bele gondolok akkor márt most felhuznám és bele vágnák de várnom kel majd meg látjuk milyen szolga leszek vagy ahogy ők mondják milyen szuka smile
#1164   2014. 04. 29. kedd 06:19
X Törölt felhasználó (876621) VIP
Nagyon izgató érzés ilyen módon átvenni az irányító szerepét.
(tudom, egy nő alap felállásban is irányíthat, de ez mégis más).
Nagyon izgató már maga a látvány, hogy a pasi ott van előttem kutyában (amiben amúgy én szoktam lenni), négykézláb, pucsít a formás seggével és az ütemet én diktálom, és nyüszít alattam a kéjtől smile
Leírhatatlan érzés (fejben) smile
(Ez egy válasz imádom1987 üzenetére (2014. 04. 27. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 27. vasárnap 19:09
na üdv kérdés lentebb említettem hogy mivel állt elő párom most már zsarol vele .
azt mondta nem lesz több játék ha nem teszem meg neki.
de attól tartok utána már mást is rám ad .
megéri ez ? vagy van valami csaj itt aki ezt elmagyarázná mire jó ez a lányoknak ? smile
#1163   2014. 04. 29. kedd 06:16
X Törölt felhasználó (876621) VIP
Ajajj nyes DD
Számolj be róla smile
(Ez egy válasz imádom1987 üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 18:47
Na már késő megtettem hisz szeretem nem is volt olyan szörnyű de már ott tart az asszony hogy mást is vehetnék fel mert nagyon izgatta a dolog smile
ettől féltem, de hát mért ne fogattam vele ha én felöltözök akkor ő megfűzi egyik barátnőjét h nyomjuk 3 asban .
Ez persze rosszul sült el a barátnője kapásból Úgy kezdte h csak akkor van benne a dologban ha tetőtől talpig női ruha van rajtam és mindent csak parancsra teszek és nem csinálhatok semmit saját akaratomból.
na most vagyok bajban mert ha vissza lépek akkor rosszul érezném magam Úgy hogy fejet hajtok és kész.
#1162   2014. 04. 28. hétfő 19:23
Nazorg Nazorg
Te mázlista bár nekem sikerülne ilyen barátnőt szerezzen az asszony nyes
(Ez egy válasz imádom1987 üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 18:48
igazad van a tömör válasz elöző válaszban
#1161   2014. 04. 28. hétfő 18:48
imádom1987 imádom1987
igazad van a tömör válasz elöző válaszban
(Ez egy válasz Nazorg üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 10:10
Sziasztok.
Eddig csak olvasgattam de most, hogy látom végre arról szól a fórum amiről kell gondoltam írok mert tapasztalat van.
Fiatal pár vagyunk (F27/N35) már egy ideje csináljuk. Először nem is tudom, hogy jött. Valahogy mind a ketten ki akartuk próbálni. És NEM bánta meg EGYIKÜNK sem!
Csináltuk többféle képen. Vibrátor, felcsatolható, kézzel. Drága feleségem azt mondja ujjal szereti a legjobban "érezni a lüktetést ahogy elélvezek" szerinte valami leírhatatlan. Nekem meg maga az orgazmus. Mert csatlakozva már sok előttem szólóhoz a prosztata orgazmusnál nincs nagyobb. Ki tudja ütni az embert. Amúgy meg, hogy éppen milyen segédeszközzel vagy kell e eszköz azt a hangulat hozza. Mikor mire vagyunk ráállva.
Imádom1987 (hm... én is '87-es vagyok) szerintem tetszeni fog. Én is kicsit meglepődtem a dolgon na meg hülyén éreztem magam meg voltak érdekes gondolataim azzal kapcsolatban mikor a párom kitalálta vegyek fel egy csini tangát+háló ruci felsőt... De hamar le kerültek azok és bebizonyította, hogy megérte. És csodás este lett belőle. Megjegyzem azóta sem női ruhákban mászkálok. Az csak egy játék volt. Ami meg szerintem egy kapcsolatba bele fér ha mind a két fél élvezi.
#1160   2014. 04. 28. hétfő 18:47
imádom1987 imádom1987
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 07:32
én megtenném neki,ha kéri,mi baj lehet belőle..
#1159   2014. 04. 28. hétfő 10:10
Nazorg Nazorg
Sziasztok.
Eddig csak olvasgattam de most, hogy látom végre arról szól a fórum amiről kell gondoltam írok mert tapasztalat van.
Fiatal pár vagyunk (F27/N35) már egy ideje csináljuk. Először nem is tudom, hogy jött. Valahogy mind a ketten ki akartuk próbálni. És NEM bánta meg EGYIKÜNK sem!
Csináltuk többféle képen. Vibrátor, felcsatolható, kézzel. Drága feleségem azt mondja ujjal szereti a legjobban "érezni a lüktetést ahogy elélvezek" szerinte valami leírhatatlan. Nekem meg maga az orgazmus. Mert csatlakozva már sok előttem szólóhoz a prosztata orgazmusnál nincs nagyobb. Ki tudja ütni az embert. Amúgy meg, hogy éppen milyen segédeszközzel vagy kell e eszköz azt a hangulat hozza. Mikor mire vagyunk ráállva.
Imádom1987 (hm... én is '87-es vagyok) szerintem tetszeni fog. Én is kicsit meglepődtem a dolgon na meg hülyén éreztem magam meg voltak érdekes gondolataim azzal kapcsolatban mikor a párom kitalálta vegyek fel egy csini tangát+háló ruci felsőt... De hamar le kerültek azok és bebizonyította, hogy megérte. És csodás este lett belőle. Megjegyzem azóta sem női ruhákban mászkálok. Az csak egy játék volt. Ami meg szerintem egy kapcsolatba bele fér ha mind a két fél élvezi.
#1158   2014. 04. 28. hétfő 08:09
X Törölt felhasználó (125544)
De jó ám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 27. vasárnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876621)
2014. 04. 27. vasárnap 16:32
Jó is az, hm smile
#1157   2014. 04. 28. hétfő 07:32
kicsirics kicsirics
én megtenném neki,ha kéri,mi baj lehet belőle..
(Ez egy válasz imádom1987 üzenetére (2014. 04. 27. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 27. vasárnap 19:09
na üdv kérdés lentebb említettem hogy mivel állt elő párom most már zsarol vele .
megéri ez ? vagy van valami csaj itt aki ezt elmagyarázná mire jó ez a lányoknak ? smile
#1156   2014. 04. 27. vasárnap 19:09
imádom1987 imádom1987
#1155   2014. 04. 27. vasárnap 18:25
gabicabi gabicabi
Nagyon jo tud lenni ha eltudod engedni magad és megvan a kettötök közötti kapcsolat smile
#1154   2014. 04. 27. vasárnap 16:32
X Törölt felhasználó (876621)
Jó is az, hm smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 26. szombat 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (906930) VIP
2014. 04. 26. szombat 18:18
két volt barátnőm is szeretett játszani a popsimmal, nyalták és az ujjaikat is használták. imádtam. smile ha volna olyan csaj itt, aki szintén szereti az ilyen játékokat, szivesen venném a véleményét vagy az élménybeszámolóit. smile sőt szivesen találkoznék is vele! smile

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Aliszultan Aliszultan
Nyitás ideje: 2004. 09. 30. csütörtök
Üzenetek: 1873db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 02. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!