Sziasztok, ma erre ki ismerkedne?
Ez tök jó!
Köszönjük szépen (Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2022. 01. 21. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 21. péntek 20:41
Köszönjük szépen (Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2022. 01. 21. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy kis segítség az ismerkedéshez:
A Dogging szabályok
Jelzések:
1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás vagy világítás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
2. Felkapcsolt belső világítás: "Leselkedj nyugodtan!"
3. Letekert ablak: "Be is nyúlkálhatsz!" (Nyáron lehet, hogy csak melegük van.)
4. Kinyitott ajtó: "Beszállhatsz!"
5. Kiszállás az autóból: "Gyertek farkas-falka!" (A csaj azt akarja, hogy közelebb menjetek és többen vágjátok partiba.) Ha ráhajol a motorháztetőre... azt nem kell elmagyarázni, ugye?
6. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és lekapcsolt belső világítás: "Menj el!"
7. Jelzés nélküli elhajtás: "Ne gyere utánunk!"
Ezek nincsennek ugyan kőbe vésve, de a doggingolók ismerik. Ha lenne más kérdésetek, akkor privátban kérdezzetek!
A Dogging szabályok
Jelzések:
1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás vagy világítás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
2. Felkapcsolt belső világítás: "Leselkedj nyugodtan!"
3. Letekert ablak: "Be is nyúlkálhatsz!" (Nyáron lehet, hogy csak melegük van.)
4. Kinyitott ajtó: "Beszállhatsz!"
5. Kiszállás az autóból: "Gyertek farkas-falka!" (A csaj azt akarja, hogy közelebb menjetek és többen vágjátok partiba.) Ha ráhajol a motorháztetőre... azt nem kell elmagyarázni, ugye?
6. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és lekapcsolt belső világítás: "Menj el!"
7. Jelzés nélküli elhajtás: "Ne gyere utánunk!"
Ezek nincsennek ugyan kőbe vésve, de a doggingolók ismerik. Ha lenne más kérdésetek, akkor privátban kérdezzetek!
Hello! Ma du 5-6 körül lesz kint valaki?
Most jovogettek de csak nézelődők!
Eddig semmi extra (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2022. 01. 22. szombat 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Eddig semmi extra (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2022. 01. 22. szombat 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a választ, akkor nem megyek ki fagyoskodni!
(Ez egy válasz Lorderon 1983 üzenetére (2022. 01. 22. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóformán 0!
Szinte teljesen üres a placc! (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2022. 01. 22. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szinte teljesen üres a placc! (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2022. 01. 22. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Van kint valami mozgás?
Van kint valami mozgás?
Sziasztok!
Pár vagy holgy aki kukkolna vagy kukkolhato?
Tervezi hogy jonn ki meg ma?
Pár vagy holgy aki kukkolna vagy kukkolhato?
Tervezi hogy jonn ki meg ma?
Sziasztok! Pontosan hol van ez a hely, honnan lehet megközelíteni?
Sziasztok! A fekete Ford s max (lehet galaxy) innen van?
Sziasztok!
34 éves Pesti pasi vagyok.
Nagyon izgat ha néznek maszti közbe.
Bárhol bármikor szívesen masztizok.
Olyan Nőt, Hölgyet, Lányt keresek aki szívesen nézne vagy akár be is szálna én mindenbe benne vagyok.
Kor kinézet nem szempont.
Ha tudsz valami jó helyet és lenne kedved nézni írj.
Sűrűn járok a Kökinel, Határutnal, Nagykőrösi útnál ha arra jársz és van kedved írj és találkozunk.
Írj itt privátba, vagy e mailba.
Meztelenpasi87@gmail.com
Szép Napot
34 éves Pesti pasi vagyok.
Nagyon izgat ha néznek maszti közbe.
Bárhol bármikor szívesen masztizok.
Olyan Nőt, Hölgyet, Lányt keresek aki szívesen nézne vagy akár be is szálna én mindenbe benne vagyok.
Kor kinézet nem szempont.
Ha tudsz valami jó helyet és lenne kedved nézni írj.
Sűrűn járok a Kökinel, Határutnal, Nagykőrösi útnál ha arra jársz és van kedved írj és találkozunk.
Írj itt privátba, vagy e mailba.
Meztelenpasi87@gmail.com
Szép Napot
Sziasztok. Van kint kukkolható pár?
Fél 10-11kor valaki?
Kint vagyok... Valaki?
Most valaki?
Kimennék, ha lenne hasonló jófarkú pasi, aki szopatna. Vagy közös hoki, kölcsönös orál is érdekel.
XVII-ből mennék...
XVII-ből mennék...
Van még kint pár rajtunk kívül?
Van még kint pár rajtunk kívül?
Fekete merciben hátul veri (erdonel)a farkát a pasi.
Aki erre bukik..kis infó.
Továbbra is én párokat /nőket keresek
Aki erre bukik..kis infó.
Továbbra is én párokat /nőket keresek
Van kint pár aki találkozna?