Holnap 14 - 15 között, egy kölcsönös? Privátban!
Ma valaki 16 óra körül?
Sziasztok, ma 2 fele aki/akik ismerkedne egy ápolt pasival?
A Szépvölgyi a Szépvölgyi út legvégén (a sorompónál) lévő parkolók, időnként ott is megy a dogging (bár ebben a hideg időben eléggé korlátozott ez a "műfaj"
. Előnye hogy betonozott az út, csak a parkolóig tartó rövid szakasz földút/murvás.
(Ez egy válasz hegeda üzenetére (2022. 01. 18. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Most bi pasi??
Most valaki? Van kint valaki?
Este faszverés valaki??? Csak nagy méretű
szia! a Szepvolgyi alatt mit ertesz? mi van ott?
(Ez egy válasz Zolika1987 üzenetére (2022. 01. 18. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint!
18-körül jön ki valaki?
Ma valaki dèlután?
Van kint pár,vagy hölgy?
Ma este valaki reptér vagy Szépvölgyi?
Van esetleg pár aki megy ki csütörtök reggel?
Van kint most valaki?
Sziasztok. Ma megyek ki, valaki akihez csatlakozhatok?
Látom, most olvasom és válaszolok privátban.
Bocsi, csak elsiklottam felette. (Ez egy válasz hegeda üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 17. hétfő 18:51
Bocsi, csak elsiklottam felette. (Ez egy válasz hegeda üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)

de valaszoltam. vagy ha ujra irtal akkor bocsi de annyian irtak h keptelen vagyok ennyire valaszolni. de igen par vagyunk. bizonygatni nem szeretnem

mindenkeppen koszi a segitseged!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 17. hétfő 10:52
Törölt felhasználó (4532602)

Alattam kettővel való hozzászólónak már írtam tegnap privát levelet emiatt, ha kell neki segítség, akkor nyugodtan írjon emiatt.
Elolvasta, de nem is reagált rá semmit.
Egyébként vissza kell menni pár oldalt és le van írva minden. Sőt elég a Google Térképet használni hozzá.
(Szerintem nem is pár, ahogy írja.)
Így segítsetek neki…
Egyébként vissza kell menni pár oldalt és le van írva minden. Sőt elég a Google Térképet használni hozzá.
Így segítsetek neki…

de valaszoltam. vagy ha ujra irtal akkor bocsi de annyian irtak h keptelen vagyok ennyire valaszolni. de igen par vagyunk. bizonygatni nem szeretnem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 17. hétfő 10:52

Törölt felhasználó (4532602)

Alattam kettővel való hozzászólónak már írtam tegnap privát levelet emiatt, ha kell neki segítség, akkor nyugodtan írjon emiatt.
Így segítsetek neki…
Így segítsetek neki…

Van kint valaki?