Egy kis segítség az ismerkedéshez:
A Dogging szabályok
Jelzések:
1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás vagy világítás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
2. Felkapcsolt belső világítás: "Leselkedj nyugodtan!"
3. Letekert ablak: "Be is nyúlkálhatsz!" (Nyáron lehet, hogy csak melegük van.)
4. Kinyitott ajtó: "Beszállhatsz!"
5. Kiszállás az autóból: "Gyertek farkas-falka!" (A csaj azt akarja, hogy közelebb menjetek és többen vágjátok partiba.) Ha ráhajol a motorháztetőre... azt nem kell elmagyarázni, ugye?
6. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és lekapcsolt belső világítás: "Menj el!"
7. Jelzés nélküli elhajtás: "Ne gyere utánunk!"
Ezek nincsennek ugyan kőbe vésve, de a doggingolók ismerik. Ha lenne más kérdésetek, akkor privátban kérdezzetek!
A Dogging szabályok
Jelzések:
1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás vagy világítás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
2. Felkapcsolt belső világítás: "Leselkedj nyugodtan!"
3. Letekert ablak: "Be is nyúlkálhatsz!" (Nyáron lehet, hogy csak melegük van.)
4. Kinyitott ajtó: "Beszállhatsz!"
5. Kiszállás az autóból: "Gyertek farkas-falka!" (A csaj azt akarja, hogy közelebb menjetek és többen vágjátok partiba.) Ha ráhajol a motorháztetőre... azt nem kell elmagyarázni, ugye?
6. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és lekapcsolt belső világítás: "Menj el!"
7. Jelzés nélküli elhajtás: "Ne gyere utánunk!"
Ezek nincsennek ugyan kőbe vésve, de a doggingolók ismerik. Ha lenne más kérdésetek, akkor privátban kérdezzetek!
???
(Ez egy válasz Lorderon 1983 üzenetére (2022. 01. 21. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Swift innen ?=)
Van kint pár ?
27rves fiatal srác vagyok
27rves fiatal srác vagyok
Most valaki?
Most van kint valaki ?
Kb 40 perc és kint vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 21. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 21. péntek 12:09
Törölt felhasználó (4604712)

izgis lehet
Most valaki kint?
Most van kint valaki?
Fogtok találni, bár télen elég hűvös van (ez lecsökkenti a forgalmat). Ha ugyanezt szexmoziban, Gloryban vagy swingerben próbáljátok akkor alig győztök válogatni a jelentkezők közül (attól is függ mikor mentek).
(Ez egy válasz autoskaland88 üzenetére (2022. 01. 21. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 21. péntek 12:21

Este 7 körül lesz kint fiatal, filigrán és kulturált srác? Dogging-ot szeretnénk kipróbálni..
Azt a finom kis puncit biztos lesz aki szívesen megtölti.
Finom lehet.
Sok sikert Nektek (Ez egy válasz autoskaland88 üzenetére (2022. 01. 21. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 21. péntek 12:21
Finom lehet.
Sok sikert Nektek (Ez egy válasz autoskaland88 üzenetére (2022. 01. 21. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Este 7 körül lesz kint fiatal, filigrán és kulturált srác? Dogging-ot szeretnénk kipróbálni..
Van kint most valaki?
izgis lehet
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2022. 01. 21. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 21. péntek 08:33

Én szinte minden hétköznap kinézek 12-13 óra fele mert onnan nem messze van földön.
De nem nagyon szokott lenni semmi olyankor.
Régebben jutottam ki este.
Akkor azért volt aktivitás.
Akkor azért volt aktivitás.
Én szinte minden hétköznap kinézek 12-13 óra fele mert onnan nem messze van földön.
Akkor azért volt aktivitás. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 21. péntek 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 21. péntek 07:33
Akkor azért volt aktivitás. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 21. péntek 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4604712)

senki aki sokat jár ki és ismer ott sok dolgot?
senki aki sokat jár ki és ismer ott sok dolgot?
Sziasztok
Van kint valaki?
Van kint valaki?
Ma este valaki reptér?
Ma lesz ki t valaki dél fele?
Sziasztok. Délelőtt kukkolnék párokat....