Holnap délelőtt lenne pár kint,akár privátba is jó ,hogy ne legyen nagy tumultus
Ki mennék kukkolni párost
Hozzánk se jött még oda senki, pedig nem kapnánk le a fejét ha tudna köszönni és értelmesen lekommunikálni miért jött oda, mit csinálunk, mit szeretne, mit szeretnénk..
Távbámulókat ismerjük, de azzal nem tudunk mit kezdeni, ha valaki köszönni se tud, bámulja a repcsiket inkább
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2022. 04. 08. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 08:23
Távbámulókat ismerjük, de azzal nem tudunk mit kezdeni, ha valaki köszönni se tud, bámulja a repcsiket inkább

Mi is így jártunk azon a néhány alkalmon amikor kint voltunk. Nem beszállót kerestünk, inkább csak kukkolót de a közelünkbe nem jött senki pedig frekventált helyen voltunk és a belső világítás ment a kocsiban.
Asszonyok párok ?férfi nézne csatlakozna !privi!
Igen van kint 3 autó párokkal plusz 2 hapsi van kint még autóval rajtam kívül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 08. péntek 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 19:01
Törölt felhasználó (4665431)

Fiú lány pár van, vagy esetleg lesz kint? Érdekelnè esetleg őket egy fiú shemale páros?
Fiú lány pár van, vagy esetleg lesz kint? Érdekelnè esetleg őket egy fiú shemale páros?
Van kint most valaki?
Asszonyok lányok párok ?
Van kint valaki egy masztira?
Délután 16 körül megy ki valaki?
Szerintem érdemes kiírni, hogy mikor és hol lesztek
Sokszor nem megyek ki, mert "úgy sincs kint senki" (Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2022. 04. 08. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokszor nem megyek ki, mert "úgy sincs kint senki" (Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2022. 04. 08. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is így jártunk azon a néhány alkalmon amikor kint voltunk. Nem beszállót kerestünk, inkább csak kukkolót de a közelünkbe nem jött senki pedig frekventált helyen voltunk és a belső világítás ment a kocsiban.
Ma péntek! Lesz a szokásos péntek esti fel hozatal?
Bocsi. 3. Földút vagy maganterület ott kell ki menni!
Kint van tabla is hogy szemetet ki rakni tilos!!
Mert a 4. Kijarat a vecsés amely a Karzol trans fele vezet az visz a mostani javitott körforgalomhoz!!!! (Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2022. 04. 08. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 10:35
Kint van tabla is hogy szemetet ki rakni tilos!!
Mert a 4. Kijarat a vecsés amely a Karzol trans fele vezet az visz a mostani javitott körforgalomhoz!!!! (Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2022. 04. 08. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy masik iranyból lehet be jutni!
Ha M0-n jösz Ecsernel kell ki menni ott a körforgalom!
Keresd a Lidl nagy központi raktár kihajtót!
De Magyarul 1.Ecser, 2. Lidl' kihajtó, " földút" vagy maganterület ott kell ki menni !!!
mert a 3. Kijarat az vecses! ! Ahol most nem tudsz ki menni mert csinálják az utat!
De Magyarul 1.Ecser, 2. Lidl' kihajtó, " földút" vagy maganterület ott kell ki menni !!!
mert a 3. Kijarat az vecses! ! Ahol most nem tudsz ki menni mert csinálják az utat!
Sehol senki?
Egy masik iranyból lehet be jutni!
mert a 3. Kijarat az vecses! ! Ahol most nem tudsz ki menni mert csinálják az utat! (Ez egy válasz Anti25 üzenetére (2022. 04. 08. péntek 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
mert a 3. Kijarat az vecses! ! Ahol most nem tudsz ki menni mert csinálják az utat! (Ez egy válasz Anti25 üzenetére (2022. 04. 08. péntek 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
A kovetkezo korforgalomnal Ecser elott
(Ez egy válasz Anti25 üzenetére (2022. 04. 08. péntek 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy lehet most bejutni a kifutóhoz?
Kiertem.Esetleg van valaki?Valakik?
Sziasztok! Most van kint valaki?
Furcsa h nem ment oda senki.....
Én pl ilyen helyzetben oda szoktam menni. (Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2022. 04. 08. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Én pl ilyen helyzetben oda szoktam menni. (Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2022. 04. 08. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)