Mi is így jártunk azon a néhány alkalmon amikor kint voltunk. Nem beszállót kerestünk, inkább csak kukkolót de a közelünkbe nem jött senki pedig frekventált helyen voltunk és a belső világítás ment a kocsiban.
(Ez egy válasz pestipar16 üzenetére (2022. 04. 08. péntek 04:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 04:30

Kb. egy hete voltunk kint, a gömbnél álltunk meg. Kocsik jöttek mentek, de senki sem állt meg sem kukkolni, sem pedig esetleg beszállni. Csak az előre megbeszélt tali működik? Vagy rossz helyen parkoltunk?
Lehet nem gondolták h szexeltek.
Vagy egyértelműen látszott h mit csináltok?
Én ha az idő engedi nyitott ajtóval állok. (Ez egy válasz pestipar16 üzenetére (2022. 04. 08. péntek 04:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy egyértelműen látszott h mit csináltok?
Én ha az idő engedi nyitott ajtóval állok. (Ez egy válasz pestipar16 üzenetére (2022. 04. 08. péntek 04:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Kb. egy hete voltunk kint, a gömbnél álltunk meg. Kocsik jöttek mentek, de senki sem állt meg sem kukkolni, sem pedig esetleg beszállni. Csak az előre megbeszélt tali működik? Vagy rossz helyen parkoltunk?
Sziasztok. Ha írtok én mind a kettőben benne vagyok
(Ez egy válasz pestipar16 üzenetére (2022. 04. 08. péntek 04:30), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok, én holnap kint leszek késő délután

Kinn vagyok.Szopatnek valakit.Valakiket.
Sehol senki?
10-11 korul lesz kinn bi?Bi par?
Délelőtt kimennék párokat hölgyeket kukkolnék beszálnék ,tömeg elkerülese végett privátba varom jelentkezőket!
Fel9-9korul kinezek,ha valaki menne,írjon rám.

Írtam pm-t.
(Ez egy válasz sonieric üzenetére (2022. 04. 07. csütörtök 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasik érdekelnek?
Ketten vagyunk 63 és 30 (Ez egy válasz Tobi42 üzenetére (2022. 04. 07. csütörtök 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ketten vagyunk 63 és 30 (Ez egy válasz Tobi42 üzenetére (2022. 04. 07. csütörtök 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki?
Van kint valaki?
Holnap delelott kimegyek.Passziv bivel vagy bi parral szivesen jatszanek.
Én kint vagyok... Pár autó van.
Sziasztok,Van kint valaki? ,akár kukkolnék..

A 2 körforgalomnál kell bejönni -lel logisztika fele s ha valaki eljönne értem kielégitenem
Szopnék

Ha esetleg pár szeretne kilátogatni van olyan autóm amivel ki lehet menni.. szivesen kiviszlek titeket nem szállok be csak nézem..