Hol lehet most bejutni?
Kint vagyunk haverral..de sehol semmi...csak kerülővel lehet most idejönni... biztosan ez is visszatartja a nézelődőket!
Van kint bi pasi most?
Ma este ecseren leszek kamionnal s férfiakat szopnák le s gegit nyelnék paŕok is ok
Valaki ma délelőtt? Bisex pár esetleg?
Pár lenne délelőtt vagy dél fele kint???
Valaki valakik vannak kint?
Ma reggel voltam kint,de senki.egyedul egy Nissan jött velem szembe mikor befelé mentem.
Csini pár a fekete astrával innen van?

Senki?
Bi van modt kinn?
Holnap reggel valaki?
Fél 5 körül lesz kinn valaki?Bi?
Sziasztok!
04.08.-án pénteken Nudistacsaj40 nevű partneremmel tervezünk kimenni és jól érezni magunkat az erotika széles spektrumán. Szívesen vennénk urak, párok közeledését. Biszex is játszik. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt. Megkérünk titeket, mindkét adatlapot olvassátok el.
Üdv:
N és N
04.08.-án pénteken Nudistacsaj40 nevű partneremmel tervezünk kimenni és jól érezni magunkat az erotika széles spektrumán. Szívesen vennénk urak, párok közeledését. Biszex is játszik. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt. Megkérünk titeket, mindkét adatlapot olvassátok el.
Üdv:
N és N
Valaki most?

[CSAK NŐKET KERESÜNK]
Nagyon izgat az a dolog amikor a párom más nőket dug keményen és én nézhetem.
Ehhez keresek kizárólag csak nőket, hogy elsőkézből láthassam mennyire élvezi más nő a párom farkát.
Nagyon izgat az a dolog amikor a párom más nőket dug keményen és én nézhetem.
Ehhez keresek kizárólag csak nőket, hogy elsőkézből láthassam mennyire élvezi más nő a párom farkát.
Jön ki valaki?
Ki van kint?
Van kint valaki?
Holnap délelőtt párral találkoznék.....