A többség
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 22. szombat 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 22. szombat 19:35

Törölt felhasználó (4286482)

Az már szép létszám!
Mind punciba ment el vagy ki ide ki oda? Megdugott a férjed miután a többi pasi teleélvezett?

Bocs, hogy ilyen kiváncsi vagyok csak nagyon felizgat a téma!
Régebben volt egy társaságom 1 pár és alkalmanként 5-10 pasi. Ott a férj imádta utolsónak dugni a nejét miután mind jól telespricceltük a nő punciját. Én is szerettem az utolsók között ott lenni, isteni érzés betenni amikor tocsog a rengeteg spermától és tiszta geci lessz az egész farkam a többiekétől, pedig full hetero vagyok de ezt nagyon imádom akkor is! Volt h 3-4szer is teleélveztem 1 este. Szóval azóta creampiefan vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 22. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 22. szombat 21:06

Törölt felhasználó (1331792)

A többség

Hát ez a szombat nagyon gáz volt...
A szervező 30 főt szervezett, 2 szingli hölgy, 3 pár, a többiek egészséges, izmos, helyes srácok voltak. A buli elkezdődött este 9-kor,... éjfélkor a lányokon még mindig szexi fehérnemű és csak beszélgetünk és beszélgetünk... Nekem csak az egyik hölgy jött (volna) be, de vele még dumálni sem tudtam annyi srác volt körülötte mindig. Fél egykor elköszöntünk, párom is megunta.
Másnap a szervező írt egy szabadkozó sms-t, hogy a srácok még újak a gangbangben és nem tudták, hogyan kezdjenek hozzá.
Rémes volt! Egy időre elment a kedvünk mindentől. Jövő hétre szervez egy újat. Sok sikert kívántunk neki.
Tanulság: szervezd te az eseményt, ne bízd másra! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 16:15

A szervező 30 főt szervezett, 2 szingli hölgy, 3 pár, a többiek egészséges, izmos, helyes srácok voltak. A buli elkezdődött este 9-kor,... éjfélkor a lányokon még mindig szexi fehérnemű és csak beszélgetünk és beszélgetünk... Nekem csak az egyik hölgy jött (volna) be, de vele még dumálni sem tudtam annyi srác volt körülötte mindig. Fél egykor elköszöntünk, párom is megunta.
Másnap a szervező írt egy szabadkozó sms-t, hogy a srácok még újak a gangbangben és nem tudták, hogyan kezdjenek hozzá.

Tanulság: szervezd te az eseményt, ne bízd másra! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)

Ők gyakran... vagy inkább majdnem mindig gumi nélkül csinálják mindenkivel.
Még nem volt semmi baj belőle. Nekik. Mi azért nem akarunk kockáztatni. Gumi mindig.
Most hétvégén megyünk egy buliba ahol jelentős férfi többlet lesz.
Magyarán gangbang. De nem punciba élvezős. Szerintem így is nagy kockázatot vállalunk koronavírus-ügyileg. Nem vagyok benne biztos, hogy jól döntöttem.

Most hétvégén megyünk egy buliba ahol jelentős férfi többlet lesz.

De nem ezért mentek oda? Akkor meg mi a fenéért nem kezdtek bele valami izgalmasba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 16:15

Hát ez a szombat nagyon gáz volt...
Rémes volt! Egy időre elment a kedvünk mindentől. Jövő hétre szervez egy újat. Sok sikert kívántunk neki.
Tanulság: szervezd te az eseményt, ne bízd másra!

Tanulság: szervezd te az eseményt, ne bízd másra!
Furcsa volt az egész... a párommal körbejártunk és majdnem mindenkihez odamentünk beszélgetni. Az egyik pár azt mondta, hogy már rengetegszer voltak ennek a szervezőnek a buliján és általában a buli kezdete után egyből kezdődik a szex is. Egyedül a szervező srác nyúlt hozzá a páromhoz az elején, amikor üdvözölt minket.
Amikor egyik barátom szervezte a bulit (Talán páran ismeritek Palit, nagyon jó srác.
) ő megbeszélte velünk, hogy ha a srácok megérkeznek, akkor az ő felesége és az enyém elkezd smárolni és levetkőztetik egymást. Működött a dolog... még csak egymás mellének csókolgatásánál tartottak, amikor a srácok már elrángatták őket egymástól és a szájukba nyomták a farkukat.
Itt a szervezőnek nem volt semmi terve erre a helyzetre. Kellett volna valami játék vagy noszogatás, hogy ruhát le! Farkat elő! Vagy valami üvegezés, vagy mit tudom én... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 16:46
Amikor egyik barátom szervezte a bulit (Talán páran ismeritek Palit, nagyon jó srác.

Itt a szervezőnek nem volt semmi terve erre a helyzetre. Kellett volna valami játék vagy noszogatás, hogy ruhát le! Farkat elő! Vagy valami üvegezés, vagy mit tudom én... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4286482)

De nem ezért mentek oda? Akkor meg mi a fenéért nem kezdtek bele valami izgalmasba?
A képeiteket elnlzve elég komolyan benne vagytok a többes világában. Már értem miért invitáltál itt a gloriba pasikat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 18:01

Furcsa volt az egész... a párommal körbejártunk és majdnem mindenkihez odamentünk beszélgetni. Az egyik pár azt mondta, hogy már rengetegszer voltak ennek a szervezőnek a buliján és általában a buli kezdete után egyből kezdődik a szex is. Egyedül a szervező srác nyúlt hozzá a páromhoz az elején, amikor üdvözölt minket.
) ő megbeszélte velünk, hogy ha a srácok megérkeznek, akkor az ő felesége és az enyém elkezd smárolni és levetkőztetik egymást. Működött a dolog... még csak egymás mellének csókolgatásánál tartottak, amikor a srácok már elrángatták őket egymástól és a szájukba nyomták a farkukat.
Itt a szervezőnek nem volt semmi terve erre a helyzetre. Kellett volna valami játék vagy noszogatás, hogy ruhát le! Farkat elő! Vagy valami üvegezés, vagy mit tudom én...

Itt a szervezőnek nem volt semmi terve erre a helyzetre. Kellett volna valami játék vagy noszogatás, hogy ruhát le! Farkat elő! Vagy valami üvegezés, vagy mit tudom én...
Sziasztok...! Szívesen csatlakoznék a tervezett gangbang ötök hoz a szomszédból. Keszthelyrol....
Egy ilyen buliba mi is örömmel fogadnánk meghívást...
Németországban lakom,és itt találni rá lehetőséget,szóval voltam már,és nagyon élveztem.
Nem tudom mennyien voltak,tíznél biztosan többen
Nem tudom mennyien voltak,tíznél biztosan többen
Ezt én is kiprobalnam egyszer... Vagy tobbszor
Mert az
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 22. szombat 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 22. szombat 00:02

Törölt felhasználó (4337872)

Miért tűnnsz nekem hantabojnak????
Izgalmas lenne, de ez nálunk sajnos nem megoldható
Szoktam ilyen videókat nézni,nagyon felizgat,egyszer kipróbálom majd biztosan.
De gyönyörű a pinád és nyalni dugni való!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 12. hétfő 08:59
Törölt felhasználó (4358382)

Mert az

Imádom!
Mi az ? Részletesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 12. hétfő 08:59
Törölt felhasználó (4358382)

Mert az

Mit is?
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy ilyen szex bulin szívesen lennék punci takarító és felszopó.

A koncepció nagyon izgalmas, és látni is az lenne, de mi sem mennénk bele ilyenbe idegenekkel - jelenleg nem is megvalósítható. Nálunk ráadásul maga a beleélvezés aktusa az izgató, nincs "creampie kinyalás" és utómaszatolási vágy.
Sziasztok!Vannak GANG-BANG partik Budapesten?