Mesélj akkor róla mert csak fantáziálunk itt, végre egy valós élményt olvashatnánk!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 23. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 23. vasárnap 10:12
Törölt felhasználó (96377)

Engem izgat...és már láttam is

Engem izgat...és már láttam is

Felizgatott a hozzászólásod.
1x nagyon szeretném kipróbálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 21. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 21. péntek 17:26

Törölt felhasználó (778755)

Én imádom a második menetet, amikor a punci nem csak "magától" nedves, hanem már a spermától tocsog...
Elképzelem milyen izgató lenne több adag sperma után dugni a puncit, főleg, ha egy-egy adag kint is (arcon, cicin van) nagyon izgat!
Elképzelem milyen izgató lenne több adag sperma után dugni a puncit, főleg, ha egy-egy adag kint is (arcon, cicin van) nagyon izgat!

Személy szerint engem izgat és tudom, hogy a kedvesemet is
Volt, hogy ketten dugtuk és kérte ,hogy élvezzünk bele. A srác aki beszállt, pont jó kis mély torkos szopás után be akarta tenni neki az enyém mellé, mikor elélvezett a saját kezébe.......... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 22. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 22. szombat 11:17

Volt, hogy ketten dugtuk és kérte ,hogy élvezzünk bele. A srác aki beszállt, pont jó kis mély torkos szopás után be akarta tenni neki az enyém mellé, mikor elélvezett a saját kezébe.......... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 22. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (823398)

Csak annyit írjatok meg: ha a feleségeteket dugná egy egész csapat, és azt látnátok, hogy nagyon élvezi, az izgatna vagy rosszul esne?
Csak annyit írjatok meg: ha a feleségeteket dugná egy egész csapat, és azt látnátok, hogy nagyon élvezi, az izgatna vagy rosszul esne?
Gyere a moziba a dob utcába..
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 21. péntek 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 21. péntek 15:59

Törölt felhasználó (465893)

Én kipróbálnám a dolgot. Mindig is fantáziáltam arról, hogy 5-6 pasi megszopat, megkefél és aztán rám, vagy belém élveznek. Izgat, ha a puncimba élveznek és ahogy aztán kifolyik belőlem a sperma. Utána kötelező mégegy menet.
Felizgatott itt néhány hozzászólás.

Én imádom a második menetet, amikor a punci nem csak "magától" nedves, hanem már a spermától tocsog...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 21. péntek 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Én kipróbálnám a dolgot. Mindig is fantáziáltam arról, hogy 5-6 pasi megszopat, megkefél és aztán rám, vagy belém élveznek. Izgat, ha a puncimba élveznek és ahogy aztán kifolyik belőlem a sperma. Utána kötelező mégegy menet.

Menj le egy a Dob utcai szexmoziba csütörtökönként és ott megtudhatod milyen az

Ez nagyon jól és izgatóan hangzik így gondolati szinten, csak az a baj, hogy lehetetlen ennyi pasit össze hozni erre. Egy megbízhatót is nagyon nehezen lehet találni, nem hogy egy kispályás foci csapatot... Nekünk aránylag szerencsénk volt, mert a páromnak megadatott egyszerre három pasi. Fincsi is volt nagyon...

Már írtam, hogy vinnélek
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 21. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 21. péntek 15:08

Törölt felhasználó (822084)

sziasztok!
én ezt szivesen kipróbálnám....

sziasztok!

A SZEXMOZI topikban éppen megírtam, hogy mi hogyan csináltuk.
Olvasd el és vidd oda a nejedet! Nekünk bejött.

mivel nekem ilyen téren még nincsenek ismereteim, érdeklődök
(Ez egy válasz tisza-tó üzenetére (2011. 02. 26. szombat 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdekes témát feszegetsz! Igazad lehet!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 01. 23. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádok a feleségem puncijába élvezni,már csak a száját kellene e téren "felavatni"...

Érdekes, mostanában nekem is sok ilyen gondolatom van. és mindig azok a kellemes emlékek kínoznak, amikor régebben pontosan tudtam, hogy valamelyik szeretőjétől jött haza és szétdugták az előző pár órában ... na attól teljesen elszállt mindig az agyam és úgy faltam, mint aki sose látott nőt : ) Gang bang sose volt, de izgatott, hogy nyomokban még ott vannak rajta egy másik fickó nedvei.
Haj, az ilyen ribancok édesítik meg az életet, nélkülük élni sem lenne érdemes! : ) (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 11. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 11. kedd 20:29
Haj, az ilyen ribancok édesítik meg az életet, nélkülük élni sem lenne érdemes! : ) (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 11. kedd 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)

Persze, hogy elmondtam, ezért ugrottunk újra egymásnak

És amikor valaki azt szeretné, hogy mindenki az ő nöjébe élvezzen, az jobb?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 24. hétfő 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 24. hétfő 05:03
Törölt felhasználó (388655)

Érdekes, hogy mindenki a másik nőjébe akar beleélvezni, de a saját párjával, már nincs mersze?
Vagy nincs is párja?
Elgondolkodtató ....
Vagy nincs is párja?

Elgondolkodtató ....
Érdekes, hogy mindenki a másik nőjébe akar beleélvezni, de a saját párjával, már nincs mersze?
Vagy nincs is párja?
Elgondolkodtató ....
Vagy nincs is párja?

Elgondolkodtató ....
mi a leg nehezebb benne?