Én hétvégére egyedül maradtam az albiba, de ki is használom, hogy a többiek mind hazamentek
Egész délután meztelenkedek és sztem amíg itthon vok maradok is.... így teljes az itthonlét

Egy vékony lenge kis selyemköntös az otthoni viseletem ha hétvégére egyedül maradok az albiban, de az alatt meztelen vagyok. Szeretem a selymet a csupasz bőrömön

Én mikor hazamegyek,még a kutyának sem engedem a bundát.Rögvest megnyúzom elevenen.Ha én meztelen vagyok és rajtam kívül mindenki akkor elvárom,hogy ő is vetkőzze le a bundáját.
én otthon mindig pucér vagyok nyáron, ugye hazaér az ember egy gyors tus, mert megdöglik a melegben mire hazaér aztán meg nem veszek fel ruhát, mert hát csak beleizzadnék, az meg ügye több víz meg mosópor stb....

Én is amint hazaérek, letusolok és utána már meztelen maradok. Több szempontból is kényelmes: egyfelől, mikor megjön valamelyik barátnőm, azonnal "rá tud hangolódni". Másrészről minek vegyek fel ruhát, azt lefekvéskor max úgyis leveszem. Már több éve meztelenül élek otthon és nem is vágyom már a ruhás otthoni életre. Csak akkor veszek fel ruhát, ha olyan ismerős jön, akivel szemben a megértés miatt öltözöm fel.
Én otthon mindig meztelenül vagyok, de ez nálam természetes...
Napi 8 órát lehetne meztelenül lenni, az jó is volna
de hát ez nem mindig megengedhető.Várjuk a jó időt, csak lassan ide ér .
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 07. vasárnap 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 07. vasárnap 18:57

Törölt felhasználó (730768)
VIP

a bőrnek elméletileg napi 8 órát kellene szellőzni úgymond,csakhát...nem tehetjük mindíg azt amit akarunk
a bőrnek elméletileg napi 8 órát kellene szellőzni úgymond,csakhát...nem tehetjük mindíg azt amit akarunk
Minden normális ember hazaérve átöltözik, de az otthoni ruhád is piszkolódik. Másrészt meg abutorok otthon értem vannak, nem fordítva.
Szóval szerintem az hogy otthon valaki ruhátlan nem okos se vesebajt, se szennyeződést. Egyszerűen nyáron kényelmes. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 20:51
Szóval szerintem az hogy otthon valaki ruhátlan nem okos se vesebajt, se szennyeződést. Egyszerűen nyáron kényelmes. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (437877)

Tudod, mi átöltözünk otthoni nem koszos ruhába, ezért ruhával nem koszoljuk a bútort. A fürdés alap dolog, de arra gondolok, hogy az ember minden pillanatában izzad, így akár állhatna végig a zuhany alatt.

értelemszerűen ne sarkítsunk! Én pl még a kondiban se izzadok, nem vagyok izzadós, de ez hogy jön ide? Óvni kell a bútorainkat, ha izzadnék, és le akarnék ülni az ágyra meztelenül, fognék egy törölközőt. Ez mennyire nyilvánvaló? Nagyon. izgi meztelenül lenni míg nem veszélyeztetjük másoknak szemük világát
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 20:51

Tudod, mi átöltözünk otthoni nem koszos ruhába, ezért ruhával nem koszoljuk a bútort. A fürdés alap dolog, de arra gondolok, hogy az ember minden pillanatában izzad, így akár állhatna végig a zuhany alatt.

Én teljesen egyet értek Muchával. Ismertem is olyan embert, aki közvetlenül zuhanyzás után is rögtön büdös és izzadt volt. Igaz, volt rajta 3-4 embert kitevő súlyfelesleg...
Szóval ne bántsátok. Meg ha ő ilyen akkor maradjon csak felöltözve. A köz javára.
Szóval ne bántsátok. Meg ha ő ilyen akkor maradjon csak felöltözve. A köz javára.
hat ep olvasom mekora inteigenciaval rendelkezel a beka alat
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 20:48

Mivel az intelligenciád igen alacsonyan van, ezért kénytelen vagyok elmagyarázni, hogy nem szólok hozzá olyan dolgokhoz, ami nem érdekel. Minek jövök? Úgy látszik: bosszantani Téged.
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 11:58

Erre is van megoldás: fürdésnek hívják, amit az ember rendszeresen csinál...ha nagyobb szükség van rá, akkor gyakrabban.
A ruháink is el vannak koszolódva, az utca pora, az autóbusz ülés....sorolhatnám, az szintúgy szennyezheti az otthoni bútorokat. Mi pl leterítjük egy szövettel a kanapét, ha csak magunk vagyunk....ez praktikus, mint a meztelenség otthon
A ruháink is el vannak koszolódva, az utca pora, az autóbusz ülés....sorolhatnám, az szintúgy szennyezheti az otthoni bútorokat. Mi pl leterítjük egy szövettel a kanapét, ha csak magunk vagyunk....ez praktikus, mint a meztelenség otthon
Mivel az intelligenciád igen alacsonyan van, ezért kénytelen vagyok elmagyarázni, hogy nem szólok hozzá olyan dolgokhoz, ami nem érdekel. Minek jövök? Úgy látszik: bosszantani Téged.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 11:23

Te minek jössz szex oldalra?
Minek méc olyan topicba, ami nem érdekel???
Minek méc olyan topicba, ami nem érdekel???
Erre is van megoldás: fürdésnek hívják, amit az ember rendszeresen csinál...ha nagyobb szükség van rá, akkor gyakrabban.
A ruháink is el vannak koszolódva, az utca pora, az autóbusz ülés....sorolhatnám, az szintúgy szennyezheti az otthoni bútorokat. Mi pl leterítjük egy szövettel a kanapét, ha csak magunk vagyunk....ez praktikus, mint a meztelenség otthon (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 00:29
A ruháink is el vannak koszolódva, az utca pora, az autóbusz ülés....sorolhatnám, az szintúgy szennyezheti az otthoni bútorokat. Mi pl leterítjük egy szövettel a kanapét, ha csak magunk vagyunk....ez praktikus, mint a meztelenség otthon (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)

De jó is: meztelenül lenni otthon! Az összes izzadtságomat belekenhetem a kanapéba, testnyílásaimat kellőképpen kihűthetem....csak kár, hogy amit a ruhák mosásán megspórolok, azt költhetem vesebaj elleni gyógyszerre....
én szeretek ruha nélkül lenni
Te minek jössz szex oldalra?
Minek méc olyan topicba, ami nem érdekel??? (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 04. csütörtök 00:29
Minek méc olyan topicba, ami nem érdekel??? (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)

De jó is: meztelenül lenni otthon! Az összes izzadtságomat belekenhetem a kanapéba, testnyílásaimat kellőképpen kihűthetem....csak kár, hogy amit a ruhák mosásán megspórolok, azt költhetem vesebaj elleni gyógyszerre....
Gondolj csak rá nyugodtan
,nincs abban semmi rossz...(sőt!)
Felöltözve nem gondolsz rá
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 03. 03. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 03. szerda 18:28

Én is szeretnék meztelenkedni,de biztos még nem értem meg rá,mert mindig csak a szexre gondolnék..
))))

Akkor jól csinálsz mindent : )))
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 03. 03. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 03. szerda 18:28

Én is szeretnék meztelenkedni,de biztos még nem értem meg rá,mert mindig csak a szexre gondolnék..
))))