te egyedül laksz vagy a pároddal?nem jellemzö hogy a csajok csajok csak ugy meztelenkednek otthon mert prüdek.bocsi
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 10. 21. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 21. szerda 18:23

Azért inkább nyáron lengén, ilyenkor már nem...
Nem erre költeném a pénzt, hogy a fűtésszámláért cserébe pucér lehessek

Persze,nálam sem külön pénzért van ilyen meleg,alapból ilyen a rendszer,de ha már így alakult,akkor miért ne? Csak azért,mert odakint tél van,idebent nem muszáj felöltözni

Azért inkább nyáron lengén, ilyenkor már nem...
Nem erre költeném a pénzt, hogy a fűtésszámláért cserébe pucér lehessek
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 10. 21. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 21. szerda 18:14

A ruha itthon tényleg felesleges,bár az elmúlt napokban (még a fűtési szezon kezdete előtt) már komolyan elgondolkodtam azon,hogy felöltözöm (ami nálam nem semmi,tudhatja,aki ismer
) ,de szerencsére mióta fűtenek,azóta újra "szauna" van és ennek megfelelő az "öltözékem" is...

A ruha itthon tényleg felesleges,bár az elmúlt napokban (még a fűtési szezon kezdete előtt) már komolyan elgondolkodtam azon,hogy felöltözöm (ami nálam nem semmi,tudhatja,aki ismer
) ,de szerencsére mióta fűtenek,azóta újra "szauna" van és ennek megfelelő az "öltözékem" is...
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 10. 21. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 21. szerda 12:23

Jól írtok, én is így gondolom.
Felesleges néha a ruha, hiszen saját lakásodban vagy, és érezzük már otthon jól magunkat
Felesleges néha a ruha, hiszen saját lakásodban vagy, és érezzük már otthon jól magunkat

Jól írtok, én is így gondolom.

jo nde jobbb lenne ha en is
én ha a munkabol megerkezem rogton meztelenre vetkozom és igy vagyok reggelig[#vigyor 3]
A tanga is fölösleges...
,úgysem látja senki
,bár vannak olyan munkahelyek,ahol lehetséges,de ha valakinek az otthona egyben a munkahelye is,akkor még inkább...
Sajnos nekem nem az,így csak munkaidőn kívül hódolhatok ennek (akkor viszont mindig
)

tök jo idö van szuper itthon meztelenül lenni.néha fel áll a farkam
Sajnos rövidek anyarak ,de nem kell még elkeseredni ,szeptemberben még van jó idő
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2009. 08. 11. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 11. kedd 08:09

Lassan véget ér a nyár, már nem sok esély lesz pucéran lenni egész nap. De aki még nem próbálta, használja ki az utolsó heteket. Nagyon kellemes.
Lassan véget ér a nyár, már nem sok esély lesz pucéran lenni egész nap. De aki még nem próbálta, használja ki az utolsó heteket. Nagyon kellemes.
Sziksósfürdő becézése...(de lehet akár rövidítés is: SZinte Ingyen Kapunk Inni
...szerintem ezt még duciladi sem hallotta
) ,de ne offoljuk szét teljesen ezt a topicot
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 21:47

Törölt felhasználó (417145)

A kedves topiktárs köszöni a választ
Majdnem teljesen kielégitő volt
Még azt kérdezném, minek a röviditése a SZIKI? szegedi......

A kedves topiktárs köszöni a választ
Majdnem teljesen kielégitő volt
Még azt kérdezném, minek a röviditése a SZIKI? szegedi......
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 21:39

Csak azért tévedtem erre a topikra, mert szoktam olvasgatni ezt a topikot is, ahogy sok másikat is.
És egy kedves topiktársunk kérdezett valamit, én meg szerény tudásom szerint válaszoltam rá.
És egy kedves topiktársunk kérdezett valamit, én meg szerény tudásom szerint válaszoltam rá.

Nagyon helyesen tetted
! Na persze más lenne a személyes tapasztalat...
,de ez is becsülendő!

Csak azért tévedtem erre a topikra, mert szoktam olvasgatni ezt a topikot is, ahogy sok másikat is.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 21:29

Sokan még a szegediek közül sem tudják,hogy kétféle Sziki is van
(pedig még a térképen is szerepel...) . Annál meglepőbb,hogy idetévedtél ebbe a topicba
(na persze,attól még otthon lehet...
)

Sokan még a szegediek közül sem tudják,hogy kétféle Sziki is van
(pedig még a térképen is szerepel...) . Annál meglepőbb,hogy idetévedtél ebbe a topicba
(na persze,attól még otthon lehet...
)
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 21:11

Azért tudom,mert szegedi vagyok, és mert szoktunk a családdal kijárni a "textiles" Szikire
És nálunk a családban igen a textiles sziki a SZIKI

Azért tudom,mert szegedi vagyok, és mert szoktunk a családdal kijárni a "textiles" Szikire
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 20:25

Nagyon tudod...
,amúgy a "textiles rész" nem hozzá tartozik,hanem (szerencsére) különálló,(még nagyobb szerencsére) külön bejárattal...más kérdés,hogy azt is "Sziki"-nek hívják (ebből már voltak "érdekes" félreértések...
) .Ilyenkor nyáron a második otthonom (sőt gyakorlatilag az első)

Látom, otthon vagy a témában
Délegyházán is van fürdőruhás szekcio? Pesthez közel esetleg tudsz még valami "érdekes" helyet?
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 20:25

Nagyon tudod...
,amúgy a "textiles rész" nem hozzá tartozik,hanem (szerencsére) különálló,(még nagyobb szerencsére) külön bejárattal...más kérdés,hogy azt is "Sziki"-nek hívják (ebből már voltak "érdekes" félreértések...

Nagyon tudod...
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 19:59

Sziki: Szeged melletti naturista strand és kemping. Van textiles része is.
Köszi. Nem jártam még arra. Egy naturista strandnak miért van szövetes része?
Hisz, a nevében hordozza a lényegét
Burkolt fürdőzőhely meg elég sok van,,,
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 19:59

Sziki: Szeged melletti naturista strand és kemping. Van textiles része is.