Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 91 92 93 94 95 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#655   2009. 07. 01. szerda 18:49
emisszio emisszio
Mázlista! Milyen most Akali? A megnyitás éve óta nem voltam,akkor még elég kezdetleges volt minden...Valószínűleg idén is kihagyom,talán majd Berény (az is augusztusban) ,na és persze a SZIKI eljen ,de hogy ne legyek teljesen off vigyor5 (bár erről már elég sokat írtam) ,itthon MINDIG (télen-nyáron) egy szál "mosolyban" vagyok (a vendégeim is többnyire olyanok,hogy nem kell felöltöznöm,sőt általában ők is levetkőznek wink ) ,úgyhogy én is csak akkor öltözöm fel (és akkor sem szívesen levele ) ,ha valami "halaszthatatlan" dolgom akad...Nem is értem,mások hogy bírják otthon felöltözve... wow2 (nálam nincs légkondi,de nem is hiányzik... vigyor ) .
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 01. szerda 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046) VIP
2009. 07. 01. szerda 17:27
Péntek óta egyedül vagyok itthon, és hát gyakorlatilag csak akkor van rajtam valami, amikor elmegyek itthonról. Bár most akkor sem volt, mert leugrottam akaliba nudizni. smile
#654   2009. 07. 01. szerda 17:27
X Törölt felhasználó (16046) VIP
Péntek óta egyedül vagyok itthon, és hát gyakorlatilag csak akkor van rajtam valami, amikor elmegyek itthonról. Bár most akkor sem volt, mert leugrottam akaliba nudizni. smile
#653   2009. 07. 01. szerda 03:40
Meztelen ember Meztelen ember
Szerencsére hétfő délutántól ugy alakultak a dolgok ,hogy csak ketten maradtunk itton a párommal ,Amikor valahova elkel szaladni ,csak akkor van ruha rajtam smile
#652   2009. 07. 01. szerda 00:12
szentirmai szentirmai
Végre már sokan ráébredtek arra, hogy a ruha nem azért an, hogy takarjon, hanem hogy ne fázzunk! Ha meleg van, mi a fenének takarkadtjuk azt ami mindenkinél egyfoma. Más a fiú, más a lány. Az egyiknek kisebb, a másiknak nagyobb. Na és? Valaki magas, valaki alacsony. Valaki szőke , valaki fekete. Hülyeség ay egész..
Én legszivesebben mindig meztelen lennék. Kár, hogy, nem lehet.
(Ez egy válasz lacaka77 üzenetére (2009. 06. 27. szombat 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 27. szombat 02:01
Én már 4 éve nudizom a Párommal. Amint hazajövünk azonnal neki vetközünk meztelenre. Most is igy vagyunk.1szál semmibe. Nagyon jó Igy lenni.Azt valljuk mind a ketten,Igy jöttünk a világra minek ruhában lenni még itthon is ,ha nem muszáj. Üvözlünk minden Naturistát.
#651   2009. 06. 27. szombat 02:01
lacaka77 lacaka77
Én már 4 éve nudizom a Párommal. Amint hazajövünk azonnal neki vetközünk meztelenre. Most is igy vagyunk.1szál semmibe. Nagyon jó Igy lenni.Azt valljuk mind a ketten,Igy jöttünk a világra minek ruhában lenni még itthon is ,ha nem muszáj. Üvözlünk minden Naturistát.
#650   2009. 06. 26. péntek 23:29
husband35 husband35
A lehető legjobb és legkényelmesebb dolog a világon,most is csak egy szál péróban ülök és gépezem,nálunk nagyon meleg van.Ruhában nem is bírnám ki...Éljenek a meztelenek.... vigyor2 crazya eljen
#649   2009. 06. 21. vasárnap 16:05
Meztelen ember Meztelen ember
Sziasztok !
Én most regiztem ,de már évek ota figyelem ,és olvasom a fórumokat .
Amikor csak tehetem ,én is mindig meztelenül vagyok itthon .Ez már gyerek korom ota igy van .Amig nem volt net addig azt hittem ,hogy csak én vagyok ilyen különleges ,hogy nem szeretem a ruhát .De örömmel látom ,és évek ota olvasom ,hogy sokan vagyunk igy .
#648   2009. 06. 11. csütörtök 19:18
emisszio emisszio
Szerencsére már nemcsak otthon lehet (bár az utóbbi napokban elég hűvös volt),de (ha nincs más) ott is nagyon jó!
Rokonság előtt én sem,ismerősök előtt viszont simán (megszokták,nem zavarja őket) ,bár ez nem mindenkivel kölcsönös,viszont nem akarjuk ráerőltetni egymásra a saját szokásainkat (mindenki ahogy jobban érzi magát...),vannak olyan lányismerőseim,aki nem mennének nudizni (sőt még nem is monokiniznének!) ,de nálam "magától értetődő" ,hogy amikor megjönnek,ledobnak mindent... Jövő héten (ha jó lesz az idő,márpedig most úgy néz ki,hogy nagyon jó lesz!) ,egész héten (!) nem leszek/leszünk felöltözve (bízzunk benne,hogy a napfény városa méltó lesz a nevéhez...)!!! További szép (és ruhamentes!) nyarat kívánok!!! wave
(Ez egy válasz diacsillag üzenetére (2009. 05. 29. péntek 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 29. péntek 19:55
Ezzel én is így vagyok! Nincs is annál jobb, amikor az ember meztelenül lehet. Itthon mi is mindig meztelenek vagyunk. Mondjuk azért a rokonság és az erre nem vevő barátaink előtt nem meztelenkedünk.
#647   2009. 06. 11. csütörtök 10:59
forc forc
(nem társkereső rovat!) ejnye1
#646   2009. 06. 10. szerda 08:47
X Törölt felhasználó (421345)
De ó, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Nagyon jó ruha nélkül.Egésy hétvégét meztelenül töltöltük a barátainkkal.Imádom a nyarat.
(Ez egy válasz szecsikata üzenetére (2009. 05. 28. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 28. csütörtök 20:35
ha egy mód van rá azonnal ledobom a ruháimat. felőlem az lehet a strandon, vagy othol nekem nem számít
#645   2009. 05. 29. péntek 19:55
diacsillag diacsillag VIP
Ezzel én is így vagyok! Nincs is annál jobb, amikor az ember meztelenül lehet. Itthon mi is mindig meztelenek vagyunk. Mondjuk azért a rokonság és az erre nem vevő barátaink előtt nem meztelenkedünk.
(Ez egy válasz szecsikata üzenetére (2009. 05. 28. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 28. csütörtök 20:35
ha egy mód van rá azonnal ledobom a ruháimat. felőlem az lehet a strandon, vagy othol nekem nem számít
#644   2009. 05. 28. csütörtök 20:35
szecsikata szecsikata
#643   2009. 05. 23. szombat 23:29
BigJoe23 BigJoe23
Miért is gond ez? hawaii
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 20. szerda 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (13138)
2009. 05. 20. szerda 00:00
itthon cdsakis, csak az a gond ha éppen haverokkal érek haza és az asszony flangál meztelenül éppen a szobában smile
#642   2009. 05. 20. szerda 00:00
X Törölt felhasználó (13138)
itthon cdsakis, csak az a gond ha éppen haverokkal érek haza és az asszony flangál meztelenül éppen a szobában smile
#641   2009. 05. 19. kedd 19:22
X Törölt felhasználó (332490)
(ez nem társkereső rovat!) ejnye1
#640   2009. 05. 12. kedd 11:59
extremfiu extremfiu
Sziasztok!

igazság az hogy ha bejön a jóidő akkor rajtam bizonyos kívételeket soha nincs ruha akár otthon akár az autóban ,vagy a természetben vagyokimádok meztelenkedni lehet exibicionista vagyok kicsit és az se zavar ha látják.
#639   2009. 05. 09. szombat 16:21
X Törölt felhasználó (166411)
én is ha egy mod van rá szeretek mesztelen lenni,nyáron a hétvégi házunknál van ugy három napig nem veszek fel semmit.és ha megvánjuk egymást a párommal nem kell vetkőzni
#638   2009. 05. 08. péntek 16:15
X Törölt felhasználó (28923)
Amikor van egy szabad napom, és elmennek itthonról a tesómék, akkor én egyből ledobok mindent. Ha süt a nap, akkor nyomás ki a kertbe. Férfi létemre sajna hozzám se csatlakozik senki, de nem is reklámozom magam. buck
Pl. most is kint vagyok, közben netezek. Tőlem 2 m-re mennek az emberek, de a kerítéstől nem látnak semmit! crazya
#637   2009. 05. 05. kedd 12:39
peterfymi peterfymi
Jó dolog ez a meztelenkedés. Most is épp meztelen vagyok, de sajnos nincs senki, aki csatlakozna hozzám (vagy rám).
#636   2009. 05. 05. kedd 01:25
zorn zorn
Fogalmam sincs hány évesek lehettek,de én szivessen elmennék hozátok.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 04. 28. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 28. kedd 21:53
Egyébként nem teljesen jó a megközelítés. Nekünk szerencsére sok olyan ismerősünk van akikkel el-eljárogatunk nudizni, így elég gyakran előfordul, hogy otthon is meztelenkedünk ugyanezek az ismerősök társaságában, illetve ez fordítva is igaz, ha mi látogatunk el ilyen ismerőseinkhez, ők sem szoktak elbujdokolni, vagy többet felvenni, mint amennyit egyébként is szoktak otthon hordani. Még azok a közeli-távolabbi barátaink előtt is simán meztelenkedünk, akik tudják, hogy nálunk a ruhátlanság szinte állandósul, ha már a hideg miatt nem kell öltözködni. Amiben egyetértünk, hogy a prűdebbek, illetve azok előtt, akikről tudjuk, hogy ez zavarja őket, ott kivétel nélkül felöltözünk mi is. Szóval, ezt mi nem "ismerős" és "nem ismerős" alapokon válogatjuk meg, hogy mikor öltözünk és mikor nem, hanem akit ez zavar, azt megtiszteljük azzal, hogy ruhában fogadjuk. De egy biztos, ruha nélkül jó és természetes, így ahol ez másokat nem zavar, mi ott vetkőzünk azonnal akár vannak ott ismerősök akár nincsenek. smile

... 91 92 93 94 95 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2495db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 03. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!