Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 93 94 95 96 97 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#615   2009. 03. 21. szombat 23:55
husband35 husband35
Én is imádok így lenni otthon,mert egyfajta szabadság érzetet ad számomra.Az sem zavar mikor kimegyek becsukni az ablakot és netán megláthatnak.Sőt inkább izgat...Sajnos nekünk mikor jön hozánk valaki a párom kérésére fel kell öltenem gatyót bár szívessen lennék Ádám kosztümben.Egyszer a szembe lévő házban egy nő napozott az erkélyen meztelenül,nagyon jó volt meglesni... crazya Bár Melinda2-ékhez szívessen mennék vendégségbe wow1
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (421345)
2009. 03. 16. hétfő 08:01
Örülök, hogy nem vagyok egyedül.Már azt hittem, hogy beteges dolog otthon meztelenül lenni. Szerinte a baráti köröm nagyon gyorsan hozzászokott és alkalmazkodott. Eleinte bez8rtam a kaput, ha az udvaron pucérkodtam, de aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges.Ja jön valaki, kinyitja, levetkőzik és csatlakozik a társasághoz. Ha esetleg idegen jön ös zavarja, elmegy. Nem szoktak elmenni.
#614   2009. 03. 20. péntek 11:21
surdapapa surdapapa
hát igen!

úgy látom eléggé értelmetlenné vált a hsz-etek, hogy az enyémet moderálták! /nem tudom ki lehettett az a jó képességű admin aki ezt így ebbe a formában tette/

látogatói csoport Melinda2-höz.... hmmm sztem én sem "lennék semmi JÓÓÓnak az elrontója... " nyes nyes
Mikoooorrr megyünk meglátogatni????

nekem sajna régebbi sztorijaim vannak...

mindig is szerettem meztelenül aludni /sajna a párom nem... sőt asse szereti, ha az én úgy alstom/

szóval még anno fősulis koromban én meztelenül aludtam

szobatársamnak meg a barátnője ott aludt nála...
azé elég nagyot nézett mikor kikeltem az ágyból... vigyor5

csakúgy, mint az a két kollégista társ csaj, amikor álló fasszal ébredtem és kikeltem az ágyból mikor bejöttek...
na az a szitu még teccett is finom finom finom nyes

(nem társkereső-hívogató topic, maradjatok a témánál, Melindát meg privátban "fűtsétek" , ide csak az élményeket sztorikat, szokásaitokat!)
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 03. 18. szerda 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 18. szerda 00:01
Nem lennék semmi JÓÓÓnak az elrontója... vigyor5 ,bár nem ez a volt az elsődleges szándékom,"csak" kifejeztem,hogy milyen jó lehet Náluk vendégnek (is) lenni... wink
#613   2009. 03. 20. péntek 10:50
szentirmai szentirmai
Nem istudom, milyen hülye szokás felöltözni, amikor nem kell. Akár hideg van, akár meleg van van rajtunk ruha. Én sem szoktam, ahogy hazamegyek ledobok magamról mindent. Nálunk természetes, hogy a feleségem sincs túlöltözve, ő is szeret pucéran tenni-venni.
(Ez egy válasz KKboy üzenetére (2009. 03. 17. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 21:38
Hát én szeretek meztelenül lenni otthon, de azért mások előtt csak úgy, az már nem. Amikor egyszer rendeltem pizzát és kihozta egy srác akkor is elég ciki volt hogy semmi rajtam. Persze ha szexről van szó az megy sok ember előtt is, de csak úgy nem sétálgatok ruha nélkül egy buliban.

Egy jó sztorim viszont nekem is van, nyaralni voltam és kerestem szaunát hát megtaláltam, törölköző nem volt ott, hát mondom csak nem baj ha csak úgy bemegyek. Be is mentem meztelenül és akkor körbenézek kb 10 csaj ül benn, hát néztek egyet finom Én is körülnéztem majd szépen kisunnyogtam és átmentem a férfi részlegre circling
#612   2009. 03. 18. szerda 00:01
emisszio emisszio
Nem lennék semmi JÓÓÓnak az elrontója... vigyor5 ,bár nem ez a volt az elsődleges szándékom,"csak" kifejeztem,hogy milyen jó lehet Náluk vendégnek (is) lenni... wink
#611   2009. 03. 17. kedd 23:00
videkipar videkipar
Szerintem szervezzünk hozzájuk látogatói csoportot. Csapunk egy jó kis nudibulit. smile Mi a nejemmel a Bacardi-t szeretjük, de nem vagyunk válogatósak, vihetünk mást is magunkkal a látogatásra.
#610   2009. 03. 17. kedd 21:38
KKboy KKboy
Hát én szeretek meztelenül lenni otthon, de azért mások előtt csak úgy, az már nem. Amikor egyszer rendeltem pizzát és kihozta egy srác akkor is elég ciki volt hogy semmi rajtam. Persze ha szexről van szó az megy sok ember előtt is, de csak úgy nem sétálgatok ruha nélkül egy buliban.

Egy jó sztorim viszont nekem is van, nyaralni voltam és kerestem szaunát hát megtaláltam, törölköző nem volt ott, hát mondom csak nem baj ha csak úgy bemegyek. Be is mentem meztelenül és akkor körbenézek kb 10 csaj ül benn, hát néztek egyet finom Én is körülnéztem majd szépen kisunnyogtam és átmentem a férfi részlegre circling
#609   2009. 03. 16. hétfő 16:39
emisszio emisszio
Miért is is lenne beteges?Ez teljesen természetes és Te is így érzed jól magad(és a látogatóid is) eljen ! A postás,leolvasó,szerelő stb. először biztos meglepődtek wow1 (de biztos tetszett nekik is a látvány!) , és a következő alkalommal már "szinte" észre sem vették...
Már biztos leírtam,de most megint leírom,hogy JÓ lehet Nálatok vendégnek lenni wink !!! Csak így tovább!!! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 08:01
Örülök, hogy nem vagyok egyedül.Már azt hittem, hogy beteges dolog otthon meztelenül lenni. Szerinte a baráti köröm nagyon gyorsan hozzászokott és alkalmazkodott. Eleinte bez8rtam a kaput, ha az udvaron pucérkodtam, de aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges.Ja jön valaki, kinyitja, levetkőzik és csatlakozik a társasághoz. Ha esetleg idegen jön ös zavarja, elmegy. Nem szoktak elmenni.
#608   2009. 03. 16. hétfő 08:01
X Törölt felhasználó (421345)
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 03. 06. péntek 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 06. péntek 20:53
Én egyáltalán nem tartom morbidnak(hiszen nagyon is emberi!),sőt otthon számomra ez a természetes(nem elképzelni kell,hanem kipróbálni...!).Ha olyan a baráti társaság,akkor miért ne(akkor ők is...),a barátokat/barátnőket tényleg egy szál mosolyban fogadom(!),és másoknál is legszívesebben "otthon érzem magam",ha van erre lehetőség.Rokonok előtt csak azért nem,mert közülük senki nem tud erről(így alakult és egyelőre nem kívánok ezen változtatni...). Egyébként ha a (sokak számára vállalhatatlan)meztelen szaunázás,fürdés,napozás,túrázás természetes,akkor társalgás,vacsizás,iszogatás miért nem? A nudin is fel szoktál/szoktatok ezekhez öltözni? Az (is) a legjobb,hogy ott ezekhez sem kell(amíg az időjárási viszonyok ezt lehetővé teszik)!!!
#607   2009. 03. 15. vasárnap 15:05
emisszio emisszio
Lehetne,persze(Cap d'Agde mintájára),de sajnos nem mostanában lesz,hogy ez megvalósul(már ha egyáltalán lesz ilyen...) és nemcsak az éghajlati különbözőségek miatt...,addig marad az a "pár" strand és kemping,ill.a különféle remek programok!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 15. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 15. vasárnap 14:58
Lehetne már egy ilyen falu vagy város is az országban. smile Jó kis nudifalu.
#606   2009. 03. 15. vasárnap 14:58
videkipar videkipar
Lehetne már egy ilyen falu vagy város is az országban. smile Jó kis nudifalu.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 03. 15. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 15. vasárnap 14:47
Jó lehet Nektek... worship ,itthon(bár szinte soha nem vagyok felöltözve...)én sem szoktam fázni(elég jó a fűtés,talán már túl jó...)és szinte csak olyan programokra járok,ahol nem kell felöltözni(ill. le lehet vetkőzni),szerencsére egyre több ilyen lehetőség van! wave
#605   2009. 03. 15. vasárnap 14:47
emisszio emisszio
Jó lehet Nektek... worship ,itthon(bár szinte soha nem vagyok felöltözve...)én sem szoktam fázni(elég jó a fűtés,talán már túl jó...)és szinte csak olyan programokra járok,ahol nem kell felöltözni(ill. le lehet vetkőzni),szerencsére egyre több ilyen lehetőség van! wave
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 13. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 13. péntek 21:28
Teljesen nem érdekli ez a gyerekeket. Tökéletesen hozzászoknak ahhoz, hogy vannak bizonyos helyek, ahol ruhában illik lenni, és vannak helyek, ahol le lehet vetkőzni. Udvaron és házon belül mi sem hordunk ruhát, csak ha fázunk, és szívesebben választunk pihenéshez kikapcsolódáshoz is olyan helyeket, ahol ruhátlanul lehetünk.
#604   2009. 03. 13. péntek 21:28
videkipar videkipar
Teljesen nem érdekli ez a gyerekeket. Tökéletesen hozzászoknak ahhoz, hogy vannak bizonyos helyek, ahol ruhában illik lenni, és vannak helyek, ahol le lehet vetkőzni. Udvaron és házon belül mi sem hordunk ruhát, csak ha fázunk, és szívesebben választunk pihenéshez kikapcsolódáshoz is olyan helyeket, ahol ruhátlanul lehetünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)
2008. 10. 30. csütörtök 13:04
Milyen idősek vagytok ti, illetve a gyerekek?

És a gyerekek hogy viszonyulnak a meztelenséghez?
#603   2009. 03. 06. péntek 20:53
emisszio emisszio
Én egyáltalán nem tartom morbidnak(hiszen nagyon is emberi!),sőt otthon számomra ez a természetes(nem elképzelni kell,hanem kipróbálni...!).Ha olyan a baráti társaság,akkor miért ne(akkor ők is...),a barátokat/barátnőket tényleg egy szál mosolyban fogadom(!),és másoknál is legszívesebben "otthon érzem magam",ha van erre lehetőség.Rokonok előtt csak azért nem,mert közülük senki nem tud erről(így alakult és egyelőre nem kívánok ezen változtatni...). Egyébként ha a (sokak számára vállalhatatlan)meztelen szaunázás,fürdés,napozás,túrázás természetes,akkor társalgás,vacsizás,iszogatás miért nem? A nudin is fel szoktál/szoktatok ezekhez öltözni? Az (is) a legjobb,hogy ott ezekhez sem kell(amíg az időjárási viszonyok ezt lehetővé teszik)!!!
(Ez egy válasz hahó-ka üzenetére (2009. 03. 06. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 06. péntek 16:13
Azért ez kissé morbid és valószírűtlen. Kizártnak tartom, hogy baráti társaságban csak úgy egyszál semmire vetkőzzél, arra hivatkozva, hogy meleged van. Elképzelhetetlen, hogy úgy társalogtok, vacsiztok iszogattok, hogy közben Te teljesen pucér vagy.Én sem vagyok prűd, és baráti társasággal pl. egy welnessben -szaunában minden további nélkül ledobom a gatyót-bugyit, de nem a hétköznapokban. Hogy odahaza pucér vagy az természetes, hisz néha alkalom adtán mi is, de azt megnézném, hogy a rokonokat barátokat egyszál ádámkosztümben fogadod. A meztelen napozás, a nudin való meztelen fördőzés, és az eldugott helyeken való meztelen túrázás nem hihetetlen, az természetes , de mind ez rendszeresen nem rokonok ill.baráti társaság előtt . Ez számunkra hihetetlen.
#602   2009. 03. 06. péntek 16:13
hahó-ka hahó-ka
Azért ez kissé morbid és valószírűtlen. Kizártnak tartom, hogy baráti társaságban csak úgy egyszál semmire vetkőzzél, arra hivatkozva, hogy meleged van. Elképzelhetetlen, hogy úgy társalogtok, vacsiztok iszogattok, hogy közben Te teljesen pucér vagy.Én sem vagyok prűd, és baráti társasággal pl. egy welnessben -szaunában minden további nélkül ledobom a gatyót-bugyit, de nem a hétköznapokban. Hogy odahaza pucér vagy az természetes, hisz néha alkalom adtán mi is, de azt megnézném, hogy a rokonokat barátokat egyszál ádámkosztümben fogadod. A meztelen napozás, a nudin való meztelen fördőzés, és az eldugott helyeken való meztelen túrázás nem hihetetlen, az természetes , de mind ez rendszeresen nem rokonok ill.baráti társaság előtt . Ez számunkra hihetetlen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 05. csütörtök 10:58
Miért olyan furcsa, hogy meztelenül vagy. Nálam abszolút természetes, hacsak tehetem mindig ruha nélkül vagyok, de a barátaim is. Ha elmegyek hozzájuk és meleg van, mi a francnak izzadjunk a ruhában. Alig várom, hogy jöjjön a jó idő és vetkőzhetek. Imádok meztelenül fürödni, napozni, sőt túrázni is.Már ahol lehet. Végül is még soha nem volt botrány ha találkoztunk valakivel. De otthon sem, ha jött valaki és nem volt rajtam ruha.
#601   2009. 03. 06. péntek 09:42
Gheorgius Gheorgius
Na, csak vagyunk azért szép számmal! Üdv közöttünk Melinda2!
Ha "befűtünk", akkor még télen is lehet meztelenkedni a lakásban (de ilyen gázárak mellett nem sűrűn). Persze,jobban szeretek tavasszal, nyáron, mert hát azért hiányzik a napsütés és akkor jobb az embernek a kedve...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért olyan furcsa, hogy meztelenül vagy. Nálam abszolút természetes, hacsak tehetem mindig ruha nélkül vagyok, de a barátaim is. Ha elmegyek hozzájuk és meleg van, mi a francnak izzadjunk a ruhában. Alig várom, hogy jöjjön a jó idő és vetkőzhetek. Imádok meztelenül fürödni, napozni, sőt túrázni is.Már ahol lehet. Végül is még soha nem volt botrány ha találkoztunk valakivel. De otthon sem, ha jött valaki és nem volt rajtam ruha.
#600   2009. 03. 05. csütörtök 20:09
zorn zorn
Na azt én sem mondhatnám,hogy állig be vagyok öltözve de mindig kéznél van valami gönc amit magamra tudok akasztani!
#599   2009. 03. 05. csütörtök 17:03
emisszio emisszio
Szia! Szerintem ezt nem nekem szántad,ugyanis ezt írtam(válaszul rószikának): "Én is sajnálom,hogy nem vagyunk szomszédok,mert nekem az az első(miután hazaérek),hogy ledobom a ruháimat és az az utolsó(mielőtt elmegyek otthonról),hogy felöltözöm... wink " Szóval ebből is kiderül,hogy nagyon is egyforma szokásaink vannak eljen (ha jártál volna már nálam,tudnád... vigyor5 ),amúgy az utolsó szóig egyetértek Veled worship ,úgyhogy hajrá,csak így tovább! wave
#598   2009. 03. 05. csütörtök 10:58
X Törölt felhasználó (421345)
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 10. 21. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 21. kedd 18:39
Én is sajnálom,hogy nem vagyunk szomszédok,mert nekem az az első(miután hazaérek),hogy ledobom a ruháimat és az az utolsó(mielőtt elmegyek otthonról),hogy felöltözöm... wink wave
#597   2008. 10. 30. csütörtök 13:04
X Törölt felhasználó (16046)
Milyen idősek vagytok ti, illetve a gyerekek?

És a gyerekek hogy viszonyulnak a meztelenséghez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (380437)
2008. 10. 30. csütörtök 12:50
Mi is szeretünk, meztelenül lenni a feleségemmel
Éjszakánkét mindig meztelenül alszunk,egymás mellett.A 3 gyermekünk ellött is meztelenül járkálunk,igy probáljuk,nevelni öket a szégyenkezés ellöl egymással szemben..
#596   2008. 10. 30. csütörtök 12:50
X Törölt felhasználó (380437)
Mi is szeretünk, meztelenül lenni a feleségemmel
Éjszakánkét mindig meztelenül alszunk,egymás mellett.A 3 gyermekünk ellött is meztelenül járkálunk,igy probáljuk,nevelni öket a szégyenkezés ellöl egymással szemben..

... 93 94 95 96 97 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2495db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 03. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!