Én is sajnálom,hogy nem vagyunk szomszédok,mert nekem az az első(miután hazaérek),hogy ledobom a ruháimat és az az utolsó(mielőtt elmegyek otthonról),hogy felöltözöm...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 16. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 16. csütörtök 12:48

Törölt felhasználó (141068)

Én is szeretek meztelenül közlekedni a házban, de az udvarra és a kertbe is ruha nélkül megyek.Sajnos idén már nem lehet. De tavasztól őszig a férjemmel együtt vagy csak egyedül mindig meztelen vagyok. Ha meglátnak a szomszédok már nem is csodálkoznak. Szeptember elején átjöttek és mivel látták, hogy csupaszon vagyok megkérdezték, hogy napozhatnak-e ők is meztelenül. Fél óra múlva már természetes volt a ruhátlanság. Nem jelentettek fel, inkább csatlakoztak.Azóta már én is voltam náluk ruha nélkül.
sziasztok én is szeretek meztelen lenni otthon meg hát otthon vagyunk és senki sem lát minket ha meg mégis akkor meg még nem szolt senki sem érte
)

Kár, hogy nem vagyunk szomszédok
Én is meztelen vagyok egész nyáron, ilyenkor már csak a alkásban (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 16. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 16. csütörtök 12:48
Én is meztelen vagyok egész nyáron, ilyenkor már csak a alkásban (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 16. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)

Én is szeretek meztelenül közlekedni a házban, de az udvarra és a kertbe is ruha nélkül megyek.Sajnos idén már nem lehet. De tavasztól őszig a férjemmel együtt vagy csak egyedül mindig meztelen vagyok. Ha meglátnak a szomszédok már nem is csodálkoznak. Szeptember elején átjöttek és mivel látták, hogy csupaszon vagyok megkérdezték, hogy napozhatnak-e ők is meztelenül. Fél óra múlva már természetes volt a ruhátlanság. Nem jelentettek fel, inkább csatlakoztak.Azóta már én is voltam náluk ruha nélkül.
Én is szeretek meztelenül lenni. Ha van rá alkalmam akkor így vagyok

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 09:52
Törölt felhasználó (347117)

Nem gáz, a magamutogatás? Főleg egy lépcsőházban?
Ezt nem büntetné már a törvény, ha valaki meglátna?
Szerintem otthon mezhelenül lenni teljesen másról szól mint lépcsőházban, parkban, meg hasonló helyeken.
Szerintem otthon mezhelenül lenni teljesen másról szól mint lépcsőházban, parkban, meg hasonló helyeken.
Nem gáz, a magamutogatás? Főleg egy lépcsőházban?
Sokszor vagyok ruhátlan...Van hogy a lépcsőházba is kimegyek egy nagyon gyors cigire... ízgat ha meglátnak merta szomszédom egy 30 as szépség pár nélkül.
mint már említettem!nálunk az egész család a "mezítelensének" hódol!papa-mama-gyerekek!!sőőőt!
még a nagyi is csupaszon ücsörög a tolószékében ..
még a nagyi is csupaszon ücsörög a tolószékében ..
Én is szeretek meztelenül lenni,ha tehetem mindig úgy vagyok.De mióta nincs kivel megosztanom ezeket a dolgokat csak magam meztelenkedek!
Mi is mindíg mezteleneül alszunk, imádom amikor odadugja a posiját
Napozni és fürödni is csak így szoktunk, a vizes fürdőruhánál undorítóbb viselet nincs is. Itthon és a kertben csak nyáron van olyan hőfok hogy ledobjuk a rucit, aki panelban lakik biztos télen is megfelel a hőmérséklet.

Mi is mezteleneül alszunk, a nejemen csak akkor van bugyi éjszaka, ha menstruál.
A barátnőmmel mi mindíg meztelenül alszunk, ez teljesen természetes már nekünk. Van hogy sex után nem öltözünk fel, vagy csak szép ráérősen, és úgy mászkálunk a lakásban. Az viszont, hogy egész nap úgy legyünk elég ritka nálunk. Napozni viszont ha tehetjük csakis meztelenül fekszünk ki.
Én mindig meztelenül vagyok otthon. Sokkal jobb érzés és még izgatóbb is.
Sajnos ebben a nagy melegben nem igazán alkalmazható ez a kényelmes viselet

Szia Sysike!Kár,hogy nem jársz erre felém,meg én se feléd(bár ezen lehetne segíteni...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 16. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 16. kedd 10:29

Törölt felhasználó (142623)

Ezzel én is így vagyok.Ha magam vagyok a lakásban mindig meztelen vagyok, ha meg nem, akkor azért A barátaim is szeretnek meztelenkedni, kár, hogy itt a hideg, így már nehezebb lesz.
De azért csak akad valaki, vagy valami, ami fel tud melegíteni (tüzrelni?!) a hidegebb napokon, nem? Nem teszel fel egy fényképes beszámolót valamelyik otthon töltött napodról?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 16. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 16. kedd 10:29

Törölt felhasználó (142623)

Ezzel én is így vagyok.Ha magam vagyok a lakásban mindig meztelen vagyok, ha meg nem, akkor azért A barátaim is szeretnek meztelenkedni, kár, hogy itt a hideg, így már nehezebb lesz.
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2008. 08. 20. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 13:05

Mióta egyedül, partner nélkül élek egy önálló lakásban, ebben a bazi nagy kánikulában kizárólag mindent meztelenül csinálok a lakásban (mondanom sem kell, hogy ilyenkor a szexet is sokkal sűrűbben kívánom, ennek érdekében mindent megteszek, akár fürdés, vagy meztelen alvás után, vagy csak úgy, amikor jólesik)

Mióta egyedül, partner nélkül élek egy önálló lakásban, ebben a bazi nagy kánikulában kizárólag mindent meztelenül csinálok a lakásban (mondanom sem kell, hogy ilyenkor a szexet is sokkal sűrűbben kívánom, ennek érdekében mindent megteszek, akár fürdés, vagy meztelen alvás után, vagy csak úgy, amikor jólesik)

halli
hát otthon mikor tehetem én is mindig mesztelen vagyok aludni mindig mesztelen alszok de mivel még nem magam élek hanem családdal néhe gondolok mint gondolhatnak mikor bejönnek és látják h még alszok kitakarozva álló cerkával
hát otthon mikor tehetem én is mindig mesztelen vagyok aludni mindig mesztelen alszok de mivel még nem magam élek hanem családdal néhe gondolok mint gondolhatnak mikor bejönnek és látják h még alszok kitakarozva álló cerkával

Szerintem,ha nem gond,vállald magadra és mivel nálad lesz,te hozod a szabályokat(amiket persze utána még lehet közösen alakítani) és te döntheted el,hogy kik mehetnek(tudod: "az én házam az én váram").Hajrá!
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 23:21

Lehet, hogy nem rossz ötlet. Ki szervezi meg? Mik a szabályok? Kik jöhetnek?