Lassan véget ér a nyár, már nem sok esély lesz pucéran lenni egész nap. De aki még nem próbálta, használja ki az utolsó heteket. Nagyon kellemes.
Sziksósfürdő becézése...(de lehet akár rövidítés is: SZinte Ingyen Kapunk Inni
...szerintem ezt még duciladi sem hallotta
) ,de ne offoljuk szét teljesen ezt a topicot
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 21:47

Törölt felhasználó (417145)

A kedves topiktárs köszöni a választ
Majdnem teljesen kielégitő volt
Még azt kérdezném, minek a röviditése a SZIKI? szegedi......

A kedves topiktárs köszöni a választ
Majdnem teljesen kielégitő volt
Még azt kérdezném, minek a röviditése a SZIKI? szegedi......
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 21:39

Csak azért tévedtem erre a topikra, mert szoktam olvasgatni ezt a topikot is, ahogy sok másikat is.
És egy kedves topiktársunk kérdezett valamit, én meg szerény tudásom szerint válaszoltam rá.
És egy kedves topiktársunk kérdezett valamit, én meg szerény tudásom szerint válaszoltam rá.

Nagyon helyesen tetted
! Na persze más lenne a személyes tapasztalat...
,de ez is becsülendő!

Csak azért tévedtem erre a topikra, mert szoktam olvasgatni ezt a topikot is, ahogy sok másikat is.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 21:29

Sokan még a szegediek közül sem tudják,hogy kétféle Sziki is van
(pedig még a térképen is szerepel...) . Annál meglepőbb,hogy idetévedtél ebbe a topicba
(na persze,attól még otthon lehet...
)

Sokan még a szegediek közül sem tudják,hogy kétféle Sziki is van
(pedig még a térképen is szerepel...) . Annál meglepőbb,hogy idetévedtél ebbe a topicba
(na persze,attól még otthon lehet...
)
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 21:11

Azért tudom,mert szegedi vagyok, és mert szoktunk a családdal kijárni a "textiles" Szikire
És nálunk a családban igen a textiles sziki a SZIKI

Azért tudom,mert szegedi vagyok, és mert szoktunk a családdal kijárni a "textiles" Szikire
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 20:25

Nagyon tudod...
,amúgy a "textiles rész" nem hozzá tartozik,hanem (szerencsére) különálló,(még nagyobb szerencsére) külön bejárattal...más kérdés,hogy azt is "Sziki"-nek hívják (ebből már voltak "érdekes" félreértések...
) .Ilyenkor nyáron a második otthonom (sőt gyakorlatilag az első)

Látom, otthon vagy a témában
Délegyházán is van fürdőruhás szekcio? Pesthez közel esetleg tudsz még valami "érdekes" helyet?
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 20:25

Nagyon tudod...
,amúgy a "textiles rész" nem hozzá tartozik,hanem (szerencsére) különálló,(még nagyobb szerencsére) külön bejárattal...más kérdés,hogy azt is "Sziki"-nek hívják (ebből már voltak "érdekes" félreértések...

Nagyon tudod...
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 19:59

Sziki: Szeged melletti naturista strand és kemping. Van textiles része is.
Köszi. Nem jártam még arra. Egy naturista strandnak miért van szövetes része?
Hisz, a nevében hordozza a lényegét
Burkolt fürdőzőhely meg elég sok van,,,
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 19:59

(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 19:14
Törölt felhasználó (417145)

Ez a Sziki, a sziget kijáratát jelenti?
De, hát még el sem kezdődött a sziget

Ez a Sziki, a sziget kijáratát jelenti?
De, hát még el sem kezdődött a sziget
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 17:54

Az elmúlt 10 napban a Sziki volt az otthonom,így ott éreztem magam "otthon" a nap 24 órájában...
,szerencsére az idő is remek volt

Az elmúlt 10 napban a Sziki volt az otthonom,így ott éreztem magam "otthon" a nap 24 órájában...
,szerencsére az idő is remek volt

tök tuti dolog,főleg vizparton fürdés de akár horgászat közben is. Na meg ha akad egy hasonló felfogásu nő is a környéken.

Ilyen kánikulában a legjobb egésznap meztelenül lenni .Még a házkörüli munka is jobban ,kellemesebben telik
Különben meg otthon miért ne? még az is aki egyébként zárkózottabb vagy prűd...hisz ott lakik és elvileg más nincs csak akit beenged

!
roger33 szerintem nagy kamu amit írtál! A vendégeknek is tetszik? Vagy azoktól nem kértél véleményt?Mert a csajoktól ezek szerint igen,ha nagy az örömük.

mi is mesztelenul vagyunk othon meg a csaladi baratok elot is es ok is

Rendszeresen meztelenül vagyok otthon,gyakran nyitott ablaknál is verem,a szemben lévő fodrász szalonban dolgozó csajok nagy örömére