Sziki: Szeged melletti naturista strand és kemping. Van textiles része is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 19:14
Törölt felhasználó (417145)

Ez a Sziki, a sziget kijáratát jelenti?
De, hát még el sem kezdődött a sziget

Ez a Sziki, a sziget kijáratát jelenti?
De, hát még el sem kezdődött a sziget
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 17:54

Az elmúlt 10 napban a Sziki volt az otthonom,így ott éreztem magam "otthon" a nap 24 órájában...
,szerencsére az idő is remek volt

Az elmúlt 10 napban a Sziki volt az otthonom,így ott éreztem magam "otthon" a nap 24 órájában...
,szerencsére az idő is remek volt

tök tuti dolog,főleg vizparton fürdés de akár horgászat közben is. Na meg ha akad egy hasonló felfogásu nő is a környéken.

Ilyen kánikulában a legjobb egésznap meztelenül lenni .Még a házkörüli munka is jobban ,kellemesebben telik
Különben meg otthon miért ne? még az is aki egyébként zárkózottabb vagy prűd...hisz ott lakik és elvileg más nincs csak akit beenged

!
roger33 szerintem nagy kamu amit írtál! A vendégeknek is tetszik? Vagy azoktól nem kértél véleményt?Mert a csajoktól ezek szerint igen,ha nagy az örömük.

mi is mesztelenul vagyunk othon meg a csaladi baratok elot is es ok is

Rendszeresen meztelenül vagyok otthon,gyakran nyitott ablaknál is verem,a szemben lévő fodrász szalonban dolgozó csajok nagy örömére

különben is 28 fk van a lakásban, ha lehet még egy réteg bőrt is lehúznék magamról
Én is sokat vagyok meztelenül itthon,de nekem gyakran van közbe merevedésem. másnál is így van ez?
Nem a ruha teszi az embert ! De ha fel kell magárahúzni valamit :akkor az egy punci legyen !

különben meg miben legyek otthon? Otthonkában?
na neeee....

Az én párom miért nem ilyen?
végrecsend itthon és meztelenül lehetek a lakásban
Hát ja......
Sajnos az én szomszédaim se ilyenek...bár ki tudja...ők se tudják rólam...
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 13:46

Látom ,itt olvasgatom,hogy azért nagyon sokan vagyunk ide haza meztelenek .A mig nem volt net addig én ilyet nem tudtam ,hogy mások is ,és hogy ilyen sokan szeretjük a meztelenséget .Itt a környezetem nem tudok hasonlo meztelenkedő családot .
Látom ,itt olvasgatom,hogy azért nagyon sokan vagyunk ide haza meztelenek .A mig nem volt net addig én ilyet nem tudtam ,hogy mások is ,és hogy ilyen sokan szeretjük a meztelenséget .Itt a környezetem nem tudok hasonlo meztelenkedő családot .
Én most is meztelenül vagyok itthon
dehát 31 fok van és miért is ne tenném, mellesleg a férjem sem hiszem hogy bosszus lenne miatta