Sziasztok!
Én is meztelenüĺ vagyok itthon,ha tehetem amire sajnos kevés a lehetőség!És a párom nem szeret pucérkodni....
Én is meztelenüĺ vagyok itthon,ha tehetem amire sajnos kevés a lehetőség!És a párom nem szeret pucérkodni....
Otthol szüleimmel megszoktam a meztelenséget esténként mindig meztelenek voltunk, férjem nem igazán szereti így mióta férjhezmentem csak ha magam voltam, vagy ha a szüleimhez le mentem akkor vetkőztem le, de mióta a párom napokig nincs itthol nyugodtan elengedem magam, ráadáaul a fiunk sem kukkol azóta
Pont, mint én
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 12. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 12. szombat 17:10

Törölt felhasználó (869472)

Ami azt illeti most is anyaszült meztelen vagyok itthon a lakásban. Ha nem kell levinni a szemetet, vagy tudom nem megyek sehova huzamosabb ideig, akkor felkelés után nem öltözöm fel ( mert ugye meztelenül alszom eleve).
Jó érzés így lenni.
Jó érzés így lenni.
Em szinten, pucéran vagyok itthon. Szeretem a nudista életmódot, szerintem nincs nála szabadabb érzés. Soha nem volt függönyöm, és nem is lesz.
Nem igazán zavar ha ruha nélkül látnak a szemközti háztömbböl.
Nem igazán zavar ha ruha nélkül látnak a szemközti háztömbböl.
Ez igazán dicséretes és még,hogy kellemes a látvány még gondolatban, is természetesen az elvem azonos legyen az ember bőre fedetlen :
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 12. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 12. szombat 17:10

Törölt felhasználó (869472)

Ami azt illeti most is anyaszült meztelen vagyok itthon a lakásban. Ha nem kell levinni a szemetet, vagy tudom nem megyek sehova huzamosabb ideig, akkor felkelés után nem öltözöm fel ( mert ugye meztelenül alszom eleve).
Jó érzés így lenni.
Jó érzés így lenni.
Jó érzés így lenni.
Jó érzés így lenni.
Most is így vagyok! A pasitag. Anya egy miniben bugyi nélkül!
A szemközti panelben, ami kb.30m-re van tőlünk, egy lépcsőházban ketten is művelik ezt a "sportot". Egy hölgy általában egy szál tangában, vagy ritkábban anélkül főz, míg pár emelettel alatta egy férfi "Ádám-kosztümben" szokott serénykedni a konyhában.
Így van....én is nudista családba nőttem fel.....semmi gond csak imádok meztelenül lenni ....
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 03. 21. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 21. szerda 12:37

szerintem teljesen természetes dolog a meztelenség, még családban is itt 1 pasitol olvastam hogy gond mert abból lesz a családon belüli meg a korai sex de sok nudis családot ismerek sehol sincs és a nudis gyerekek se kezdik elöbb átlagosan mind nem nudis társaik
Kellemes nyáron ,otthon ,ruha nélkül. Nyilván ahová leülünk teszünk valamit a fenekünk alá.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 03. 21. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem teljesen természetes dolog a meztelenség, még családban is itt 1 pasitol olvastam hogy gond mert abból lesz a családon belüli meg a korai sex de sok nudis családot ismerek sehol sincs és a nudis gyerekek se kezdik elöbb átlagosan mind nem nudis társaik
Végre már itt a várva várt jó idő ,nem csak a lakásban lehet meztelenkedni.
Reggelente mindig meztelenül jövök, megyek. Jó érzés ilyenkor simogatni magam ott is..
Egyetértek,...- tökéletesen igazatok van....- mi is hasonlóan éljük meg ezt a szituációt.....
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2018. 03. 18. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 18. vasárnap 21:46

Nálunk természetes dolog a meztelen lét, ha esetleg valaki jön és ismerős akkor is csak minimálisan öltözünk fel amugy nyáron társaságban vízben vagy a parton is természetes. Csak szokás kérdése szerintünk
Szerintem is teljesen természetes, igaz, függ a család beállítottságától is. Mi nudira járunk, természetes a gyerek előtt a meztelenség, nem zavarja, a strandon egyértelmű számára a meztelenség.

Nálunk természetes dolog a meztelen lét, ha esetleg valaki jön és ismerős akkor is csak minimálisan öltözünk fel amugy nyáron társaságban vízben vagy a parton is természetes. Csak szokás kérdése szerintünk
Én rendszeresen meztelenül vagyok itthon. Van, hogy egész nap
ha lehet mi is mindig meztelenül vagyunk itthon.Izgat hogy lehet meglátnak vagy figyelnek minket.
(Ez egy válasz silverférj üzenetére (2018. 03. 01. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 01. csütörtök 09:12

Remek érzés meztelenül lenni . Nyáron - ha csak tehetem - a kertben szeretek pucéran lenni . Nem zavar(na) , ha valaki kukkolna és jól megnézne titokban .
Remek érzés meztelenül lenni . Nyáron - ha csak tehetem - a kertben szeretek pucéran lenni . Nem zavar(na) , ha valaki kukkolna és jól megnézne titokban .
Igazán dicséretes a gondolat és a vágyak elfogadása .
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 10. 25. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 25. szerda 22:15

Nagyon rég együtt vagyunk. Ha béjbike meztelenkedik(soxor teszi) mindig megnézem .Főleg ha éppen valami olyat csinál hogy lehajol ki nem hagyná hogy felém álljon a feneke
Aztán én meg ki nem hagynám hogy megcsodáljam ,megdicsérjem.Nem lehet megunni