Nejem....
(Ez egy válasz falcon164 üzenetére (2019. 07. 10. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 10. szerda 09:04
Nekem ma reggel: Igen, így meztelenül voltam kint teregetni. Mi ezzel a probléma?!
Mi is szeretünk otthon ruha nélkül a szabadságot élvezni ! "Sajnos"
gy
már felnőtt lett s a páromnak ok ,de nekem mivel leányzó így nem ok ! De mikor 2-esben vagyunk bent kint akkor szabadon létezünk s vagyunk ahogy lehet !
alf
er alf
me alf
künk
Imádok meztelenül lenni, otthon ha tehetem nincs rajtam ruha, aludni csak meztelenül tudok..
Végre egyedül vagyok itthon. Így az egész házban és a kertben is meztelenül flangálhatok, amikor csak akarok. Remélem összejön valami a szembenlakó huszonéves hölggyel. Csak még nem tudom, hogy ne találkozzanak a fiatal barátnőmmel, akit talán a hó végén "felevathatok".
most kint a kertben meztelenul reggeli kocogok bekoszonnek nagyon elvezem ha latnak
és volt aki megnézett?
(Ez egy válasz tibi50 üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 04:59
most kint a kertben meztelenul reggeli kocogok bekoszonnek nagyon elvezem ha latnak
Így nyáron mindig meztelenek vagyunk otthon. Majdnem egesznap áll a farkam ahogy a Párom meztelenül hajolgat, szetrakott lábakkal
üc
stb
alf
sö alf
ro alf
g
az enyém is állna
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 06:45
Így nyáron mindig meztelenek vagyunk otthon. Majdnem egesznap áll a farkam ahogy a Párom meztelenül hajolgat, szetrakott lábakkal
üc
stb
alf
sö alf
ro alf
g
Kihez lehetne csatlakozni? Kor alkat nem mellékes
Ma is tökéletes meztelenkedős idő van, Remélem hétvégén is ilyen jó idő lesz.
Mi is szeretjük nagyon.
Mai nap kivel lehetne közösen meztelenkedni?
A mai napon mi is szinte egész nap így voltunk. Teraszon hűsítő, hintaágyban áztató!
Most a hétvégét meztelenül tudom itthon tölteni.
üdv))
itthon mindig meztelen vagyok.. sokszor az erkélyen is meztelenül szoktam lenni))
itthon mindig meztelen vagyok.. sokszor az erkélyen is meztelenül szoktam lenni))
Kedden-szerdán meztelenül voltam itthon, így csináltam mindent a házban , kertben udvaron. Ma már sajnos menni kell dolgozni.
Hétvégén megint meztelenkedhetek kedvemre .
Hétvégén megint meztelenkedhetek kedvemre .
Mindig meztelen vagyok ithon
A nőkannyira nem szeretnek pl egyedül meztelen lenni ozzhon nekik kell a bugyi
De minek
De minek
Milyen jó is az meztelenkedni masztizgatni otthon:
Ma is ez van mint mindig Imádok igy lenni...

Egyip Tomi

piteekusz
Veronika P