ebben tökéletesen igazad van
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 13:17
Törölt felhasználó (872380)

szerintem a nudizmus szeretete NEM alkat kérdése!!))) mert nem azért nudizok, hogy másnak mutogassam magam!!)) hanem mert így érzem jól magam)))
A nudizást és a szexet nem csak a tökéletes alakú, huszonéves pároknak találták ki. Mi kövérek és középkorúak vagyunk és igenis szeretünk meztelenkedni és szexelni is. Hozzá teszem: mi is voltunk fiatalok és már akkor gyakoroltuk az említett dolgokat, amikor a mai huszonévesek, még csupán gondolatban léteztek. Néhány évtized - amikor mi már nem leszünk - és ők is egyetértenek majd ezzel....
hali)
nah igen... valahogy így))) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 13:11
nah igen... valahogy így))) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)

Azzal egyutt, hogy valoban esztetikus par, nem erte egyet a velemenyeddel. A vilag nem csak idealis alkatu emberekbol all. Attol, hogy valakinek valamije nem pont az elfogadott atlag, meg nyugodtan hodolhat a naturizmusnak es szeretheti a szexet.
szerintem a nudizmus szeretete NEM alkat kérdése!!))) mert nem azért nudizok, hogy másnak mutogassam magam!!)) hanem mert így érzem jól magam)))
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Azzal egyutt, hogy valoban esztetikus par, nem erte egyet a velemenyeddel. A vilag nem csak idealis alkatu emberekbol all. Attol, hogy valakinek valamije nem pont az elfogadott atlag, meg nyugodtan hodolhat a naturizmusnak es szeretheti a szexet.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Na vegre igy kell kinezni egy meztelen nudizni szetető parnak
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 10. szombat 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 09:31

Nem, nem kell bugyi.
Magassarkú kell
Meg kompatibilis időjárás, ami itt késik/elmúlt
Fröcskölőolajos kajagyártáson kívül mindent el lehet így végezni
Magassarkú kell

Én ma biztos…
Tökéletes az idő, a meztelenkedésre .

Nem, nem kell bugyi.
Magassarkú kell
Magassarkú kell

nyáron szinte alap, hogy meztelenül vagyunk otthon
Nem, nem kell bugyi.
Magassarkú kell
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 05:30
Magassarkú kell

A nőkannyira nem szeretnek pl egyedül meztelen lenni ozzhon nekik kell a bugyi
De minek
De minek
Most is

Most a hétvégén is lesz lehetőségem egész nap meztelenül lenni. Csak a vásárlás idejére kell valamit magamra venni.
Mi is meztelen vagyunk vagyunk otthon , A nejem meg kimondottan imád pucérkodni !
Ma is ez van mint mindig Imádok igy lenni...
Milyen jó is az meztelenkedni masztizgatni otthon:
A nőkannyira nem szeretnek pl egyedül meztelen lenni ozzhon nekik kell a bugyi
De minek
De minek
Mindig meztelen vagyok ithon
Kedden-szerdán meztelenül voltam itthon, így csináltam mindent a házban , kertben udvaron. Ma már sajnos menni kell dolgozni.
Hétvégén megint meztelenkedhetek kedvemre .
Hétvégén megint meztelenkedhetek kedvemre .
üdv))
itthon mindig meztelen vagyok.. sokszor az erkélyen is meztelenül szoktam lenni))
itthon mindig meztelen vagyok.. sokszor az erkélyen is meztelenül szoktam lenni))