A valenciai legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy egy férfi meztelenül sétálhat az utcán, ha akar, miután korábban megbírságolták ezért a Valencia régióban található Aldaia nevű településen.
A nyilvános meztelenség 1988 óta legális Spanyolországban: bárki járkálhat meztelenül az utcákon, de egyes régiók, mint például Valladolid és Barcelona saját szabályokat vezettek be az ügyben. Aldala település esetében viszont nincs olyan törvény, ami tiltaná a meztelenséget
A nyilvános meztelenség 1988 óta legális Spanyolországban: bárki járkálhat meztelenül az utcákon, de egyes régiók, mint például Valladolid és Barcelona saját szabályokat vezettek be az ügyben. Aldala település esetében viszont nincs olyan törvény, ami tiltaná a meztelenséget
Én itthon mindig pucérkodom, csak lakótársam meg ne lássa

Mi otthon simán . Medencézés után is kifekszünk meztelenül napozni.
Szerencsére a teraszon és a kertben sem kell ruha tavasztól-őszig a sövény jótékony takarásának köszönhetően.

Jó lenne
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2025. 09. 24. szerda 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó lenne a szomszéd lépcsőházban lakni
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2025. 09. 23. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 23. kedd 16:17

Otthon mi is meztelen vagyunk.....és az sem zavar ha szomszéd lépcsőházból leskelődnek....
Amikor csak ketten vagyunk itthon a párommal, én mindig meztelen vagyok. Ő csak alkalmanként. Mondjuk túlzásba sem viszi, általában egy szál tangaban rohangál
nekem jellemzően áll a farkam közben, ami nagyon bejön a feleségemnek, hogy ennyire felizgulok rá
ilyenkor szeret a kedvemre tenni, és megajándékoz 1-1 nap közbeni szopassal, hogy kicsit lehiggadjak. Az a helyzet, hogy hiába cummant le többször is, de folyton feláll a tangás popsijára, és az óriási melleire. Ha még meztelen teljesen, akkor naponta többször meg kell dugnom, annyira beindulok a puncijára
szeretjük

Szerencsére, még szeptembet is nagyon jó nyárias idö volt. Idén sokat lehetett meztelenedni a kertben, udvaron is. Öröm volt meztelenül dolgozni itthon.
Otthon mi is meztelen vagyunk.....és az sem zavar ha szomszéd lépcsőházból leskelődnek....
Nyaralónkba sokat mesztelenkedünk,plàne ha megjön a baràti hàzaspàrunk,szeretjük is
Az ember természetes állapota a meztelenség. Itthon én is így vagyok általában. De másokkal, mások előtt is jó.
Leg jobb
Lég jobb
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 09. 23. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is meztelen vagyok, amikor csak tehetem, lakásban, udvaron, horgászás közben....
én igaz lakásba de mindig mesztelen vagyok
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2025. 09. 23. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 23. kedd 12:15

Kihasználva a jó időt,és napsütést meztelen festegetek az udvaron.Elvileg nem látnak be az utcáról csak egy helyen.Néha úgy mozgok,hogy hátha még lát valaki.Izgalmas számomra.
Kihasználva a jó időt,és napsütést meztelen festegetek az udvaron.Elvileg nem látnak be az utcáról csak egy helyen.Néha úgy mozgok,hogy hátha még lát valaki.Izgalmas számomra.
Nálunk az egész család meztelenkedik otthon, sőt a kertbe is ki megyek sokat napozni. Szomszédot nem zavarja.
Mi a hétvègi házunkban mindig meztelen vagyunk.
Az udvaron és a házban is.
A szomszédokat nem zavarja. Sokszor ők is napoznak meztelen vagy monokiniben.
Az udvaron és a házban is.
A szomszédokat nem zavarja. Sokszor ők is napoznak meztelen vagy monokiniben.
Én is nyírtam kicsit a füvet, de szándékosan kihagytam egy kis részt ami mögött ruhamentesen tudok napozni

Igen, le is nyirtam a füvet, ma folytatom tovább
(Ez egy válasz Pogimi222 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)