Szia, segítség nem kell?
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (ma 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:40

szombaton és vasárnap egyedül vagyok ilyenkor egész napmeztelen vagyok így takarítok főzök is
Amúgy javarészt alsógatyában mászkálok, az nem zavarja.
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (ma 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:00

A feleséged mit szólna hozzá? Az anyóst viszont ki kellene próbálni.(fokozatosan,)Én az enyémet nem dugtam meg,de látott meztelenül,sőt egyszer ránk nyitott dugás közben.Csak ledöbbent és nem akart kimenni.
szombaton és vasárnap egyedül vagyok ilyenkor egész napmeztelen vagyok így takarítok főzök is
A feleséged mit szólna hozzá? Az anyóst viszont ki kellene próbálni.(fokozatosan,)Én az enyémet nem dugtam meg,de látott meztelenül,sőt egyszer ránk nyitott dugás közben.Csak ledöbbent és nem akart kimenni.
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (tegnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:51

Imádok ruha nélkül lenni, sajnos anyós is velünk lakik, lehet nem díjazná, de lehet igen?
Imádok ruha nélkül lenni, sajnos anyós is velünk lakik, lehet nem díjazná, de lehet igen?
Ilyenkor en is meztelen vagyok. Aztan , ha hazaernek feloltozok azert!
ha lehet mi is
Imadok meztelenkedni. Szerintem az a legtermészetesebb . Amikor csak tehetem itthon ádámkosztümben vagyok!
Amikor csak lehet meztelenek vagyunk
Én is úgy vagyok
(Ez egy válasz istván120 üzenetére (2025. 10. 08. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
jó érzés meztelenül lenni
Sziasztok, én is meztelen vagyok itthon mindíg, izgi
)

Sziasztok,én otthon általában meztelen vagyok. sokat járok délegyre is.gyerek korom óta nudista vagyok(így nőttem fel).
XXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Itt a sötét Szabolcsban nem is nagyon tudunk csak otthon nudizni. Nincs hely sem de közösség sem. Te is így látod?
A valenciai legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy egy férfi meztelenül sétálhat az utcán, ha akar, miután korábban megbírságolták ezért a Valencia régióban található Aldaia nevű településen.
A nyilvános meztelenség 1988 óta legális Spanyolországban: bárki járkálhat meztelenül az utcákon, de egyes régiók, mint például Valladolid és Barcelona saját szabályokat vezettek be az ügyben. Aldala település esetében viszont nincs olyan törvény, ami tiltaná a meztelenséget
A nyilvános meztelenség 1988 óta legális Spanyolországban: bárki járkálhat meztelenül az utcákon, de egyes régiók, mint például Valladolid és Barcelona saját szabályokat vezettek be az ügyben. Aldala település esetében viszont nincs olyan törvény, ami tiltaná a meztelenséget
Én itthon mindig pucérkodom, csak lakótársam meg ne lássa

Mi otthon simán . Medencézés után is kifekszünk meztelenül napozni.
Szerencsére a teraszon és a kertben sem kell ruha tavasztól-őszig a sövény jótékony takarásának köszönhetően.

Jó lenne
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2025. 09. 24. szerda 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó lenne a szomszéd lépcsőházban lakni
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2025. 09. 23. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 23. kedd 16:17

Otthon mi is meztelen vagyunk.....és az sem zavar ha szomszéd lépcsőházból leskelődnek....