ha lehet mi is
Imadok meztelenkedni. Szerintem az a legtermészetesebb . Amikor csak tehetem itthon ádámkosztümben vagyok!
Amikor csak lehet meztelenek vagyunk
jó érzés meztelenül lenni
Sziasztok, én is meztelen vagyok itthon mindíg, izgi
)

Sziasztok,én otthon általában meztelen vagyok. sokat járok délegyre is.gyerek korom óta nudista vagyok(így nőttem fel).Ha valakihez vagy valakikhez lehetne csatlakozni közös nudizás címszó alatt az szuper lenne

Itt a sötét Szabolcsban nem is nagyon tudunk csak otthon nudizni. Nincs hely sem de közösség sem. Te is így látod?
A valenciai legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy egy férfi meztelenül sétálhat az utcán, ha akar, miután korábban megbírságolták ezért a Valencia régióban található Aldaia nevű településen.
A nyilvános meztelenség 1988 óta legális Spanyolországban: bárki járkálhat meztelenül az utcákon, de egyes régiók, mint például Valladolid és Barcelona saját szabályokat vezettek be az ügyben. Aldala település esetében viszont nincs olyan törvény, ami tiltaná a meztelenséget
A nyilvános meztelenség 1988 óta legális Spanyolországban: bárki járkálhat meztelenül az utcákon, de egyes régiók, mint például Valladolid és Barcelona saját szabályokat vezettek be az ügyben. Aldala település esetében viszont nincs olyan törvény, ami tiltaná a meztelenséget
Én itthon mindig pucérkodom, csak lakótársam meg ne lássa

Mi otthon simán . Medencézés után is kifekszünk meztelenül napozni.
Szerencsére a teraszon és a kertben sem kell ruha tavasztól-őszig a sövény jótékony takarásának köszönhetően.

Jó lenne
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2025. 09. 24. szerda 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó lenne a szomszéd lépcsőházban lakni
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2025. 09. 23. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 23. kedd 16:17

Otthon mi is meztelen vagyunk.....és az sem zavar ha szomszéd lépcsőházból leskelődnek....
Amikor csak ketten vagyunk itthon a párommal, én mindig meztelen vagyok. Ő csak alkalmanként. Mondjuk túlzásba sem viszi, általában egy szál tangaban rohangál
nekem jellemzően áll a farkam közben, ami nagyon bejön a feleségemnek, hogy ennyire felizgulok rá
ilyenkor szeret a kedvemre tenni, és megajándékoz 1-1 nap közbeni szopassal, hogy kicsit lehiggadjak. Az a helyzet, hogy hiába cummant le többször is, de folyton feláll a tangás popsijára, és az óriási melleire. Ha még meztelen teljesen, akkor naponta többször meg kell dugnom, annyira beindulok a puncijára
szeretjük

Szerencsére, még szeptembet is nagyon jó nyárias idö volt. Idén sokat lehetett meztelenedni a kertben, udvaron is. Öröm volt meztelenül dolgozni itthon.
Otthon mi is meztelen vagyunk.....és az sem zavar ha szomszéd lépcsőházból leskelődnek....
Nyaralónkba sokat mesztelenkedünk,plàne ha megjön a baràti hàzaspàrunk,szeretjük is
Az ember természetes állapota a meztelenség. Itthon én is így vagyok általában. De másokkal, mások előtt is jó.
Leg jobb