most éppen női bugyiban főzök
Voltak már naturista vendégeitek?
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (ma 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Otthon minek is kene ruhában lenni????

Fecskében általában, de olyan boxereim vannak amik direkt kihangsúlyozza azt a területet, így az is jó. Ja láttam párszor véletlenül. Meg ő is hálóingben szokott reggelente lenni, aminek olyan kivágott felsőrésze van, hogy ha kicsit is lehajol akkor premier planban van a két hatalmas dinnyéje.
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2025. 10. 10. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 10. péntek 23:21

Ha nem boxerben mászkálsz,ha nem fecske tipusuban,akkor a farkad jobban kidudorodik.Egy gyenge merevedést biztosan jobban megnézne. Te már láttad már lenge öltözetben,esetleg meztelenül?
Pécsen csinos 30 as felesegem szopathatod popo is lehet , hölgy is kenyeztetheti
ez nekünk teljesen természetes
Ha nem boxerben mászkálsz,ha nem fecske tipusuban,akkor a farkad jobban kidudorodik.Egy gyenge merevedést biztosan jobban megnézne. Te már láttad már lenge öltözetben,esetleg meztelenül?
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2025. 10. 10. péntek 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Most hogy befűtöttem, nagyon kellemes lengébben tölteni itthon az időt

Amúgy javarészt alsógatyában mászkálok, az nem zavarja.
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2025. 10. 10. péntek 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 10. péntek 01:00

A feleséged mit szólna hozzá? Az anyóst viszont ki kellene próbálni.(fokozatosan,)Én az enyémet nem dugtam meg,de látott meztelenül,sőt egyszer ránk nyitott dugás közben.Csak ledöbbent és nem akart kimenni.
szombaton és vasárnap egyedül vagyok ilyenkor egész napmeztelen vagyok így takarítok főzök is
A feleséged mit szólna hozzá? Az anyóst viszont ki kellene próbálni.(fokozatosan,)Én az enyémet nem dugtam meg,de látott meztelenül,sőt egyszer ránk nyitott dugás közben.Csak ledöbbent és nem akart kimenni.
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2025. 10. 09. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 09. csütörtök 14:51

Imádok ruha nélkül lenni, sajnos anyós is velünk lakik, lehet nem díjazná, de lehet igen?
Imádok ruha nélkül lenni, sajnos anyós is velünk lakik, lehet nem díjazná, de lehet igen?
Ilyenkor en is meztelen vagyok. Aztan , ha hazaernek feloltozok azert!
ha lehet mi is
Imadok meztelenkedni. Szerintem az a legtermészetesebb . Amikor csak tehetem itthon ádámkosztümben vagyok!
Amikor csak lehet meztelenek vagyunk
Én is úgy vagyok
(Ez egy válasz istván120 üzenetére (2025. 10. 08. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
jó érzés meztelenül lenni
Sziasztok, én is meztelen vagyok itthon mindíg, izgi
)

Sziasztok,én otthon általában meztelen vagyok. sokat járok délegyre is.gyerek korom óta nudista vagyok(így nőttem fel).
XXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXX moderálva!