Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 100 101 102 103 104 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#492   2008. 01. 26. szombat 00:02
X Törölt felhasználó (142623)
izgi, amit írtál, szerintem kamu. Ha nem lennétek szőrösek, lehet telefonáltam volna.az, hogy kivánságra leborotváljuk, is kamu. Csak a csupaszt szeretem.
(Ez egy válasz ártatlanka16 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 22:18
Pár vagyunk. Lány és fiú.
A lány 20, én a fiú pedig 30 éves. Fiatal fiút vagy lányt várunk harmadiknak. Mi budapestiek vagyunk., csak budapestit keresünk. A lány azt szereti ha egyszerre dugják pinán, két farokkal, vagy egyik fiú hátulról dugja a másik meg szopatja. Vagy két fiúnak veri a farkát és mindkettőt leszophatja. Én a következőket szeretem: imádom nézni amikor egy 18 éves srác megdugja a barátnőmet.

Barátnőm izgul a 18 évesekre. A fiúkra is és a lányokra is. Az én perverzióm kicsit cikibb. Engem nagyon felizgat, hogy irányíthatom a 18 éves fiút vagy a lányt, hogy mit csináljon a barátnőmmel. Szeretek neki parancsolgatni és izgulok arra hogy engedelmeskedik. Cserébe annyiszor dugja meg, vagy szopatja a lányt, ahányszor kedve van hozzá. Továbbá izgat az is, hogy hátulról kefélem a lányt,

és közben verem a fiú farkát. Vagy a barátnőm négykézlábra áll és a fiú hátulról megdugja és én melléjük fekve verem a farkam, meg nézem hogy megy be a fiú farka a barátnőmbe, közben símogatom a barátnőm csiklóját, és néha - néha megsimogatom a fiú farkát és tökeit is. Ha pedig két lány van akkor pedig arra izgulok amikor a két lány össze dörzsöli a punciját. Nem tudom ez nagyon ciki?

Nem csináltam még de ha rá gondolok feláll a farkam. Tudod nem vagyok homo és ezért kicsit szégyellem, hogy ilyen perverzióm van.
Kérem csak olyanok jelentkezzenek akik a leírtakra felizgultak és a leirtakat el tudják fogadni és szeretik ha irányítják őket. Fényképeket nem küldünk személyes találkozót kérünk, camerázást nem akarunk. .

Mégis arról hogy nézünk ki. Lány 170 cm magas 55 kg, fiú 173 cm magas 79 kg. A lány nem borotválja a punciját de nem nagyon szőrős, olyan kislányos. Én sem borotválom magam, de kívánságra borotváljuk.

.
Diszkréciót kérünk és adunk, ezért fényképeket nem kérünk és nem is küldözgetünk.

Telefonos és egyéb elérhetőségeink:

msn: nincs

Hívhatsz telefon is, éjfélig telefonálhatsz, kérlek éjfél után ne zavarj : ***köszi

telefonszámot csak priviben:prune...jah! és ezt itt nem társkereső kategória
#491   2008. 01. 25. péntek 23:07
Lion74 Lion74
sok mindent eltévesztettél
Ez nem társkereső sem mire izguok fel
(Ez egy válasz ártatlanka16 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 22:18
A lány 20, én a fiú pedig 30 éves. Fiatal fiút vagy lányt várunk harmadiknak. Mi budapestiek vagyunk., csak budapestit keresünk. A lány azt szereti ha egyszerre dugják pinán, két farokkal, vagy egyik fiú hátulról dugja a másik meg szopatja. Vagy két fiúnak veri a farkát és mindkettőt leszophatja. Én a következőket szeretem: imádom nézni amikor egy 18 éves srác megdugja a barátnőmet.

Barátnőm izgul a 18 évesekre. A fiúkra is és a lányokra is. Az én perverzióm kicsit cikibb. Engem nagyon felizgat, hogy irányíthatom a 18 éves fiút vagy a lányt, hogy mit csináljon a barátnőmmel. Szeretek neki parancsolgatni és izgulok arra hogy engedelmeskedik. Cserébe annyiszor dugja meg, vagy szopatja a lányt, ahányszor kedve van hozzá. Továbbá izgat az is, hogy hátulról kefélem a lányt,

és közben verem a fiú farkát. Vagy a barátnőm négykézlábra áll és a fiú hátulról megdugja és én melléjük fekve verem a farkam, meg nézem hogy megy be a fiú farka a barátnőmbe, közben símogatom a barátnőm csiklóját, és néha - néha megsimogatom a fiú farkát és tökeit is. Ha pedig két lány van akkor pedig arra izgulok amikor a két lány össze dörzsöli a punciját. Nem tudom ez nagyon ciki?

Nem csináltam még de ha rá gondolok feláll a farkam. Tudod nem vagyok homo és ezért kicsit szégyellem, hogy ilyen perverzióm van.
Kérem csak olyanok jelentkezzenek akik a leírtakra felizgultak és a leirtakat el tudják fogadni és szeretik ha irányítják őket. Fényképeket nem küldünk személyes találkozót kérünk, camerázást nem akarunk. .

Mégis arról hogy nézünk ki. Lány 170 cm magas 55 kg, fiú 173 cm magas 79 kg. A lány nem borotválja a punciját de nem nagyon szőrős, olyan kislányos. Én sem borotválom magam, de kívánságra borotváljuk.

.
Diszkréciót kérünk és adunk, ezért fényképeket nem kérünk és nem is küldözgetünk.

Hívhatsz telefon is, éjfélig telefonálhatsz, kérlek éjfél után ne zavarj : ***köszi

#490   2008. 01. 25. péntek 22:18
ártatlanka16 ártatlanka16

.

#489   2008. 01. 25. péntek 17:23
zsozs70 zsozs70
én is szeretem ha megnézik a párom amikor mesztelen a nudin.olyankor mindig merevedik egy kicsit a faszom.
#488   2008. 01. 25. péntek 14:23
Barris Barris
Alíg várom már a jó időt, a langyos tavaszt, a forró nyarat, amikor is a kedvesemnek monokinizgethetnékje támad a kertben, ill, a strandon, & büszkeséggel tölt majd el az érzés, hogy "hát igen, ez az én csajom!" nyes
#487   2008. 01. 25. péntek 10:05
BigJoe23 BigJoe23
Vad idegenek hálistennek még át kell hogy kerüljenek a kapun....
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 01. 25. péntek 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 01:20
Addig jó,amíg "csak" családtagok és nem vadidegenek wow1 !Lehet,hogy nem is véletlenül vetődnek be éppen akkor nyes ?
#486   2008. 01. 25. péntek 01:20
emisszio emisszio
Addig jó,amíg "csak" családtagok és nem vadidegenek wow1 !Lehet,hogy nem is véletlenül vetődnek be éppen akkor nyes ?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 18:31
egyébként mi inkább a telken szoktunk meztelenkedni... sajnos otthon picit túl sok csakládtag vetődik be egészen véletlenül...
#485   2008. 01. 24. csütörtök 19:36
tom1019 tom1019 VIP Admin
essél le léci a capslock billentyűről!
ha folytatod, akkor kimoderálom a nagybetűs írásaidat!
#484   2008. 01. 24. csütörtök 18:31
BigJoe23 BigJoe23
egyébként mi inkább a telken szoktunk meztelenkedni... sajnos otthon picit túl sok csakládtag vetődik be egészen véletlenül...
#483   2008. 01. 22. kedd 18:54
BigJoe23 BigJoe23
Mond "Tűz1" smile a partnered miért nem partner ebben?
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 14:25
Én is szívesen mesztelenkednék otthon, de sajnos a párom nem partner ebben , így csak ha egyedül vagyok otthon akkor tudok mesztelenkedni, de akkor a kertben is.
Bár ez elég ritkán fordul elő.
#482   2008. 01. 22. kedd 12:06
szentirmai szentirmai
Próbáld meg őt rászedni, kettesben sokkal jobb a meztelenkedés, onnantól már csak egy lépés, hogy a kertben szeretkezzetek.Ha egyszer kipróbálja, akarni fogja máskor is.
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szívesen mesztelenkednék otthon, de sajnos a párom nem partner ebben , így csak ha egyedül vagyok otthon akkor tudok mesztelenkedni, de akkor a kertben is.
#481   2008. 01. 09. szerda 18:04
valentere valentere
Igazad van!
Tegnap este kicsit másképp értelmeztem a mondandóját mint ahogy kellett volna.
Sorry feu1!!!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 09. szerda 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 00:01
valentere, olvasd el figyelmesebben feu1 hsz-t. Ő nem azt írja, hogy a házban nem, csak a kertben, hanem ha nincs otthon a párja, akkor meztelen otthon, de nem csak a házban, hanem akkor a kertben is. különbség!
#480   2008. 01. 09. szerda 00:01
kandurmarci kandurmarci
valentere, olvasd el figyelmesebben feu1 hsz-t. Ő nem azt írja, hogy a házban nem, csak a kertben, hanem ha nincs otthon a párja, akkor meztelen otthon, de nem csak a házban, hanem akkor a kertben is. különbség!
(Ez egy válasz valentere üzenetére (2008. 01. 08. kedd 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 22:50
Miért csak a kertben tudsz?
A házban nem lehet?
Vagy annyira zavarja esetleg, hogy nem engedi meg?
Szerintem ha a hzban meztelenül vagy előtte, akkor ez előbb-utóbb neki is természetes lesz.
#479   2008. 01. 08. kedd 22:50
valentere valentere
Miért csak a kertben tudsz?
A házban nem lehet?
Vagy annyira zavarja esetleg, hogy nem engedi meg?
Szerintem ha a hzban meztelenül vagy előtte, akkor ez előbb-utóbb neki is természetes lesz.
#478   2008. 01. 07. hétfő 14:25
feu1 feu1
#477   2008. 01. 07. hétfő 14:16
Ghwy Ghwy
Én régebb csak aludni szerettem meztelenül, de rájöttem idővel hogy napközben is egész jó, sőt. Néha utcán sem húzok alsónacit sokkal izgibb így. sajnos a kertünkben nem tudok így mozogni mert társasházban lakom , elég sok embernek kellene hozzászokni, de ami késik nem múlik, remélem.
#476   2008. 01. 06. vasárnap 01:14
valentere valentere
mi is meztelenül szoktunk otthon közlekedni, most is télen (legtöbbször), mert a fűtésünk bizony megy.
csak ha fázunk, vagy vendég jön akkor öltözünk fel.
#475   2008. 01. 05. szombat 11:19
MmePrune MmePrune VIP Admin
figyi már harrykém!
össze-vissza irogatsz...nincs húgod, ne kukkolj ott...ha valakinek a hszére akarsz reagálni, akkor keresd meg a "válasz erre" lehetőséget...és ez sem társkereső itt

szóval...itt figyelmeztetlek, mert kizárt, hogy lejjebb találkoznál a hszemmel

PRÓBÁLJ MEG ÉRDEMBEN FÓRUMOZNI, HA NEM TUDSZ MIT ÍRNI, AKKOR NE MASZATOLD ÖSSZE A TOPICOKAT A HÜLYESÉGEIDDEL!!!!

(később törlöm ezt a hszt)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (44463)
2008. 01. 05. szombat 11:15
én is szeretek nudizni de itthon nemlehet mert a család nemolyan.de most olyan társaságot keresek akkkel tudnék nudizni egy párszor keressetek meg danielke@freemail.hu
#474   2008. 01. 05. szombat 11:15
X Törölt felhasználó (44463)
én is szeretek nudizni de itthon nemlehet mert a család nemolyan.de most olyan társaságot keresek akkkel tudnék nudizni egy párszor keressetek meg danielke@freemail.hu
#473   2008. 01. 03. csütörtök 02:11
kandurmarci kandurmarci
Bocsi, sok a gépelési hiba, fáradt vagyok már, megyek aludni.

... 100 101 102 103 104 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2512db
Utolsó üzenet: ma 15:02

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!