ja meg a szőrös láb a természetes, hogy az őserdő puncibozótról és a hónaljkutyáról meg ne feledkezzek!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 18:46

"mégis a meztelenség a természetes!"
Ez söget ütött a fejemben.
A kutya sem meztelen, sem a macska, sem a ló, sem a ... nem sorolom.
Amióta felálltunk két lábra és elkezdtünk eszközöket használni megtanultunk vadászni az elejtett vad szőrét bőrét felhasználtuk.
Miért?
Volt szőrünk de így méginkább melegen tudtuk tartani magunkat, és mégkevésbé vált sérülékennyé a bőrfelületünk, mert a szőr ezt a célt is szolgálta, nem csak a melegítést. Aztán szépen lassan általánossá vált a "ruha" (azaz annak elődje.
), és a szőrünktől az evolúció szépen lassan megszabadított minket, mert feleslegessé vált. Ma már valóban a meztelenség a "természetes", mert nem ruhástól jövünk a világra, de mára már természetanyánk feltételezi, hogy fel is öltözünk. Így a ruha (is) természetes.

Amióta felálltunk két lábra és elkezdtünk eszközöket használni megtanultunk vadászni az elejtett vad szőrét bőrét felhasználtuk.
Miért?
Volt szőrünk de így méginkább melegen tudtuk tartani magunkat, és mégkevésbé vált sérülékennyé a bőrfelületünk, mert a szőr ezt a célt is szolgálta, nem csak a melegítést. Aztán szépen lassan általánossá vált a "ruha" (azaz annak elődje.

Hát ee' biz gusztus dó'ga!
Én sem szeretek egy szál pendelyben lejteni fel alá itthon. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 19:58
Én sem szeretek egy szál pendelyben lejteni fel alá itthon. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

pedig hidd el hogy tök jo ha az ember meztelenül tesz vesz otthon akár mi legyen az.
pedig hidd el hogy tök jo ha az ember meztelenül tesz vesz otthon akár mi legyen az.
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 07:13

Én csak annyit füznék a témához, hogy én is szeretek pl.meztelenül aludni ...azt viszont nem tudnám elképzelni ,hogy miközben főzök vagy mosogatok a mellem hozzáérjen mindenhez.Aztán ha kopognak akkor gyorsan öltözni minközben a postás az ajtóban vár...hát nem tudom ...de kinek a pap kinek a paplan...

Én csak annyit füznék a témához, hogy én is szeretek pl.meztelenül aludni ...azt viszont nem tudnám elképzelni ,hogy miközben főzök vagy mosogatok a mellem hozzáérjen mindenhez.Aztán ha kopognak akkor gyorsan öltözni minközben a postás az ajtóban vár...hát nem tudom ...de kinek a pap kinek a paplan...

Majd a kezed belelóg a bilibe felébredsz és reggel már mehetsz is suliba, mert az érettségi még annyira messze van...
Nálunk annyira jó a fűtés,hogy akár napközben is lehet ruha nélkül tenni-venni otthon,így kényelmes és kellemesebb is,persze nemcsak fűtési szezonban!
(Ez egy válasz diacsillag üzenetére (2008. 04. 12. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 17:59

Végre jó idő van!!! Most már nem csak éjszaka az ágyban lehetünk meztelenül, hanem már napközben is. Jó a fűtés de ez az igazi!!!

"mégis a meztelenség a természetes!"
Miért?
), és a szőrünktől az evolúció szépen lassan megszabadított minket, mert feleslegessé vált. Ma már valóban a meztelenség a "természetes", mert nem ruhástól jövünk a világra, de mára már természetanyánk feltételezi, hogy fel is öltözünk. Így a ruha (is) természetes.
(Ez egy válasz c9h13no3 üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 00:14

Miért?

(Ez egy válasz c9h13no3 üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Egész nap ruhában van az ember, ha már otthon van legalább akkor ne kelljen takarni magam, mégis a meztelenség a természetes!
Egész nap ruhában van az ember, ha már otthon van legalább akkor ne kelljen takarni magam, mégis a meztelenség a természetes!
Szó ami szó jó érzés meztelenül tenni venni otthon a párunk elött. Én elég sokat meztelenkedem itthon ha tehetem. Éjjel,ha már jó idők vannak mindig meztelenül alszom.
(Ez egy válasz diacsillag üzenetére (2008. 04. 12. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 17:59

Végre jó idő van!!! Most már nem csak éjszaka az ágyban lehetünk meztelenül, hanem már napközben is. Jó a fűtés de ez az igazi!!!

Otthon en is szinte mindig meztelen vagyok. igaz csak akkor ha egyedul szamitogepezek vagy tvzek vagy csak ugy jarkalok es nem csinalok semmit. de jol esik az az erzes ha nincs rajtad semmi.
szerinted?
nem társkereső topic, menjetek a megfelelő kategóriába ismerkedni, randikat megbeszélni!
csak ismételni tudom magam!!!
oltári jó buli ez a naturista élet!!
a családunkban ez már hosszú generációk óta megszokott és nálunk mindenki pucér!lehet ez másoknak furcsa és érdekes,de nekünk ez a természetes!
apu,anyu,gyerekek...és még a szegény nagyi is csupaszon ücsörög a tolószékében!!
oltári jó buli ez a naturista élet!!
a családunkban ez már hosszú generációk óta megszokott és nálunk mindenki pucér!lehet ez másoknak furcsa és érdekes,de nekünk ez a természetes!
apu,anyu,gyerekek...és még a szegény nagyi is csupaszon ücsörög a tolószékében!!
Mondd, helyileg hol vagytok? Egy nagyobb városban, esetleg néhány közeli településen megoldható lehetne, nagyon jó ötletnek tartom. Korhatár érdekes vagy mind1?
(Ez egy válasz suvadas üzenetére (2008. 01. 30. szerda 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 20:55

Van kedvetek olyan meztelen baráti társaságot kialakítani akik, összejárhatnánk!
Van kedvetek olyan meztelen baráti társaságot kialakítani akik, összejárhatnánk!
A ruhákat mi is ledobáljuk a barátnőmmel mihent hazaérünk! Igy is maradunk még akkor is ha vendégek jönnek. Ezzel azt értük el hogy kb. 20 tizenéves adta a kilincset megálás nélkül egymásnak! Mind kukkolt! Sok új barátot szereztünk ezzel és ellenséget is, de soha senki nem venné le a ruháját közülük. Azt viszont, hogy mikor átjönnek hozzánk mindig neztelenül nyitunk ajtót fel sem tünik már nekik és hogy így vagyunk már teljesen megszokták.
Szerintem az, hogy sokaknak ruhában "természetesebb" (mondjuk inkább megszokottnak) szerintem az előző őt nevelő generáció prűdsége, illetve a megszokás diktálhatja...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 09:14
Törölt felhasználó (142623)

Valahol már irtam, hogy én mindig meztelenül vagyok ös ezt tartom természetesnek. Árulja mér el valaki, miért nem természetes ez mindenkinek. Ha ez nem lenne természetes, valószinüleg nem pucéran születnénk.
mert ez igy jo
én is meztelenül vagyok otthon, mert kényelmes és természetes.