Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 30 31 32 33 34 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#621   2009. 04. 16. csütörtök 21:16
emisszio emisszio
De ha az a valaki már tud erről (és egyikőtöket sem zavarja),akkor nem is szükséges... vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 16. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (427062)
2009. 04. 16. csütörtök 11:50
Totál természetes hogy az ember meztelenül van . Én mindig meztelenül alszom és ha nem muszáj nem is öltözök fel. Azért ha csenget valaki akkor persze kapok magamra valamit.
#622   2009. 04. 21. kedd 01:02
hegyimenyet hegyimenyet
Végre jó idő van és napköben is lehet meztelenül lenni, min most. Csak a nejem nem kedveli, de a szomszéd csaj is sokszor pucérkodik
#623   2009. 04. 23. csütörtök 20:29
rebele rebele
és rola mit lehet tudni..?
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2009. 04. 21. kedd 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 21. kedd 01:02
Végre jó idő van és napköben is lehet meztelenül lenni, min most. Csak a nejem nem kedveli, de a szomszéd csaj is sokszor pucérkodik
#624   2009. 04. 24. péntek 14:05
Noncsi Noncsi
Én szeretek meztelenül lenni,vagy csak egy lenge pólóba és alul semmi!
#625   2009. 04. 25. szombat 03:22
emisszio emisszio
Csak így tovább tovább,Noncsibaba worship ! A lenge póló meg akár el is hagyható... eljen
(Ez egy válasz Noncsi üzenetére (2009. 04. 24. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 24. péntek 14:05
#626   2009. 04. 25. szombat 09:59
diacsillag diacsillag
SZiasztok! A párommal mi is mindig meztelenül alszunk, járunk, kelünk itthon. Ha kicsit hűvös van, akkor maximum egy pól, de én itthon nem tűröm magamon a bugyit. Ennek a párom kimondottan örül. Azért ha jön hozzánk valaki, akkor magamra kapok egy kis ruhát, mert azért szerintem az ciki, ha valamely ismerősöm jön én meg pucérkodok előtte. Nem vagyok szégyenlős, hiszen rendszeresen járunk nudizni, mert sajnos nem kertes házban lakunk.
#627   2009. 04. 25. szombat 19:24
rebele rebele
és hova jártok nudizni..?
(Ez egy válasz diacsillag üzenetére (2009. 04. 25. szombat 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 25. szombat 09:59
SZiasztok! A párommal mi is mindig meztelenül alszunk, járunk, kelünk itthon. Ha kicsit hűvös van, akkor maximum egy pól, de én itthon nem tűröm magamon a bugyit. Ennek a párom kimondottan örül. Azért ha jön hozzánk valaki, akkor magamra kapok egy kis ruhát, mert azért szerintem az ciki, ha valamely ismerősöm jön én meg pucérkodok előtte. Nem vagyok szégyenlős, hiszen rendszeresen járunk nudizni, mert sajnos nem kertes házban lakunk.
#628   2009. 04. 25. szombat 22:30
emisszio emisszio
Kedves Diacsillag smile ! Kinek lenne "ciki",hogy Téged meztelenül lát kerdes Az ismerősödnek(gondolom,nem tiltakozna wow1 ),vagy Neked(de Te meg nem vagy szégyenlős... worship )? Továbbra is tartsd meg ezt a remek szokásodat eljen ! Amúgy a kertes házban lakók házban lakók is eljár(hat)nak nudizni... vigyor5 (ha kertes házban laknátok,kizárólag otthon nudiznátok kerdes ) wave
(Ez egy válasz diacsillag üzenetére (2009. 04. 25. szombat 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 25. szombat 09:59
#629   2009. 04. 26. vasárnap 20:32
X Törölt felhasználó (337951)
Szerintem ezt a férfiak csak dicséri tudják . eplus2
(Ez egy válasz Noncsi üzenetére (2009. 04. 24. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 24. péntek 14:05
#630   2009. 04. 28. kedd 09:36
X Törölt felhasználó (16046) VIP
Sokan felvetik azt, hogyha valaki szeret meztelenül lenni, akkor amikor ismerősök jönnek, miért nem meztelenkedik? Szerintem ez a kérdés picit más faszával a csalánt kategória... Kedvesemmel együtt ezzel úgy vagyunk, hogy idegenek előtt bármikor ledobjuk a ruhát, viszont ismerősök előtt már nem. Igazából ennek részemről az az oka, hogy ismerem az ismerőseim ilyen irányú álláspontját, és még akkor is ha nem érdekel, illetve nem értek vele egyet, de azért "megbotránkoztatni" nem fogom őket.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 04. 25. szombat 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 25. szombat 22:30
Kedves Diacsillag smile ! Kinek lenne "ciki",hogy Téged meztelenül lát kerdes Az ismerősödnek(gondolom,nem tiltakozna wow1 ),vagy Neked(de Te meg nem vagy szégyenlős... worship )? Továbbra is tartsd meg ezt a remek szokásodat eljen ! Amúgy a kertes házban lakók házban lakók is eljár(hat)nak nudizni... vigyor5 (ha kertes házban laknátok,kizárólag otthon nudiznátok kerdes ) wave
#631   2009. 04. 28. kedd 17:48
emisszio emisszio
Én pont fordítva: idegen előtt nem(kivéve természetesen a naturista helyeket)hiszen nem tudom,hogy reagálnának és nem is szeretném megtudni,viszont ismerősök előtt (ha nekik nem gond,pláne,ha már láttak korábban is így) BÁRMIKOR(még akkor is,ha ez nem kölcsönös...)!!!
A csalános hasonlat kicsit erős volt...
Egyébként amikor ledobom a ruháimat,akkor nem "meztelenkedek" (ahogy itt sokan írják),hanem egyszerűen "csak" jól és kényelmesen érzem magam. wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 28. kedd 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046) VIP
2009. 04. 28. kedd 09:36
Sokan felvetik azt, hogyha valaki szeret meztelenül lenni, akkor amikor ismerősök jönnek, miért nem meztelenkedik? Szerintem ez a kérdés picit más faszával a csalánt kategória... Kedvesemmel együtt ezzel úgy vagyunk, hogy idegenek előtt bármikor ledobjuk a ruhát, viszont ismerősök előtt már nem. Igazából ennek részemről az az oka, hogy ismerem az ismerőseim ilyen irányú álláspontját, és még akkor is ha nem érdekel, illetve nem értek vele egyet, de azért "megbotránkoztatni" nem fogom őket.
#632   2009. 04. 28. kedd 21:53
videkipar videkipar
Egyébként nem teljesen jó a megközelítés. Nekünk szerencsére sok olyan ismerősünk van akikkel el-eljárogatunk nudizni, így elég gyakran előfordul, hogy otthon is meztelenkedünk ugyanezek az ismerősök társaságában, illetve ez fordítva is igaz, ha mi látogatunk el ilyen ismerőseinkhez, ők sem szoktak elbujdokolni, vagy többet felvenni, mint amennyit egyébként is szoktak otthon hordani. Még azok a közeli-távolabbi barátaink előtt is simán meztelenkedünk, akik tudják, hogy nálunk a ruhátlanság szinte állandósul, ha már a hideg miatt nem kell öltözködni. Amiben egyetértünk, hogy a prűdebbek, illetve azok előtt, akikről tudjuk, hogy ez zavarja őket, ott kivétel nélkül felöltözünk mi is. Szóval, ezt mi nem "ismerős" és "nem ismerős" alapokon válogatjuk meg, hogy mikor öltözünk és mikor nem, hanem akit ez zavar, azt megtiszteljük azzal, hogy ruhában fogadjuk. De egy biztos, ruha nélkül jó és természetes, így ahol ez másokat nem zavar, mi ott vetkőzünk azonnal akár vannak ott ismerősök akár nincsenek. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 28. kedd 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046) VIP
2009. 04. 28. kedd 09:36
#633   2009. 04. 28. kedd 23:41
X Törölt felhasználó (16046) VIP
No igen. más az amikor az ember barátai nem csak mondják, hogy liberálisok, hanem csinálják is. smile
#634   2009. 05. 04. hétfő 19:36
pentek_petra pentek_petra
Jön a vihar......... az előbb meztelenül voltam a teraszon,isteni érzés!!
Bugyiban/tangában vagy meztelenül vagyok otthon, a barátnőméknél is,ha nincs otthon a család.Így sokkal kényelmesebb. smile ))))))))))
#635   2009. 05. 05. kedd 01:02
kandurmarci kandurmarci
Erról van szó: a teraszról! Hol az a terasz? Csodálatos belevaló csajszi vagy. Nekem is lenne egy belevalóm.
(Ez egy válasz pentek_petra üzenetére (2009. 05. 04. hétfő 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 04. hétfő 19:36
Jön a vihar......... az előbb meztelenül voltam a teraszon,isteni érzés!!
Bugyiban/tangában vagy meztelenül vagyok otthon, a barátnőméknél is,ha nincs otthon a család.Így sokkal kényelmesebb. smile ))))))))))
#636   2009. 05. 05. kedd 01:25
zorn zorn
Fogalmam sincs hány évesek lehettek,de én szivessen elmennék hozátok.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 04. 28. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 28. kedd 21:53
Egyébként nem teljesen jó a megközelítés. Nekünk szerencsére sok olyan ismerősünk van akikkel el-eljárogatunk nudizni, így elég gyakran előfordul, hogy otthon is meztelenkedünk ugyanezek az ismerősök társaságában, illetve ez fordítva is igaz, ha mi látogatunk el ilyen ismerőseinkhez, ők sem szoktak elbujdokolni, vagy többet felvenni, mint amennyit egyébként is szoktak otthon hordani. Még azok a közeli-távolabbi barátaink előtt is simán meztelenkedünk, akik tudják, hogy nálunk a ruhátlanság szinte állandósul, ha már a hideg miatt nem kell öltözködni. Amiben egyetértünk, hogy a prűdebbek, illetve azok előtt, akikről tudjuk, hogy ez zavarja őket, ott kivétel nélkül felöltözünk mi is. Szóval, ezt mi nem "ismerős" és "nem ismerős" alapokon válogatjuk meg, hogy mikor öltözünk és mikor nem, hanem akit ez zavar, azt megtiszteljük azzal, hogy ruhában fogadjuk. De egy biztos, ruha nélkül jó és természetes, így ahol ez másokat nem zavar, mi ott vetkőzünk azonnal akár vannak ott ismerősök akár nincsenek. smile
#637   2009. 05. 05. kedd 12:39
peterfymi peterfymi
Jó dolog ez a meztelenkedés. Most is épp meztelen vagyok, de sajnos nincs senki, aki csatlakozna hozzám (vagy rám).
#638   2009. 05. 08. péntek 16:15
X Törölt felhasználó (28923)
Amikor van egy szabad napom, és elmennek itthonról a tesómék, akkor én egyből ledobok mindent. Ha süt a nap, akkor nyomás ki a kertbe. Férfi létemre sajna hozzám se csatlakozik senki, de nem is reklámozom magam. buck
Pl. most is kint vagyok, közben netezek. Tőlem 2 m-re mennek az emberek, de a kerítéstől nem látnak semmit! crazya
#639   2009. 05. 09. szombat 16:21
X Törölt felhasználó (166411)
én is ha egy mod van rá szeretek mesztelen lenni,nyáron a hétvégi házunknál van ugy három napig nem veszek fel semmit.és ha megvánjuk egymást a párommal nem kell vetkőzni
#640   2009. 05. 12. kedd 11:59
extremfiu extremfiu
Sziasztok!

igazság az hogy ha bejön a jóidő akkor rajtam bizonyos kívételeket soha nincs ruha akár otthon akár az autóban ,vagy a természetben vagyokimádok meztelenkedni lehet exibicionista vagyok kicsit és az se zavar ha látják.

... 30 31 32 33 34 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2495db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 03. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!