De ha az a valaki már tud erről (és egyikőtöket sem zavarja),akkor nem is szükséges...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 16. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 16. csütörtök 11:50

Törölt felhasználó (427062)

Totál természetes hogy az ember meztelenül van . Én mindig meztelenül alszom és ha nem muszáj nem is öltözök fel. Azért ha csenget valaki akkor persze kapok magamra valamit.
Végre jó idő van és napköben is lehet meztelenül lenni, min most. Csak a nejem nem kedveli, de a szomszéd csaj is sokszor pucérkodik
és rola mit lehet tudni..?
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2009. 04. 21. kedd 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 21. kedd 01:02

Végre jó idő van és napköben is lehet meztelenül lenni, min most. Csak a nejem nem kedveli, de a szomszéd csaj is sokszor pucérkodik
Én szeretek meztelenül lenni,vagy csak egy lenge pólóba és alul semmi!
Csak így tovább tovább,Noncsibaba
! A lenge póló meg akár el is hagyható...
(Ez egy válasz Noncsi üzenetére (2009. 04. 24. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 24. péntek 14:05

SZiasztok! A párommal mi is mindig meztelenül alszunk, járunk, kelünk itthon. Ha kicsit hűvös van, akkor maximum egy pól, de én itthon nem tűröm magamon a bugyit. Ennek a párom kimondottan örül. Azért ha jön hozzánk valaki, akkor magamra kapok egy kis ruhát, mert azért szerintem az ciki, ha valamely ismerősöm jön én meg pucérkodok előtte. Nem vagyok szégyenlős, hiszen rendszeresen járunk nudizni, mert sajnos nem kertes házban lakunk.
és hova jártok nudizni..?
(Ez egy válasz diacsillag üzenetére (2009. 04. 25. szombat 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 25. szombat 09:59

SZiasztok! A párommal mi is mindig meztelenül alszunk, járunk, kelünk itthon. Ha kicsit hűvös van, akkor maximum egy pól, de én itthon nem tűröm magamon a bugyit. Ennek a párom kimondottan örül. Azért ha jön hozzánk valaki, akkor magamra kapok egy kis ruhát, mert azért szerintem az ciki, ha valamely ismerősöm jön én meg pucérkodok előtte. Nem vagyok szégyenlős, hiszen rendszeresen járunk nudizni, mert sajnos nem kertes házban lakunk.
Kedves Diacsillag
! Kinek lenne "ciki",hogy Téged meztelenül lát
Az ismerősödnek(gondolom,nem tiltakozna
),vagy Neked(de Te meg nem vagy szégyenlős...
)? Továbbra is tartsd meg ezt a remek szokásodat
! Amúgy a kertes házban lakók házban lakók is eljár(hat)nak nudizni...
(ha kertes házban laknátok,kizárólag otthon nudiznátok
)
(Ez egy válasz diacsillag üzenetére (2009. 04. 25. szombat 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 25. szombat 09:59

Szerintem ezt a férfiak csak dicséri tudják .
(Ez egy válasz Noncsi üzenetére (2009. 04. 24. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 24. péntek 14:05

Sokan felvetik azt, hogyha valaki szeret meztelenül lenni, akkor amikor ismerősök jönnek, miért nem meztelenkedik? Szerintem ez a kérdés picit más faszával a csalánt kategória... Kedvesemmel együtt ezzel úgy vagyunk, hogy idegenek előtt bármikor ledobjuk a ruhát, viszont ismerősök előtt már nem. Igazából ennek részemről az az oka, hogy ismerem az ismerőseim ilyen irányú álláspontját, és még akkor is ha nem érdekel, illetve nem értek vele egyet, de azért "megbotránkoztatni" nem fogom őket.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 04. 25. szombat 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 25. szombat 22:30

Kedves Diacsillag
! Kinek lenne "ciki",hogy Téged meztelenül lát
Az ismerősödnek(gondolom,nem tiltakozna
),vagy Neked(de Te meg nem vagy szégyenlős...
)? Továbbra is tartsd meg ezt a remek szokásodat
! Amúgy a kertes házban lakók házban lakók is eljár(hat)nak nudizni...
(ha kertes házban laknátok,kizárólag otthon nudiznátok
)

Én pont fordítva: idegen előtt nem(kivéve természetesen a naturista helyeket)hiszen nem tudom,hogy reagálnának és nem is szeretném megtudni,viszont ismerősök előtt (ha nekik nem gond,pláne,ha már láttak korábban is így) BÁRMIKOR(még akkor is,ha ez nem kölcsönös...)!!!
A csalános hasonlat kicsit erős volt...
Egyébként amikor ledobom a ruháimat,akkor nem "meztelenkedek" (ahogy itt sokan írják),hanem egyszerűen "csak" jól és kényelmesen érzem magam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 28. kedd 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 28. kedd 09:36
A csalános hasonlat kicsit erős volt...
Egyébként amikor ledobom a ruháimat,akkor nem "meztelenkedek" (ahogy itt sokan írják),hanem egyszerűen "csak" jól és kényelmesen érzem magam.

Törölt felhasználó (16046)
VIP

Sokan felvetik azt, hogyha valaki szeret meztelenül lenni, akkor amikor ismerősök jönnek, miért nem meztelenkedik? Szerintem ez a kérdés picit más faszával a csalánt kategória... Kedvesemmel együtt ezzel úgy vagyunk, hogy idegenek előtt bármikor ledobjuk a ruhát, viszont ismerősök előtt már nem. Igazából ennek részemről az az oka, hogy ismerem az ismerőseim ilyen irányú álláspontját, és még akkor is ha nem érdekel, illetve nem értek vele egyet, de azért "megbotránkoztatni" nem fogom őket.
Egyébként nem teljesen jó a megközelítés. Nekünk szerencsére sok olyan ismerősünk van akikkel el-eljárogatunk nudizni, így elég gyakran előfordul, hogy otthon is meztelenkedünk ugyanezek az ismerősök társaságában, illetve ez fordítva is igaz, ha mi látogatunk el ilyen ismerőseinkhez, ők sem szoktak elbujdokolni, vagy többet felvenni, mint amennyit egyébként is szoktak otthon hordani. Még azok a közeli-távolabbi barátaink előtt is simán meztelenkedünk, akik tudják, hogy nálunk a ruhátlanság szinte állandósul, ha már a hideg miatt nem kell öltözködni. Amiben egyetértünk, hogy a prűdebbek, illetve azok előtt, akikről tudjuk, hogy ez zavarja őket, ott kivétel nélkül felöltözünk mi is. Szóval, ezt mi nem "ismerős" és "nem ismerős" alapokon válogatjuk meg, hogy mikor öltözünk és mikor nem, hanem akit ez zavar, azt megtiszteljük azzal, hogy ruhában fogadjuk. De egy biztos, ruha nélkül jó és természetes, így ahol ez másokat nem zavar, mi ott vetkőzünk azonnal akár vannak ott ismerősök akár nincsenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 28. kedd 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 28. kedd 09:36

Törölt felhasználó (16046)
VIP

No igen. más az amikor az ember barátai nem csak mondják, hogy liberálisok, hanem csinálják is.

Jön a vihar......... az előbb meztelenül voltam a teraszon,isteni érzés!!
Bugyiban/tangában vagy meztelenül vagyok otthon, a barátnőméknél is,ha nincs otthon a család.Így sokkal kényelmesebb.
))))))))))
Bugyiban/tangában vagy meztelenül vagyok otthon, a barátnőméknél is,ha nincs otthon a család.Így sokkal kényelmesebb.

Erról van szó: a teraszról! Hol az a terasz? Csodálatos belevaló csajszi vagy. Nekem is lenne egy belevalóm.
(Ez egy válasz pentek_petra üzenetére (2009. 05. 04. hétfő 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 04. hétfő 19:36

Jön a vihar......... az előbb meztelenül voltam a teraszon,isteni érzés!!
))))))))))

Fogalmam sincs hány évesek lehettek,de én szivessen elmennék hozátok.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 04. 28. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 28. kedd 21:53

Egyébként nem teljesen jó a megközelítés. Nekünk szerencsére sok olyan ismerősünk van akikkel el-eljárogatunk nudizni, így elég gyakran előfordul, hogy otthon is meztelenkedünk ugyanezek az ismerősök társaságában, illetve ez fordítva is igaz, ha mi látogatunk el ilyen ismerőseinkhez, ők sem szoktak elbujdokolni, vagy többet felvenni, mint amennyit egyébként is szoktak otthon hordani. Még azok a közeli-távolabbi barátaink előtt is simán meztelenkedünk, akik tudják, hogy nálunk a ruhátlanság szinte állandósul, ha már a hideg miatt nem kell öltözködni. Amiben egyetértünk, hogy a prűdebbek, illetve azok előtt, akikről tudjuk, hogy ez zavarja őket, ott kivétel nélkül felöltözünk mi is. Szóval, ezt mi nem "ismerős" és "nem ismerős" alapokon válogatjuk meg, hogy mikor öltözünk és mikor nem, hanem akit ez zavar, azt megtiszteljük azzal, hogy ruhában fogadjuk. De egy biztos, ruha nélkül jó és természetes, így ahol ez másokat nem zavar, mi ott vetkőzünk azonnal akár vannak ott ismerősök akár nincsenek.

Jó dolog ez a meztelenkedés. Most is épp meztelen vagyok, de sajnos nincs senki, aki csatlakozna hozzám (vagy rám).
Amikor van egy szabad napom, és elmennek itthonról a tesómék, akkor én egyből ledobok mindent. Ha süt a nap, akkor nyomás ki a kertbe. Férfi létemre sajna hozzám se csatlakozik senki, de nem is reklámozom magam.
Pl. most is kint vagyok, közben netezek. Tőlem 2 m-re mennek az emberek, de a kerítéstől nem látnak semmit!

Pl. most is kint vagyok, közben netezek. Tőlem 2 m-re mennek az emberek, de a kerítéstől nem látnak semmit!

én is ha egy mod van rá szeretek mesztelen lenni,nyáron a hétvégi házunknál van ugy három napig nem veszek fel semmit.és ha megvánjuk egymást a párommal nem kell vetkőzni
Sziasztok!
igazság az hogy ha bejön a jóidő akkor rajtam bizonyos kívételeket soha nincs ruha akár otthon akár az autóban ,vagy a természetben vagyokimádok meztelenkedni lehet exibicionista vagyok kicsit és az se zavar ha látják.
igazság az hogy ha bejön a jóidő akkor rajtam bizonyos kívételeket soha nincs ruha akár otthon akár az autóban ,vagy a természetben vagyokimádok meztelenkedni lehet exibicionista vagyok kicsit és az se zavar ha látják.