Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 84 85 86 87 88 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#795   2010. 10. 04. hétfő 07:12
X Törölt felhasználó (762450)
Úr Isten...és ezt még te be is veszed? A pasas vagy aki a nick mögött van, vagy jókat röhög rajtatok- vagy beteg perverz módjára éli ki vágyait.. Magát nőnek kiadva...Pfff, hattalmas vigyor3
(Ez egy válasz jetflyer üzenetére (2010. 10. 03. vasárnap 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 03. vasárnap 06:19
Ez őrült izgalmas! Imádom a meztelenkedést, pláne egy kis exhibicionizmussal vegyítve.
Volt már olyan, hogy beláttak és ti észrevettétek? Kicsit részleteznéd?
Az ilyen lenge nyári öltözetek különösen izgatóak.
Elmesélnél olyan story-t amikor neked vagy a lányodnak sikerült kicsit jobban belátni?
Náhány fotóért különösen hálásak lennénk!
#794   2010. 10. 03. vasárnap 20:32
madmaximum madmaximum
melyik szaunában voltatok??
(Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2010. 10. 03. vasárnap 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 03. vasárnap 08:27
Sohasem voltunk nagyon szégyenlősek, de amióta elmentünk egy naturista / tudom, hogy ez a "normális" használati mód,de nálunk még nem így van / szaunás helyre azt követően otthon egyre többször töltjük napjainkat "ádám kosztümben". Tök izgató.
#793   2010. 10. 03. vasárnap 08:27
boroscóla boroscóla
Sohasem voltunk nagyon szégyenlősek, de amióta elmentünk egy naturista / tudom, hogy ez a "normális" használati mód,de nálunk még nem így van / szaunás helyre azt követően otthon egyre többször töltjük napjainkat "ádám kosztümben". Tök izgató.
#792   2010. 10. 03. vasárnap 06:19
jetflyer jetflyer
Ez őrült izgalmas! Imádom a meztelenkedést, pláne egy kis exhibicionizmussal vegyítve.
Volt már olyan, hogy beláttak és ti észrevettétek? Kicsit részleteznéd?
Az ilyen lenge nyári öltözetek különösen izgatóak.
Elmesélnél olyan story-t amikor neked vagy a lányodnak sikerült kicsit jobban belátni?
Náhány fotóért különösen hálásak lennénk!
(Ez egy válasz gvera üzenetére (2010. 10. 02. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 02. szombat 09:51
minálunk az egész család meztelen otthon kivéve ha nagyon hideg van a lakásba, sose zavart ha belátnak , a lányommal is gyakran megyünk vásárolni lenge pántos ruhába bugyi nélkül nyáron. sose zavart ha megláthatnak
#791   2010. 10. 02. szombat 11:03
X Törölt felhasználó (764721)
tehetnél fel pár képet magatokról, hogy mi se maradjunk le semmiről. worship
(Ez egy válasz gvera üzenetére (2010. 10. 02. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 02. szombat 09:51
minálunk az egész család meztelen otthon kivéve ha nagyon hideg van a lakásba, sose zavart ha belátnak , a lányommal is gyakran megyünk vásárolni lenge pántos ruhába bugyi nélkül nyáron. sose zavart ha megláthatnak
#790   2010. 10. 02. szombat 09:51
gvera gvera
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2010. 09. 18. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 18. szombat 12:06
Sajnos már megint kifelé megyünk a nyárból, igy egyre kevesebb lehetőség lesz a szabadban való meztelenkedéshez. Télen marad a lakás kellemes melege .
Szerintem is, ahogy külömböző fórumokon olvasgatok , egyre többen merik levenni a otthon a ruháikat és vannak meztelen. ( bár én itt a környezetemben nem tudok senkit )
#789   2010. 10. 02. szombat 08:23
károlyherceg károlyherceg
Nem értem, ehhez mért kell bátorság? Ha nincs akadályozó tényező, miért ne?
#788   2010. 09. 18. szombat 12:06
Meztelen ember Meztelen ember
Sajnos már megint kifelé megyünk a nyárból, igy egyre kevesebb lehetőség lesz a szabadban való meztelenkedéshez. Télen marad a lakás kellemes melege .
Szerintem is, ahogy külömböző fórumokon olvasgatok , egyre többen merik levenni a otthon a ruháikat és vannak meztelen. ( bár én itt a környezetemben nem tudok senkit )
#787   2010. 09. 17. péntek 16:57
Csúnya Csúnya
Hogy milyen disznó pasik vannak!
#786   2010. 09. 16. csütörtök 17:00
exhi1 exhi1
Igen szerencsére egyre többen dobják le otthon, a szabadban a ruhájukat, és ez egyre többeket bátorít meztelekedésre. A környezetemben nem kevés ismerős barát akad aki a mi hatásunkra kezdett meztelenkedni otthon. Van barát aki eljön hozzánk és nem csak a cipőt veti le az előszobában hanem a ruháját is és mindenki szuperül érzi magát. A környezetnek meg az ma már a természetes amit megszokott gyakorlatilag mindenki tudja, hogy mi meztelenül vagyunk itthon és mára mindenki a legtermészetesebben kezeli ezt, úgy jönnek át hozzánk is kérni valamit, vagy beszélgetni mint akármelyik másik szomszédhoz .
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 15. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2010. 09. 15. szerda 10:36
Imádok ruhátlanul otthon, de máshol is. Nem tudom miért szégyenkednek az emberek.Minden csajnak ugyanaz van, valakinek kisebb, valakinek nagyobb. A fiúkkal is ugyanez a helyzet.Hál istennek a barátaim bátran ledobják ruháikat, ha meglátogatnak vagy éppen a természetben, a folyóparton vagyunk. Nincs ebben semmi, csupán szokás kérdése. Mi így érezzük jól magunkat.
#785   2010. 09. 15. szerda 10:36
X Törölt felhasználó (141068)
Imádok ruhátlanul otthon, de máshol is. Nem tudom miért szégyenkednek az emberek.Minden csajnak ugyanaz van, valakinek kisebb, valakinek nagyobb. A fiúkkal is ugyanez a helyzet.Hál istennek a barátaim bátran ledobják ruháikat, ha meglátogatnak vagy éppen a természetben, a folyóparton vagyunk. Nincs ebben semmi, csupán szokás kérdése. Mi így érezzük jól magunkat.
#784   2010. 09. 12. vasárnap 21:53
X Törölt felhasználó (415476)
szeretek mesztelenul lenni itthon. kenyelmes es egeszseges valamint jolerzem magam mesztelenul. a hazunk eleg jol elvan keritve ugyhogy nemlehet belatni igy az udvaron is jarhatok kelhetek kedvemre. csak ajanlani tudom minden hezitalonak vagy szegyenlosnek. vannak batrak is akik keresik a leheoseget hogy lebukhassanak, de ez mar egy masik fajtaja a mesztelenkedesnek. ja es az also testresznek is jo ha egy kicsit szabadon van.
#783   2010. 09. 08. szerda 14:23
X Törölt felhasználó (169806)
Én is nagyon szeretek meztelenkedni itthon, ha jó idő van, és egyedül maradok itthon, rögtön levetkőzök.Az erkélyre azért még nem mertem kimenni így, nem zavarna ha valaki meglátna, ha őt sem zavarja.De egyszer kipróbálnám hogy mi lenne, ha meztelenül nyitnák ajtót valakinek smile
#782   2010. 09. 05. vasárnap 10:17
Csúnya Csúnya
Nem igaz, hogy a fiúk bátrabbak a meztelenkedésben. Ahol csak lehet, mindig ruhátlan vagyok és ez általában másokat sem zavar, gyakran csatlakoznak. Most is borotválom majd a puncim a szabadban. Remélem valaki rajta kap.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2010. 07. 23. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 23. péntek 11:14
szerintem a csajok nem merik felválalni hogy meztelenül jo.mostanában mintha mi fiuk lennénk merészebbek.
#781   2010. 08. 06. péntek 17:41
kandurmarci kandurmarci
Vétek lenne, ha nem így lenne! Ha egy ilyen csodálatos nő van a háznál, nem csodálom, hogy ez a szokás nálatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 06. péntek 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (399158)
2010. 08. 06. péntek 11:36
Nálunk a feleségemnek "kötelező" otthon meztelenül mászkálni, ha a gyerekek nincsenek otthon. Ilyenkor vizuális orgazmusom van egész nap. smile
#780   2010. 08. 06. péntek 13:16
X Törölt felhasználó (463383)
Nem csodálom, gyönyörű a hölgyetek! felkialtas
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 06. péntek 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (399158)
2010. 08. 06. péntek 11:36
Nálunk a feleségemnek "kötelező" otthon meztelenül mászkálni, ha a gyerekek nincsenek otthon. Ilyenkor vizuális orgazmusom van egész nap. smile
#779   2010. 08. 06. péntek 12:30
X Törölt felhasználó (760203)
Ha otthon van az asszony, akkor, csak reggel járkálok pucéran!!! A kuka póstásunk szerintem infarktust kapna, ha az asszony meztelenül nyitna ajtót!!! Aztán hívhatnám a mentőket, vagy adhatnék szívmasszázst neki! confused
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2010. 08. 04. szerda 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 04. szerda 23:57
és mit szól ehhez asszonyod? vagy ő is meztelenül nyit ajtót a postásnak a következő két hétben? smile
#778   2010. 08. 06. péntek 11:36
X Törölt felhasználó (399158)
#777   2010. 08. 04. szerda 23:57
totthek totthek
és mit szól ehhez asszonyod? vagy ő is meztelenül nyit ajtót a postásnak a következő két hétben? smile
#776   2010. 08. 04. szerda 22:57
husband35 husband35
Én élvezem a meztelenséget és az sem zavar ha meglátnak... nyes

... 84 85 86 87 88 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2495db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 03. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!