hali
jó régen beszéltünk, azóta már elköltöztem otthonról Kaposvárra a belvárosba van egy kis garzonom, és itt is dolgozom.
Szeretek Én is meztelenkedni a lakásban, max 1 bugyi , de legtöbbször semmi, ha jön valaki felkapok egy polót ( pl a pizzás fiú hozza a kajám, átveszem és a kis asztalra leteszem, , persze kivillan, hogy nincs rajtam bugyi
látom a szembe tükörből hogy kimered a szeme.)
Erkélyem nincs, de amúgy nem szokott zavarni ha meglátnak meztelenül. a nyár nagy részét B.Berénybe töltöm, és sokat kint vagyok a nudin is
( képet nem teszek fel róla mert kirúgnak )
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2015. 05. 08. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 08. péntek 08:36
jó régen beszéltünk, azóta már elköltöztem otthonról Kaposvárra a belvárosba van egy kis garzonom, és itt is dolgozom.
Szeretek Én is meztelenkedni a lakásban, max 1 bugyi , de legtöbbször semmi, ha jön valaki felkapok egy polót ( pl a pizzás fiú hozza a kajám, átveszem és a kis asztalra leteszem, , persze kivillan, hogy nincs rajtam bugyi
látom a szembe tükörből hogy kimered a szeme.)Erkélyem nincs, de amúgy nem szokott zavarni ha meglátnak meztelenül. a nyár nagy részét B.Berénybe töltöm, és sokat kint vagyok a nudin is
( képet nem teszek fel róla mert kirúgnak )
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2015. 05. 08. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépséges kicsi lány!
Ne térjünk el a tárgytól, mert a végén bünti lesz! Szóval mi újság az otthoni meztelenséggel?
Én nagyon szeretem, bár mióta gyerekek vannak nem nagyon alkalmazom. Én például imádok az erkélyre is meztelenül kimenni. Nem nagyon zavar ha meglátnak, sőt épp inkább izgat is kicsit.
(mellékesen: írtam privit is, ha van időd örülnék ha válaszolnál. Illetve nem tudom megvan-e még a mél címem???)
Vissza térve az otthoni meztelenkedésre: szoktál otthon meztelenkedni? Esetleg egy kis izgalmat nem viszel bele? Mondjuk úgy mezítelenkedsz, hogy a szomszédok is megláthassanak???
Ne térjünk el a tárgytól, mert a végén bünti lesz! Szóval mi újság az otthoni meztelenséggel?
Én nagyon szeretem, bár mióta gyerekek vannak nem nagyon alkalmazom. Én például imádok az erkélyre is meztelenül kimenni. Nem nagyon zavar ha meglátnak, sőt épp inkább izgat is kicsit.
(mellékesen: írtam privit is, ha van időd örülnék ha válaszolnál. Illetve nem tudom megvan-e még a mél címem???)
Vissza térve az otthoni meztelenkedésre: szoktál otthon meztelenkedni? Esetleg egy kis izgalmat nem viszel bele? Mondjuk úgy mezítelenkedsz, hogy a szomszédok is megláthassanak???
Szépséges kicsi lány!
Vissza térve az otthoni meztelenkedésre: szoktál otthon meztelenkedni? Esetleg egy kis izgalmat nem viszel bele? Mondjuk úgy mezítelenkedsz, hogy a szomszédok is megláthassanak??? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 04. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 04. hétfő 11:48
Vissza térve az otthoni meztelenkedésre: szoktál otthon meztelenkedni? Esetleg egy kis izgalmat nem viszel bele? Mondjuk úgy mezítelenkedsz, hogy a szomszédok is megláthassanak??? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 04. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
hali, papa,
de nagyon rég láttalak, végre valaki a régiekből, örülök neked nagyon, már nem számítottam rád sem, hogy még itt vagy
igen, valóban a régen lehetett a beillő fotókat berakni, és fel is dobta azt, de mind1, annyire nem érdekel hogy sírjak rajta.
de nagyon rég láttalak, végre valaki a régiekből, örülök neked nagyon, már nem számítottam rád sem, hogy még itt vagy
igen, valóban a régen lehetett a beillő fotókat berakni, és fel is dobta azt, de mind1, annyire nem érdekel hogy sírjak rajta.
hali, papa,
igen, valóban a régen lehetett a beillő fotókat berakni, és fel is dobta azt, de mind1, annyire nem érdekel hogy sírjak rajta. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 30. csütörtök 11:05
igen, valóban a régen lehetett a beillő fotókat berakni, és fel is dobta azt, de mind1, annyire nem érdekel hogy sírjak rajta. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
A végén még azért is csesztetve leszel, hogy nem jó helyet választottál a nem tetszésed kinyilvánításának!
1ébként régen a témába illő fotók nyugodtan mehettek az adott fórum topicban!
De vigyázz! Nem tudom van-e még a régi adminok közül bárki is itt???
De vigyázz! Nem tudom van-e még a régi adminok közül bárki is itt???
A végén még azért is csesztetve leszel, hogy nem jó helyet választottál a nem tetszésed kinyilvánításának!
De vigyázz! Nem tudom van-e még a régi adminok közül bárki is itt??? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 29. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 29. szerda 16:30
De vigyázz! Nem tudom van-e még a régi adminok közül bárki is itt??? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 29. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon régi vagyok már itt, de ilyen vaskalapos szarozás nem szokott itt lenni, , na de ez van
Nálunk ez tök természetes,ha otthon vagyunk kettesben,akkor szinte mindig meztelen vagyunk....
Nehéz az emberkéket kordában tartani! Na de ez benne a szép! Meztelenül lenni akkor is nagyon jóóó! Most pedig már az idő is kedvez hozzá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 29. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 29. szerda 16:30
nagyon régi vagyok már itt, de ilyen vaskalapos szarozás nem szokott itt lenni, , na de ez van
(Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2015. 04. 29. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 29. szerda 15:33
(Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2015. 04. 29. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Gratula....azok a felhasználok akik csak kötekedni vannak itt azokat nem törlik de ha valaki egy témába vágó postot tesz fel azt törlik...
Gratula....azok a felhasználok akik csak kötekedni vannak itt azokat nem törlik de ha valaki egy témába vágó postot tesz fel azt törlik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 29. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 29. szerda 14:51
A kép törölve lett!
Van a GG-n olyan lehetőség hogy fotókat rakj fel. Ez fórum, nem saját magad megmutatása a cél. Találsz erre alkalmas helyet a GG-n, a kép törölve lett!
Van a GG-n olyan lehetőség hogy fotókat rakj fel. Ez fórum, nem saját magad megmutatása a cél. Találsz erre alkalmas helyet a GG-n, a kép törölve lett!
A kép törölve lett!
Jó érzés, amikor a napocska simogatja a bőrömet!
Végre neki lehet vetkőzni!
mi is mindig így vagyunk itthon, amikor csak tehetjük
Ahogy javul az idő egyre többet lehetünk itthon is meztelenül.
Ki kell belölle rakni a farkat
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 04. 09. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 09. csütörtök 09:07
Az a baj a meztelenkedéssel, hogy olyankor nem vehetem fel a kedvenc tangám
Egyszerűen nem tudom, mitévő legyek...
Az a baj a meztelenkedéssel, hogy olyankor nem vehetem fel a kedvenc tangám
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 09. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 09. csütörtök 08:35
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 09. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (965421)
Mindig meztelen vagyok ithon,imádok meztelenkedni.
Mindig meztelen vagyok ithon,imádok meztelenkedni.
Legyen már végre meleg! Imádok a kertben meztelenkedni!
Sziasztok ! Én ha otthon vagyok a lakásban szinte mindig meztelen vagyok , ugy is alszom . Szerintem ez csak szokás kérdése . Igaz egyedül vagyok itt , mert külföldön dolgozom már hosszu évek óta . Akár mások jelenlétében sem okozna ez gondot nekem , söt talan még fel is dobna egy kicsit ....
Sziasztok. Valóban jó meztelenkedni akár idehaza a ház védő ölelésében, akár a szabadban. Amennyiben valaki fogadna a kertjében egy meztelenkedni szerető napimádót Cegléd közelében írjon bátran.

Egyip Tomi

brody
Lucie W