Ilyen melegben csak meztelenül lehet elviselni itthon a lakásban. Nem csak nappal hanem este is jó! Ágyban, konyhában, sőt még ajtót is meztelenül nyitok ha váratlanul bekopog valaki az ajtón. Tegnap épp a Jehova Tanúi kopogtattak be hozzánk. Szórólapot osztogattak amit átvettem tőlük. Érdekes, hogy nem futottak el

Amikor lehet ezt teszem... ..pl most is...
Mi általában nudizunk itthon, télen is csak akkor öltözünk ha már nem elég a távhő
Mostanában ez kiegészül a nyitott ablakkal, úgyhogy jó szórakozást nyújtunk a kukkolói beállítottsággal rendelkező szomszédoknak

Mostanában ez kiegészül a nyitott ablakkal, úgyhogy jó szórakozást nyújtunk a kukkolói beállítottsággal rendelkező szomszédoknak

Ma reggel is igy kávézunk
Nagyon szexy kivánatos Nő vagy!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 06. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 06. hétfő 14:58
Törölt felhasználó (1075022)

Köszönöm a biztató és dicsérő szavakat mindenkinek, örömmel jelentem, hogy repedezik a jég!
Társkereső adatlapunkon láthatjátok az eredményt, kicsi, de fontos lépés! Annyira meglepett engem is az engedékenység, hogy elrontottam a kép minőségét, elnézést érte! Várom a további "unszolásokat" bármilyen formában, úgy tűnik, hatásos
Még egyszer kösz!

Most is meztelen vagyok imádom igy!!!
ebben az időben a leg jobb meztelenül lenni akár alakásba akár a strandon
Meztelenül nagyon jó ....de csak itthon
Gyúrni való kebel, döngetni való test. Mutasd meg a pinát is!
(Ez egy válasz CandurBandi üzenetére (2015. 07. 06. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Képet róla légyszi!!!!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2015. 06. 14. vasárnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 14. vasárnap 17:59

Én is meztelenül itthon vagy tényleg falatnyi semmiben. A magassarkú papucs ruhának számít??

Nagyon Szuper! Csak így tovább
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 06. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 06. hétfő 14:58

Törölt felhasználó (1075022)

Köszönöm a biztató és dicsérő szavakat mindenkinek, örömmel jelentem, hogy repedezik a jég!
Társkereső adatlapunkon láthatjátok az eredményt, kicsi, de fontos lépés! Annyira meglepett engem is az engedékenység, hogy elrontottam a kép minőségét, elnézést érte! Várom a további "unszolásokat" bármilyen formában, úgy tűnik, hatásos
Még egyszer kösz!

Még egyszer kösz!

Nagy munka nem lenne belőle...

Jó lenne együtt!
(Ez egy válasz Kriszkiváncsi üzenetére (2015. 07. 03. péntek 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 03. péntek 10:04

Én ma itthonról dolgozom...és már neki is vetkőztem. Így ki lehet bírni

Én ma itthonról dolgozom...és már neki is vetkőztem. Így ki lehet bírni
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 03. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 03. péntek 09:09

Törölt felhasználó (1067672)

Most nem is lehet kibírni, csak ha ledobom a textilt!
Most nem is lehet kibírni, csak ha ledobom a textilt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 16. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 16. kedd 12:25
Törölt felhasználó (907832)

Ha tehetem, en is mindig meztelenul vagyok. Foleg ebben a melegben

Ha a családtagok előtt is lehet meztelenkedni v. más nudisoknál vendégeskedve.... na az kellemes...
Ma egész nap meztelenül voltam itthon. Időnként egy análdugó takart egyedül a testemből...nem sokat. Nagyon élveztem
Ha tehetem, en is mindig meztelenul vagyok. Foleg ebben a melegben

Én mindig meztelenül vagyok itthon, sajnos csak egyedül!