sziasztok Gödöllőn Duci csajal párral ismerkednék méretes szerszámal. szeretem a ököl szexet
Parommal, molett hölggyel ismerkednénk, teljesen testközelből
Minden megoldás érdekel.

Kamoznék tangában skyp-on!
23 éves, budapesti, sportos srác kényeztetne ducibb nőket
Sziasztok! Miskolci duci hölgytagú pár keress kisebb/max.15 cm/ farkú HETERÓ pasit! Helyünk nincs, s legyen képed!
Budapesten keresek duci hölgyet, kor alkat nem számít, élvezzük egymás társaságát.
Szivesen lennék egy duci párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
S
Sziasztok!
Telt ,duci hölgyet keresek minden jóra. Van itt valaki? Fejérből!
Sziasztok!
Telt ,duci hölgyet keresek minden jóra. Van itt valaki? Fejérből!
23 éves, sportos, izmos srác kényeztetne ducibb hölgyeket
Extrém kövér,kedves,intelligens hölgyet keresek 150-200 kg között. Rajongok a hatalmas idomokért!
Szopni imadot keresek kor alkat nem számít
Sziasztok,
31éves sportos srác vagyok. Teltebb nőt keresnék rendszeres találkákra Pest megyében: )
31éves sportos srác vagyok. Teltebb nőt keresnék rendszeres találkákra Pest megyében: )
Sportos, 23 éves budapesti srác nyalna ducibb lányokat. Akár lehet több is szimpatia alapjan
Szia! Nem szégyenlős nővel ismerkednék!

200 kg körüli kedvesem keresem. Imádom az extrém nagy nőket. Intelligens, normál alkatú férfi vagyok.
Sziasztok adatlapom szerint keresek
Szia. Ìrj privàtban.
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (2023. 11. 21. kedd 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 03:41

150 kg körüli hölgyként keresem állandó potens partnerem. Korban 25 - 50 között, helyem Egerben van, előre egyeztetett időpontban. Barna a hajam és a szemem is, nagyok a cickók, husis a punci, mi kell még?! Csak Te!!
Szia!szívesen ismerkednék veled.
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (2023. 11. 21. kedd 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 03:41

150 kg körüli hölgyként keresem állandó potens partnerem. Korban 25 - 50 között, helyem Egerben van, előre egyeztetett időpontban. Barna a hajam és a szemem is, nagyok a cickók, husis a punci, mi kell még?! Csak Te!!
Sziasztok!
Duci kövér hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt keresek pest megyében.Monor-cegléd -nagykáta környéke előny.
Duci kövér hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt keresek pest megyében.Monor-cegléd -nagykáta környéke előny.
Kövér nagymellű őklőzhető vagy csak kiprobálni szerető nőket keresek,baranya,tolna,somogy,megyékből hely kell,de minden felálás érdekel