Hali! 21 éves egyetemista vagyok, nincs sok tapasztalatom, ezen szeretnék változtatni.
Olyan idősebb nőt keresek akit izgat hogy vele lesz az első alkalmam.
Ha profilomat szimpatikusnak találod írj mindenképp
Addig is puszi
Olyan idősebb nőt keresek akit izgat hogy vele lesz az első alkalmam.
Ha profilomat szimpatikusnak találod írj mindenképp
Addig is puszi
Szopni imadot keresek kor alkat nem szamit nőt árt ffit
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Szopni imadot keresek
Duci hölgyet keresk szeretném nyalni. Kor nem számít csak nagy feneke legyen Nyalom elől és hátul is. 70-es bí vagyok Rákospalotárol. Helyem most nincs.
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit
Jó a buli csak sok a ...:-×
Légy 120kg 120d mb nem borotvált, Akár nem független Baranya Tolna Somogy
Sziasztok..Nyiregyházi hellyel rendelkezö hölgyekket keresek sexkapcsolat céljabol....
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Pécs és környékéről keresnénk Max 160cm de legaláb 90kg de lehetsz több is Bi dolgokat szeretnénk kiprobálni 3mas ba,erre keresnénk kezdő hölgyet,bármely korosztályból diszkréció adott és elvárt,telszámos lakhelyes üzire bisztos válasz
Siófok környékén nő keresek!?

sziasztok!
miskolc mellett ismerkednék, hosszútávon extra molett hölgyekkel, nagyon fantáziadús forró erotikus vágyakkal, fantáziával.
nem kell bújkálni... nem kell kapkodni!
miskolc mellett ismerkednék, hosszútávon extra molett hölgyekkel, nagyon fantáziadús forró erotikus vágyakkal, fantáziával.
nem kell bújkálni... nem kell kapkodni!
Nyalást kedvelő duci hölgyet kényeztetnék.
Bp.
Bp.

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Igazi nagy mellű kővér hölgyeket keresek Pécs+30km
Imádom a duci hölgyeket,(100+),én is az vagyok. Keresem hosszútávú partnerem+50+60+70-es és +100kg-os hölgy ,személyében!! hosszú távon!!!,..,és ,ha szükséges diszkréten!!
Keress privátban!!
Keress privátban!!
Budapesten hölgyet keresek kortól függetlenül .Bejönnek a nagy idomok is. Én: 173/88
Sziasztok!
Telt alakú hölgyet vagy párt keresek, akit meghívnék egy hosszúhétvégére wellneszezni.
A költségeket én állom.
Valami valamiért
Valaszokat privátba, ott megbeszélünk mindent
Üzenet módosítása
Telt alakú hölgyet vagy párt keresek, akit meghívnék egy hosszúhétvégére wellneszezni.
A költségeket én állom.
Valami valamiért
Valaszokat privátba, ott megbeszélünk mindent
Üzenet módosítása
200 kg körüli nővel ismerkednék. Normál alkatú férfi vagyok. Rajongok a hatalmas idomokért. Írj bátran privátban!