Extrém nagy méretű,200 kg körüli kedvesemet keresem.
Miskolcon vagy környékén kényeztetnék nagydarab mackós pasit. Akár heteró, kíváncsit is. Átlagos alkatú férfi vagyok.
Humoros bpi telt párként keresünk a hölgy tag részére egy 3. beszálló potens méretes nagyfarkú pasit (19+) 25-45 év között aki független és imádja a nagy cicit, popsit, és ha van mit fogni egy nőn.
Nőt nyalnek kor alkat nem számít letttek
Pár is
Pár is
Szívesen ismerkednék
(Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2023. 01. 04. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 04. szerda 10:22

Sziasztok! Duci feleségem részére keressünk ápolt diszkrét nyalni szerető pasit! Sex nem lenne max orális viszonzás lehetséges, de nem szájba élvezve! Helyünk nincs, autónk van! Miskolc vagy környéki ápolt HETERO pasit keresnénk! Arckép szükséges az ismerkedéshez!
Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson èrettebb hölgyet masziroznèk otthonában. Talp, svéd, relaxáló, és igény szerint egy kis extra is lehetséges
Oralis jatekokra keresek párt nőt ffit kor alkat nem számít
Ronda nagy, de kisméretű ogre keres bárkit bármire. Fejér megye.
Extrém kövér,200 kg körüli hölgyet keresek. Rajongok a hatalmas idomokért!
Sziasztok! Duci feleségem részére keressünk ápolt diszkrét nyalni szerető pasit! Sex nem lenne max orális viszonzás lehetséges, de nem szájba élvezve! Helyünk nincs, autónk van! Miskolc vagy környéki ápolt HETERO pasit keresnénk! Arckép szükséges az ismerkedéshez!
Szia! Szeretek kamera elött női cuccban rosszalkodni.Izgató ha néznek főleg ha még írják is mit csináljak! Ha van kedved skyp vagy gmail.com jó nekem.
Telt nagymellű nőt keresek vagy ilyen tagú párt Kecskemét és környékén
Extrém túlsúlyos nőkért rajongó férfi vagyok. Keresem társam 200 kg körüli hölgy személyében.
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 23. péntek 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 23. péntek 01:17
Törölt felhasználó (4668852)

Duci pasit keresünk
Duci pasit keresünk
Elhanyagolt férj vagyok igényes pasi. Nagy mellű s szép formás nagy popoju partnerem keresem.
Extrém kövér,200 kg körüli hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolat érdekel. Imádom a hatalmas idomokat.
18-30-év közötti extra duci csaszit keresek!!!,..,hosszú távú kapcsolatra!!,..,keress privátban!!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék Zala Somogy Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok