Szép estét
és olyan pasival aki igen is találkozna?
olyannal?
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2022. 09. 03. szombat 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 21:21

Bocsáss meg, de nem bírom ki nevetés nélkül! 2,5 hònap levelezés után nem sikerült veled talizni.
Bocsáss meg, de nem bírom ki nevetés nélkül! 2,5 hònap levelezés után nem sikerült veled talizni.
(Ez egy válasz Andras1988 üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 00:27

Sziasztok
30-as magas sportos férfi vagyok, aki odavan a duci nőkért
Nagyon szeretnék ismerkedni, helyem van, utazni tudok.
Ma éjszaka szexelnék nagyon macis pasival. Házhoz is mehetek. Budapest.
Nőt párt keresek kor alkat nem számít
Extrém nagy nőkért rajongó sportos férfi vagyok. 180 kg feletti hölgyet keresek felső súlyhatár nélkül. Minél nagyobb vagy,annál izgatóbb! Bármilyen kapcsolat érdekel!
Sziasztok!!! Mi molett házaspár vagyunk, és keresnénk egy értelmes hölgyet bármely korósztájból 3-mas gabajodásra aki mindkét félre nyitott,nem baj ha nem vagy független,irj tel
Not párt keresek kor alkat nem számít
Szia én kiváncsi lennék rád nagyon
(Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 07:41

Sziasztok! Kisebb max. 15 cm intimmel rendelkező pasi aki szivesen nyalna egy duci 40-es feleségnek?
Nagyon nagy...nagypopsis csajt...lant nőt keresek együttlétre. Csak szex de azt azért inteligensen kommunikatívan....és biztonságosan.
Telt nagycickós hölgyet keresek Hajdú,Szabolcs Megyéböl.
Sziasztok
Ha lenne helyed akkor érdekelne.
(Ez egy válasz korpacsi üzenetére (2022. 08. 19. péntek 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 17:39

Lajosmizsei, kecskeméti vagy környékén élő pasikat cumiznék, illetve dugatnám magam
hely néha megoldható, de Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P

Nőt párt keresek játék kor alkat nem számít ill bi ffit
Extrém nagy idomokkal rendelkező 200 kg körüli hölgyet keresek,aki gyengédségre, ölelésre vágyik.
Sportos,értelmiségi férfi vagyok.
Sportos,értelmiségi férfi vagyok.
Van itt duci nő jász-nagykun szolnok megyéből vagy mondjuk még békés megyéből?
Férfias nagydarab pasi vagyok Debrecenben férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan kölcsönösen is lehet, ha csak megcumiztatnál és mindenki megy a dolgára oké. Kor alkat mindegy csak ápolt legyél. Diszkréció adott és elvárt.
Lajosmizsei, kecskeméti vagy környékén élő pasikat cumiznék, illetve dugatnám magam
hely néha megoldható, de Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! Írj, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Extrém méretű,200 kg körüli hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolat érdekel. Ismer valaki ekkora nőt?
Csepeli hölgyet kényeztetnék