Pécsi erősen duci hölgy minden kívánságát teljesíteném ma reggel-délelőtt, akár viszonzás nélkül is!
Budapesti hölgyet keresek
Sziasztok! Minnél kövérebb hölgyt öklöznék!
Sziasztok. Én szívesen mennék. 30 éves férfi vagyok. Pesten lakom kocsim van. 185cm magas 107kg. 19 /5 borotvált intimmel. Képet tudok küldeni az email címre ha kapok. Köszönöm szépen a választ előre is.
(Ez egy válasz katamark0515 üzenetére (2021. 09. 09. csütörtök 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 09. csütörtök 12:10

Kedves macis férfiak!
Hármas felálláshoz (klasszik, cuckold) keresünk ismét valakit
ahogy már megszokhattátok, próbálunk mindenkinek válaszolni, de nem fog menni. Előre bocsi ezért. PRIVÁTBAN ÍRJ! CSAK FOTÓVAL!
Előny: gg-en szerzett, valamilyen módon igazolható tapasztalat
szép napot nektek!

Kedves macis férfiak!
ahogy már megszokhattátok, próbálunk mindenkinek válaszolni, de nem fog menni. Előre bocsi ezért. PRIVÁTBAN ÍRJ! CSAK FOTÓVAL!
szép napot nektek!

Női segget nyalok....
Sziasztok
Diszkrét kapcsolatra keresek molett, kover noket. Akit erdekel irjon
Diszkrét kapcsolatra keresek molett, kover noket. Akit erdekel irjon

Sziasztok!! Éjszakás vagyok ezen a héten, mindennap van szabadidőm 2-3 óra! Keresek hölgyet, párt minden jóra, aki kocsival rendelkezik! privátot! Köszönöm!
Most keresek, kocsival rendelkező hölgyet, párt! Valaki!???
Ma Borsodban keresek, párt nőt. Adatlapomon minden ott van. Nagyon odaadó tudok lenni.
Nőt párt keresek jatekokra kor alkat nem számít vagy ffit
Nagy intimet kedvelő duci hölgyet keresek minden jóra!
Extrém nagy méretű,kedves hölggyel ismerkednék,160-220 kg között. Sportos,értelmiségi férfi vagyok. Bármilyen kapcsolat érdekel.
Holnap estére pár lány borsodban? Minden érdekel.
Időset vagy nagyon macisat is szopnék ma éjszaka!
Engedelmes, köcsög vagyok!
Most, éjszaka szopnék, 24-04 ora között.!
Baszható is vagyok. Akár kocsidban, parkban, erdőben. Kor, alkat mindegy. Akár meztelenül lehetek, kocsid mellett, erdőben, szoptathatsz, alázhatsz. Mélytorkozom, számba élvezhetsz. kocsog Baszhatod a seggem!!! Használj kedvedre!! Ingyenes szex!! Budapest
Írj privit előtte és tali éjszaka!!

Nagyon kövéret (is) leszopnék ma éjszaka!
Engedelmes, köcsög vagyok!
Most, éjszaka szopnék, 24-04 ora között.!
Baszható is vagyok. Akár kocsidban, parkban, erdőben. Kor, alkat mindegy. Akár meztelenül lehetek, kocsid mellett, erdőben, szoptathatsz, alázhatsz. Mélytorkozom, számba élvezhetsz.
Baszhatod a seggem!!! Használj kedvedre!! Ingyenes szex!! Budapest
Írj privit előtte és tali éjszaka!!

Ma elég feszült napom lessz.
Budapest 15 kerület környékén nem akar valki találkozni?
Aki használna vagy én őt?
Budapest 15 kerület környékén nem akar valki találkozni?
Aki használna vagy én őt?
Párt, hölgyet keresek minden jóra Zala és környékbeli megyéből
Szia 18-40 közötti fistinget kedvelo nővel ismerkednek hosszu tavra vagy alkalmira lehetoseg szerint bekes megye es környéke de nem feltétel erd privatba
Balatonfüred környékén kukolhatok vagyunk szabadban/lakásban férfi/nő/párok be is lehet szállni!Ugyavn ez fordítva is érvényes.Egymás előtti elélvezt is érdekelne.Privatban írjatok!