Nagyon macis, ducist keresek. Passzív, köcsög vagyok!
Most este vagy éjszaka szopnék Bp-en! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kocsidban is jó vagy nálad, parkban, lépcsőházban. Kor, alkat mindegy. Kívánom a faszt!

Sziasztok.Hatvan környékén ismerkednék bbw Hölggyel,Párral(hetero,max enyhe bi) diszkrét kapcsolatra,lehetőleg hosszú távon.Kor nem számít csak intelligencia,ápoltság,higiénia.Privát levelet várok.
Holnap 14 órától Győrben vagy környékén valaki? 20 éves macis biszex srác vagyok, extrém, perverz dolgok is éredekelnek.Helyem nincs, de utazni tudok. Kor, nem, testalkat nem számít!
Győrben szombatra keresek délután 2 után férfi partnert. Mindenre nyitott vagyok, lehet az pl.: közös hoki, szopás, szopatás, szex, cbt..... 20 éves, ápolt, barátságos, enyhén macis srác vagyok. Helyem sajnos nincs! Kor, testalkat mind1
Győrben szombatra keresek délután 2 után férfi partnert. Mindenre nyitott vagyok, lehet az pl.: közös hoki, szopás, szopatás, szex, cbt..... 20 éves, ápolt, barátságos, enyhén macis srác vagyok. Helyem sajnos nincs! Kor, testalkat mind1.
Győrben keresek ma 12 és 15 óra között játszópartnert. Benne vagyok közös farokverésbe és szexbe is. Helyem nincs, de utazni tudok. Ápolt, barátságos 20 éves srác vagyok. Nem, kor, testalkat mind1.
dús fekete szőrzetű testes hölgyet keresek
Telt nagymellű hölgyet keresek akàr párjával közösen.Enyhe bi jöhet
Jo napot.
A környékemen állandó házibarát lennék.
Sok minden házkörüli munkát is megcsinálok ha kell.
Teljes diszkréció melett.
7 településen a környékemen vállalom,
annak érdekében hogy állandó tartós legyen.
A kor alkat nem számít, csak a barátság, és az erotika.
Adatlapom nem titkos, a képeim videoim áttekintése után,
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
A környékemen állandó házibarát lennék.
Sok minden házkörüli munkát is megcsinálok ha kell.
Teljes diszkréció melett.
7 településen a környékemen vállalom,
annak érdekében hogy állandó tartós legyen.
A kor alkat nem számít, csak a barátság, és az erotika.
Adatlapom nem titkos, a képeim videoim áttekintése után,
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
Hali
Csak ma is telt pasi jöhet számításba? (Ez egy válasz telihold33 üzenetére (2021. 10. 23. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 13:40
Csak ma is telt pasi jöhet számításba? (Ez egy válasz telihold33 üzenetére (2021. 10. 23. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Telt , macis alkatú pasi kerestetik.Pocakos kigyurt szőrös akár.Írj priviben.
Viberen , táplálkozási tanácsadással szívesen szolgálok ingyen ! aki fogyni szeretne mozgás nélkül csak táplálkozással fogyna , (nem kell éhezned és ehetsz olyan finomakat amiket szeretsz)
Szívesen ismerkednék veletek.irj privátba!
(Ez egy válasz telihold33 üzenetére (2021. 10. 23. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen ismerkednék veletek.irj privátba!
(Ez egy válasz telihold33 üzenetére (2021. 10. 23. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia írj elérhetőségét!Zoli
(Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2021. 10. 25. hétfő 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 25. hétfő 06:22

Sziasztok! Keressünk olyan pasit aki szivesen kinyalna egy duci puncit, ha jól nyalsz cserébe gumiba szopna a hölgy!
Hölgyet párt keresek Zala, Vas megyéből minden jóra. 34 éves diszkrét kedves srác vagyok
Sziasztok! Keressünk olyan pasit aki szivesen kinyalna egy duci puncit, ha jól nyalsz cserébe gumiba szopna a hölgy!
Sziasztok!
Keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra kukkolásra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket.
Hely van.(Bp.)
Keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra kukkolásra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket.
Hely van.(Bp.)
Sziasztok! Ma is aktuális!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 04. hétfő 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 04. hétfő 08:07
Törölt felhasználó (4520452)

Pécsi erősen duci hölgy husi puncijàt kényeztetném, akár viszonzás nélkül is!
Jo reggelt
Most napközbe a környékemen 120kgfeletti hölgyet kényeztetnék.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Most napközbe a környékemen 120kgfeletti hölgyet kényeztetnék.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele