Part keresunk lányos játékokra kedd regelre
hosszútávra keresek duci,kövér hölgyet ,.....,akár párt is!,....,korhatár nélkül!,.....,keress privátban!!
Nőt párt keresünk lanyos jatekokra kor alkat nem számít
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Veszprém és környékéről keresek hölgyet, esetleg pàrt január 4.-5. - re napközbeni talàlkozóra.
Győr?
Sziasztok . 183 cm 195 kilos Nő keresi hasonlóan magas de vékony vagy normál testalkatú 25-43 éves Férfit. Budapest és környéke előny. Jelige : SSBBW
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok

Ma éjszaka szívesen szexelnék, ducis, nagyon macis partnerrel. Köcsög vagyok. Rendes, korrekt, ingyenes. Bérletem van, bp-en belül odautazhatom is. De, kocsidban is jó vagy kapualjban.
Érett koru hölgyet, pàrt keresek Budapest és környékén. Épitő ipari munkákba szívesen besegitek cserébe.
Sziasztok
Szivesen kényeztetnék kecskémeten idősebb hölygeket suly testalkat kor nem számit. 20 éves kicsit macis srác vagyok
Irj ha estelek érdekelne
Szivesen kényeztetnék kecskémeten idősebb hölygeket suly testalkat kor nem számit. 20 éves kicsit macis srác vagyok
Irj ha estelek érdekelne
Sziasztok. Igényes túlsúlyos hölgyet., hölgyeket szoptatnék, dugnék akár párja előtt is! Priv!
Sziasztok
Új vagyok ezen az oldalon. Jelenleg végső elkeseredésemben írok ide. A barátnőmnek sajnos nem olyan szexualis étvágya van mint nekem. Ezért keresnék(főként borsodban) olyan lányt/hölgyet akivel ezeket a szexuális vágyaimat teljes mértékben kiélhetném. A kor szerintem nem számít 18-99-ig
Új vagyok ezen az oldalon. Jelenleg végső elkeseredésemben írok ide. A barátnőmnek sajnos nem olyan szexualis étvágya van mint nekem. Ezért keresnék(főként borsodban) olyan lányt/hölgyet akivel ezeket a szexuális vágyaimat teljes mértékben kiélhetném. A kor szerintem nem számít 18-99-ig
Sziasztok!Heves megyéből(Hatvan és Gyöngyös között)ismerkednék bbw hölggyel,párral diszkréten és lehetőleg hosszútávon.
Szopni imadot keresek kor alkat nem számít
Sziasztok!
Kelenföldön, Etele pláza mellett vagyok. Bi 30/195/115, méret 18-19/6 szőrös.
Bármire nyitott vagyok, írj.
András
Kelenföldön, Etele pláza mellett vagyok. Bi 30/195/115, méret 18-19/6 szőrös.
Bármire nyitott vagyok, írj.

András
Zalából Vasból hölgyet párt keresek minden jóra
Sziasztok!
Hölgyekkel és párokkal szívesen megismerkednék
Ha neked is van kedved írj
Hölgyekkel és párokkal szívesen megismerkednék

Ha neked is van kedved írj

Ma éjszaka van nagyon ducis férfi sexre? Bp-en belül házhoz mehetek. Meztelenül lefeküdhetünk. Ingyenes vagyok.
Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek. egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
Párhoz,hölgyhöz csatlakoznék! Miskolc,és környéke.