NYIREGYHÁZI 196cm magas 110kg sportos igényes szőrtelen szolis pasi ismerkedne.
Ma tali Bp-en?40-75 éves kor közöttit keresek. Nagyon macis pasit keresek. Házhoz is mehetek vagy tali bárhol. Jóképűnek mondott hapi vagyok. Meztelenül szexelhetnénk, tapi, smár, oral, anal. Akár, éjszakai is ok.!
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz. Utazni tudunk eszerü távolságon belül.
Pécs környékén keresek mackós pasit akit szophatok végig .
Én szívesen, csak messze vagytok :(
(Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 07:41

Sziasztok! Kisebb max. 15 cm intimmel rendelkező pasi aki szivesen nyalna egy duci 40-es feleségnek?
Senki nincs?
Ma éjszaka tali Bp-en?40-75 éves kor közöttit keresek. Nagyon macis pasit keresek. Házhot is mehetek vagy tali bárhol. Jóképűnek mondott hapi vagyok. Meztelenül szexelhetnénk, tapi, smár, oral, anal. Reggel 4-ig üzenj és tali!
Sziasztok! Kisebb max. 15 cm intimmel rendelkező pasi aki szivesen nyalna egy duci 40-es feleségnek?
Sziasztok. Siófokon volna hetero pasi aki párhoz beszálna, Molett nagy cicis hölgy részére. 7.-től ott leszunk pár napot. Üzibe várjuk válaszokat.
Extrém nagy méretű hölgyet keresek hosszú távú kapcsolatra. Sportos férfi vagyok,a hatalmas idomok rajongója.
A zsánerem 180-220 kg-os ápolt hölgy.
A zsánerem 180-220 kg-os ápolt hölgy.
Sziasztok, aug 4en csutortokon reggel 5utan cumiznek siofokon, irj ha szopatnal.
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szentmártonkáta
Itt ezekben a településekben érdekelne
engem szex kapcsolat.
Házibarát lennék leginkább de jöhetnek más ajánlatok is.
Köszönöm a figyelmet.
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szentmártonkáta
Itt ezekben a településekben érdekelne
engem szex kapcsolat.
Házibarát lennék leginkább de jöhetnek más ajánlatok is.
Köszönöm a figyelmet.
Extrém nagy,200 kg körüli hölgyet keresek. Szívesen segítek is bármiben,ha korlátozva van a súlya miatt. Nagyon tudnék szeretni egy ekkora nőt.
Sziasztok.nem független telt pasi vagyok.Bècsben keresek párt vagy nőt szombat estère.heny van.40vagyok.telt alkat előny.
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 10. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 10. vasárnap 13:28
Törölt felhasználó (4570762)

Sziasztok!

Hatalmas idomokkal rendelkező nőket imádó sportos férfi vagyok. 170-180 kg feletti partnert keresek felső súlyhatár nélkül. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok ilyen alkatú hölggyel.
Miskolc környékén keresek dagi mackós pasit akit szophatok. Kíváncsi is érdekel.
Igényes , sportos szolis 196cm cégvezető PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán
Fonyódon párhoz csatlakoznèk a hölgy örömère
illetve szóló hölgyet is kényeztetnék