Most éjszaka szopnék nagyon macist! Meg is baszhatsz, ha akarsz! Bp. Kocsidban is ok. Nagyvárad Tér mellett vagyok.
Most éjszaka tali, szex? Macisat keresek. Budapest
Extrém nagy méretű,200 kg körüli kedvesem keresem. Sportos férfi vagyok,rajongok a hatalmas idomokért.
Mindent megtennék egy ilyen hölgyért!
Mindent megtennék egy ilyen hölgyért!
Most éjszaka szopnék nagyon macist! Meg is baszhatsz, ha akarsz! Elsősorban idős, macist keresek. Kocsidban is ok. Vagy nálad meztelenül is ok. (100-140kg) is ok. Nagyvárad Térnél vagyok. Reggel 4-ig üzenj és tali!
Senki nincs ma éjszaka? Budapest
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 25. vasárnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 25. vasárnap 18:04
Törölt felhasználó (4564862)

Most éjszaka szopnék nagyon macist! Meg is baszhatsz, ha akarsz! Elsősorban idős, macist keresek. Kocsidban is ok. Vagy nálad meztelenül is ok. (100-140kg) is ok. Nagyvárad Térnél vagyok. Reggel 4-ig üzenj és tali!
Ma éjszaka, tali? Bp
+60+70-es duci csajokat keresek!!,,....,hosszú távra!!,...,keress privátban!
Nőt párt ffit kölcsönös oralis játékokra
Most éjszaka szopnék. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Házhoz is mehetek. Ingyenes szex! Budapest
150kg+os nővel ismerkednék Budapest és környékén
Dagi mackós pasit keresnék Miskolc környékén akit lehet szopni viszonzas nélkül.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Itt talált már bárki partnert? Mert nézegetem egy ideje az oldalt és nem igazán az jött le hogy talált volna bárki is
Én találtam egyet,de az ország másik végében lakik. Annyira kövér nő,mint ami engem vonz kevés van. 180-250 kg-os nőt keresek. Nem adom fel,talán találok ekkora társat.
Nézelődtél esetleg máshol is?
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 03. hétfő 18:37

Én találtam egyet,de az ország másik végében lakik. Annyira kövér nő,mint ami engem vonz kevés van. 180-250 kg-os nőt keresek. Nem adom fel,talán találok ekkora társat.
ducitárs,párom.hu, de max. 130-140 kg-os nők vannak. Pedig párszáz 200 kg körüli nő biztos van Mországon,de nehéz rátalálni.
(Ez egy válasz Biggie420 üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
En eddig sehol sajnos:/
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 03. hétfő 20:08

ducitárs,párom.hu, de max. 130-140 kg-os nők vannak. Pedig párszáz 200 kg körüli nő biztos van Mországon,de nehéz rátalálni.
Mekkora nőt keresel? Hol próbálkoztál?
(Ez egy válasz Biggie420 üzenetére (2022. 10. 04. kedd 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
120-250kg ig keresem