Sziasztok! Miskolci házaspár a duci hölgytaggal keres nyalni imádó kisebb/ max. 15 cm/ farkú pasit! Csak olyanok írjanak akik a feltételnek megfelelnek.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Extra nagy mellű kővér idős hölgyeket keresek,barátság extrákkal. Pécs+50km
Sziasztok, 21 éves Szolnoki kedves srác vagyok. Teltebb lányokkal iamerkednék
Érettebb, telt hölggyel vagy hölgytagú párral ismerkednék.
Privát üzenetben jelezd, ha szimpatikusnak találsz.
Tamás
Privát üzenetben jelezd, ha szimpatikusnak találsz.
Tamás
Extrém nagy méretű, 200 kg körüli hölgy minden kívánságát teljesíteném. Hatalmas idomokért rajongó férfi vagyok.
Sziasztok.Gödöllön duci hölgyel páral ismerkednék.lehet idösebb pár is
Sziasztok! Miskolci hölgy esetleg aki ismerkedne?
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Szeretnék megismerni egy szimpatikus hölgyet vagy párt minden jóra. Március. 11-12 én Kecskemét kk napközbe találkozóra. Írj bátran minden megoldást meghallgatok.
Budapesten keresek duci hölgyet, kor nem számít, szeretem a telt nőket. 173/85
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok. Szombaton 2 körül helyem van.
Pécs és környékén valaki?
sziasztok! nyiregyhaza-újfehértó környékéről lány-nő esetleg pár,ma estére,vagy holnap estére?
Sziasztok Duci növel ismerkednék Erdélyben minden vágyát teljesítem. Szeretem nagyon a nagy ciciket a nagy testet és a nagy puncit is. írjatok privátban
Idős kővér párokat keresek,ahol a mama nem borotvált nagy picsája van a seggét is lehet használni egyszerre két műfasszal,csőcsők nagyok lognak keményen dolgozható,a papa meg kiszopná a gecit,de bárni elképzelés van meghalgatom,megbeszélhető ha adtok tel számot.Baranya,Tolna,Somogy.Irjatok tel számot
Duci feleségbe élveznék férje elött.szeretem ha utána a férje kinyalja a gecis punciját.van itt ijen férj?
Oklozest tagitast kedvelő novel ismerkednek imadom a hatalmas pinat
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!