Extrém nagy nőket imádó sportos férfi vagyok. 200 kg körüli ápolt hölgyet keresek.Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Budapesten keresek akár duci hölgyet, kielégíteni vágyait, kor nem számít, szeretem a nagy idomokat (is). 173/85. Akár állandó partnere lehetnék.
Miskolc környékén keressünk heteró kis farkú pasit duci feleség kényeztetésére! Helyünk nincs! S max. 15 cm farok!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Szia. Irjal ha megfelelek. En is pont ezt keresem. Utazni tudok.
(Ez egy válasz sopri78 üzenetére (2024. 04. 24. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Duci hölgyet szetenék nyalni előlről hátulról Kor nem számit. 70-es bí vagyok Rákospalotáról.
Kövér párt keresek a hölgy örömére sok sexel. BP 21ker s környékén
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges.
sziasztok, 50 éves orokifju vagyok és unatkozó háziasszonyokat nyalnék Hollandiában. Purmerendben házhoz megyek. szólj bátran.
Kecel környékén?
mackós srác kis intimmel 11.. ismerkedne
Sziasztok 120 kg feletti pasit keresük extrém perverz barátnöm szopatásra és baszására. sak a délelötti orák jok. Hadu vagy Szabolcs megyeti
Sziasztok.duci párral ismerkednék.szeretem a durva szexet is
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk. Mezőkövesdi nyaralásunk alatt. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy párt többes élvezetekre. Szexuális életünk szinesitésére.
Rendkívül kövér, 200 kg feletti hölgyet keresek. Bármilyen kapcsolat érdekel. Imádom az extrém nagy idomokat!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok, 21 éves vagyok, Szolnokon ismerkednék lánnyal
Hali,
Ma este Budapesten huncutkodnék!
Írjatok bátran, sok mindenre nyitott vagyok! Élvezzük!
Viberem van, utazni tudok!
Ma este Budapesten huncutkodnék!
Írjatok bátran, sok mindenre nyitott vagyok! Élvezzük!
Viberem van, utazni tudok!
Kaposvárról van ilyen hölgyemény?
Miskolci duci hölgyet kényeztetnék holap délelőtt.