Budapesten keresek akár duci hölgyet, kielégíteni, szeretem ha élvezi a partnerem, kor nem számít, szeretem a nagy idomokat (is). 173/85. Akár állandó, vagy alkalmi.
Sziasztok!
Pest megyében ismerkednék duci extra duci hölgytagú párral.
Pest megyében ismerkednék duci extra duci hölgytagú párral.
Nőt párt keresek játékokra kor alkat nem szamit
Duci Hölgyet vagy párt keresek bi uni srác vagyok helyem nincs utazni tudok.
Duci hölgyet keresek alkalmi szex kapcsolatra. Tatabánya,Tata és környéke.
mackós passzív srác aktivat keres,de érdekel több dolog is közös maszti,1oldalú szopatás stb

Ózd és környékén keresek hölgyeket facesittingre vagy bármi perverz játékre 28 eves mackós alkat vagyok utazás nem probléma de helyem is van
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk. Mezőkövesdi nyaralásunk alatt. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy párt többes élvezetekre. Szexuális életünk szinesitésére
Nőt keresek.minnel koverebb vagy anal jobb vagy part
Sziasztok, 45+ párt, hölgyet keresek nem egy alkalmas kalandra. Ha tetszik amit az adatlapomon látsz, privát üzenetben jelezd.
Tamás
Tamás
Kővér idős nőt vagy párt keresek.Pécs és kőrnyéke
Nőt párt keresek játékokra kor alkat nem szamit
Győr-Moson-Sopron megyéből keresek ma délutánra/kora estére partnert.
Baranyában hólgyet , párt keresek .
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk. Mezőkövesdi nyaralásunk alatt. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy párt többes élvezetekre. Szexuális életünk szinesitésére
Extrém nagy méretű, 200 kg körüli partnerem keresem.Mindenre nyitott,normál alkatú férfi vagyok.Imádom az óriási idomokat. Szívesen utazok is,ha találok ilyen alkatú nőt.Írj bátran!
Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Szerbusztok mennyire fér bele utazgatni Mezőkövesdtől?
Helyem van es hát hétvége van (Ez egy válasz Extraducipár üzenetére (2024. 06. 14. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 13:42
Helyem van es hát hétvége van (Ez egy válasz Extraducipár üzenetére (2024. 06. 14. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok hölgyekel beszélgetnék camoznék. Mindenben benne vagyok