60+os 130d mellek szőrős pina nagy testű hölgyek vannak Baranyába???
Sziasztok! Mackós alkatú kisebb farkú pasiként nőt keresek, vagy pár női tagját kényeztetném.
Utazni tudok

Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Holnap lessz a szülinapom,jó volna egy duci 50es 60as pinàt nyalogatni,helyem van Gödöllő és környéke
Holnap lessz a szülinapom,jó lenne egy duci puncit nyalogatni helyem van 50 ,60as pinàra gondoltam írjatok!
3.kerületben sportos 36 éves srác idősebb molett párhoz csatlakozna mindkét fél örömére.
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Bármikor a héten-hétvégén utazni tudok!
Hétfőre vagy keddre keresünk valakit, Budapesti ,napközbeni találkára, helyed legyen,,,priviben írj.
Duci nöt vagy párt keresek mokára helyem nincs utazni tudok irj privátba vasárnap délelőtt 11körül szolnok Budapest vonalon.
Sziasztok! Miskolcon kisebb farkú pasi aki szívesen beszállna egy duci feleséggel rendelkező párhoz?! Csak hetero emberek írjanak !
Sziasztok! Van itt olyan duci hölgy aki szeretné ha egy 45 éves pasi addig nyalná míg el nem èlvez?
Extrém kövér nők rajongójaként keresek 200 kg körüli hölgyet.Bármilyen kapcsolat érdekel.Mobil, normál alkatú férfi vagyok.
Teltebb hölgyet maszíroznék kényeztetnék budapesten
Budapesti duci csaj aki holnap napközben ráér?
Telt,duci, kövèr párokat, nőket keresek, mindenfèle jóra!

Duci hölgy sexkapcsolatra, jaszbereny és környéke előny
Sziasztok kellemes hétvégét kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén keresek duci hölgyet vagy Párt akikhez lehetne csatlakozni valamikor a mai nap folyamán vagy holnap utazni tudok részemröl nincs akadály kor alkat nem számit! Dugjunk egy jót

Ha elmultál 60-van és vagy 120kiló extra nagy melleid dús szőrzetű puncid van engem keres,lehetsz nem független is. Baranya,Tolna,Somogy
Győr/Mosonmagyaróvár és környékény keresek lányt vagy párt!
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Ismerkednènk Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudó pasival, pasikal.Bi nővel.Sexualis életünk színesítette.
Szeptember 4 Debrecenben leszünk délutáni taliba benne lenènk.
Szeptember 4 Debrecenben leszünk délutáni taliba benne lenènk.