Extrém kövér nők rajongójaként keresek 200 kg körüli hölgyet.Bármilyen kapcsolat érdekel.Mobil, normál alkatú férfi vagyok.
Teltebb hölgyet maszíroznék kényeztetnék budapesten
Budapesti duci csaj aki holnap napközben ráér?
Telt,duci, kövèr párokat, nőket keresek, mindenfèle jóra!

Duci hölgy sexkapcsolatra, jaszbereny és környéke előny
Sziasztok kellemes hétvégét kivánok mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén keresek duci hölgyet vagy Párt akikhez lehetne csatlakozni valamikor a mai nap folyamán vagy holnap utazni tudok részemröl nincs akadály kor alkat nem számit! Dugjunk egy jót

Ha elmultál 60-van és vagy 120kiló extra nagy melleid dús szőrzetű puncid van engem keres,lehetsz nem független is. Baranya,Tolna,Somogy
Győr/Mosonmagyaróvár és környékény keresek lányt vagy párt!
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Ismerkednènk Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudó pasival, pasikal.Bi nővel.Sexualis életünk színesítette.
Szeptember 4 Debrecenben leszünk délutáni taliba benne lenènk.
Szeptember 4 Debrecenben leszünk délutáni taliba benne lenènk.
szep nagyot husosat
Orális játékokra keresek
Bármikor szívesen megtenném.
(Ez egy válasz cserjakzoltan üzenetére (2025. 07. 20. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 20. vasárnap 16:03

Sziasztok szerdán délelőtt megyek Balatonfüredre még nem dugtam telt hölgyet, nagyon izgatna :P 31 éves sportos férfi vagyok. irj privátban megbeszéljük :P
Duci hölggyel ismerkednék Kecskemét környékén, esetleg kamerás masztira bárhonnan.
Esztergom környékén cumiznék
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Sziasztok, nagyobb darab macis srác vagyok és hölgyet vagy párnak hölgy tagját kényeztetném
Duci hölgyet keresek aki szeretné hogy alaposan kinyalja egy átlagos pasi! Nem kell mást tenned csak élvezned!
Kővér idős nőt párt keresek,Pécs és kőrnyékén,de bármit meghalgatok
humoros bpi telt párként keresünk a hölgy tag részére egy 3. beszálló potens méretes nagyfarkú pasit (19+) 30-50 év között aki imádja a nagy cicit, popsit, és ha van mit fogni egy nőn, és nem csak egy éjszakára tervez.
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.