Sziasztok! Szeged környékén keresek hétfő estére Kb éjféltől reggel 7-8-ig érnék rá enyhébb sub kalandot. Érdekelne kötözés, kezdő cbt, kiszolgáltatottság, cum kontroll, puncinyalás, szopás. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat, elég nyitott vagyok új dolgokra is.
Párt keresek ahol mind a ketten szopnának
Nagykanizsa környéken biszex part dugnek szopatnek meretem 18/7
Sziasztok!
Vékony alkatú, nyaláscentrikus pasi vagyok. Szívesen nyalnék spermás pinát. Akár párokat is kényeztetnék orálisan.
Vékony alkatú, nyaláscentrikus pasi vagyok. Szívesen nyalnék spermás pinát. Akár párokat is kényeztetnék orálisan.
Idős nagy pinákkal játszanék,elhanyagolt feleségek őzvegy asszonyok,nagymamák előnyt élveznek,llehetsz bármilyen alkat...Pécs+50km
Elhanyagolt férj titkos sexkapcsolatra keres elhanyagolt hölgyet magányos anyukát sexy nagymamát. Párt.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6

Sziasztok! Olyan hölgyet keresünk harmadiknak aki szereti az enyhe fájdalom mentes S/M játékokat. Kikötözés , Bilincs ,szemkötő , punci tágítás. De természetesen minden megbeszélés kérdése. Esetleg ilyen hölgy tagú pár is szóba jöhet. Általában késő este van időnk. Ápoltság maximális diszkréció figyelmesség az alap. Szép napot kívánunk mindenkinek!
Kimondottan perverz szexkapcsolatra keresek alárendelt szerepet kedvelő, sub, csicska pasit Budapest illetve pest megyében. Túlsúlyos és ápolatlan férfiak nem érdekelnek, nekik bocs.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat !

sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Mai magyar-svéd meccsen hölgy aki szopna? 32 éves, magas, méretes farkú srác vagyok
Hosszú hajú lány vagy ilyen lanytaggal pár, ahol a lány haját a farkamra csavarva, konnyesre szopathatnám, amíg a párja megkötözve nézi??
Sziaztok.Több pasi 1 csaj felállásra keresek pasikat.
Bp és környéke.Hely kellene.

Extrém kövér, 200 kg körüli nővel ismerkednék. Bármilyen kapcsolat érdekel. Imádom az óriási idomokat.
Maszkos anonim együttlétre keresek partnert,partnereket.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Kukkolható párt fogadnék lakásomban Miskolcon