Extrém társkereső
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Extrém társkereső extrém dolgokra

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11224   tegnap 22:54
Transzvesztita Transzvesztita
Faszimadó Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.holnap azaz Péntek délután itt falu közelében erdős részen jó csillogó olajossan ribanckodok..Aki leszopatna,seggbe basznak vagy csak rám verné vagy lehugyozna az írjon..Többen is lehettek.Üriteni jó vagyok.Irjatok.Facebookon is elérhető vagyok.
#11223   tegnap 21:01
eredita1234 eredita1234
Szeged és környéke. 70+ os előtt maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
#11222   tegnap 19:42
Vanderers Vanderers
Ez nekem is nagy vágyam!
(Ez egy válasz alex954 üzenetére (tegnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:34
Sziasztok, tud esetleg valaki Budapesten olyan thai masszázs szalont, ahol van szép ladyboy? smile
#11221   tegnap 19:34
alex954 alex954
Sziasztok, tud esetleg valaki Budapesten olyan thai masszázs szalont, ahol van szép ladyboy? smile
#11220   tegnap 17:37
mickey56 mickey56
Imádom a fenekem és imádom ha kényeztetik.
Esetleg lenne olyan aki be is rakná? Imádnék elélvezni úgy, sót izgatna az is ha ezt mind végig nézhetné a párom, aki közben masztizik élvezkedve arra, hogy engem dugnak.
#11219   tegnap 16:08
análisos01 análisos01
Igényes sexy nagymamát keresek sexkapcsolatra hosszú távon..
#11218   tegnap 15:53
bisexvagyak bisexvagyak
Sok tejjel rendelkező kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idősebb,nagy, lògòs mellü hölggyel is szívesen ismerkednék, találkoznék.
#11217   tegnap 15:47
torkoskocsog torkoskocsog
Kedvedre torkoztathatsz, kúrhatod a torkom, bármekkora a faszod. Tegyél próbára!!! Bármekkora faszt tövig nyelek és bármeddig bírom, a hatalmas dildómmal is torkoztathatsz. imádok öklendezni, fuldokolni a faszon. Én egy sportos, fiatalos, ápolt teljesen biszex pasi vagyok. Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek gátlástalanul. Fotózni, videózni is lehet amatőr szex témában. Szeretem a kemény bánásmódot, alázhatsz, fenekelhetsz, pofozhatsz kedvedre.Akár le is hugyozhatsz, többesben is. Párokhoz is csatlakoznék, szívesen nyalok is bármeddig. Helyem nincs, de szívesen vagyok a szabadban és mobilis vagyok, szívesen megyek távolabbra is.
#11216   tegnap 12:35
Kalandma42 Kalandma42
Anált kedvelő nőt, párt keresnék!
#11215   tegnap 10:52
Transzvesztita Transzvesztita
Hello.Faszimádó Transzi vagyok.Ma délután valamikor szopatna,seggbe basszna vagy lehugyozna engem Szombathely mellett Nemeskolta erdős részen az írjon bátran.Tobben is lehettek.Üritésre jó vagyok
#11214   2025. 10. 22. szerda 18:23
cincogi cincogi
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
#11213   2025. 10. 22. szerda 18:08
bofor2000 bofor2000
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
#11212   2025. 10. 22. szerda 17:36
masztiboj masztiboj
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
#11211   2025. 10. 22. szerda 10:03
Pompadur696 Pompadur696
Sziasztok.
Meglévő hármasunkhoz, (2 ffi, 1 Hölgy) keresünk ORAL Centrikus partnert, Normális átlagos Hetero Hölgyet, vagy bisex pasit.
Privát üzenetben jelentkezzetek.
üdv.........
#11210   2025. 10. 22. szerda 09:08
Bandita975 Bandita975
Sziasztok,
Idősebb hölgyet keresek Szolnok és környékén 70 év felettit aki még vágyik a faszra.
Én egy 50 éves szolnoki férfi vagyok és izgat, hogy idősebb növel legyek. Előny ha perverz, extrém szexet is igényli.
Privát üzenetet várok.
#11209   2025. 10. 22. szerda 08:52
Szexelő6333 Szexelő6333
Extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget!
#11208   2025. 10. 22. szerda 08:34
der.medve2.0 der.medve2.0
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
#11207   2025. 10. 22. szerda 07:45
eredita1234 eredita1234
Szegeden és környékén idősebb 70+ ember előtt maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
#11206   2025. 10. 22. szerda 06:22
BigBox75 BigBox75
Veszprém megyében keresek szopni szerető partnert.
#11205   2025. 10. 22. szerda 06:10
Zsolt0101 Zsolt0101
Miskolcon nyalatnám a seggem és le hugyoználak

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: mendez23 mendez23
Nyitás ideje: 2009. 05. 26. kedd
Üzenetek: 11224db
Utolsó üzenet: tegnap 22:54

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!