Sziasztok,
Párral/hölggyel ismerkednék, többes vagy cuckold céljából átlag feletti mérettel. Ha szimpatikus az adatlapom privát üzenetet írj.
Tamás
Párral/hölggyel ismerkednék, többes vagy cuckold céljából átlag feletti mérettel. Ha szimpatikus az adatlapom privát üzenetet írj.
Tamás
Van egy feleség akit el tudunk "lopni" egy órára, (170cm 49kg szép feszes szűk punival) keresünk 19cm vagy nagyobb mérettel pasikat akik nem félénkek és széttúrnák a pináját és jól tele is spriccelnék. Csütörtök este Bpen egy kis irodában műhelyben. Minden pontos információt egyeztetés után beszélnénk el, képet skypeon tudunk küldeni és ott is egyeztetnénk találkozó elött telefonszámot kérünk. Lehet partiba is de lehet sorban is. Max 2-3 fő lehet mert 1 óra van maximum.
Hello nagy csiklós és vagy nagy szeméremajkú ribancot jeresek.
Valóban extrém, nem hétköznapi (de nem durvaság!) dolgokat is kedvelő házaspárt keresünk hosszútávra, vágyaink megvalósitásához...
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. A szabadban is megfelelő.Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
olyan csajt keresek kortol fuggetlenul aki kedveli a biszex pasikat és hozzém is koltozne idovel én 52 éves vagyok
Sziasztok!bayernben Mühldorf am inn környékén párommal barátkozás, szorakozas celjabol szívesen ismerkednenk ferfiakkal akik hasonló beállítottságúak hozzank, akik benne vannak egy jo buliban, szeretnek élni es szivesen ismerkednenek!
Szeretjuk a techno, minimal, goa zenét,házibulizni, ami nalunk adott..Ha megtalaljuk a közös hangot, meg van a kölcsönös vonzalom akkor nyitottak vagyunk a sexre akar ketten, akár hármasban.
Szeretjuk a techno, minimal, goa zenét,házibulizni, ami nalunk adott..Ha megtalaljuk a közös hangot, meg van a kölcsönös vonzalom akkor nyitottak vagyunk a sexre akar ketten, akár hármasban.
Esztergom és környékén, lenne valaki aki elverné a seggem. Helyem van.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!……..()()((
Jo napot kívánok hölgyek / párok.
Akár glóry jelleg az autóba be lógatom az ablakodon a farkam,
a patkára álva, és rögtön csinálhatod amit akarsz,
addig a kocsi tetején könyökölök.
Irj bátran nekem levelet ha izgat a dolog.
Aki nem mer, nem nyer
Akár glóry jelleg az autóba be lógatom az ablakodon a farkam,
a patkára álva, és rögtön csinálhatod amit akarsz,
addig a kocsi tetején könyökölök.
Irj bátran nekem levelet ha izgat a dolog.
Aki nem mer, nem nyer
Szia Ribizli
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
(Ez egy válasz zuluka üzenetére (2024. 11. 08. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 13:41
37 és 62 éves férfipár keres korrekt egészséges megbízható férfit rendszeres szexkapcsolatra. Helyünk Budapesten van. Kortól függetlenül keresünk. Külsőre vékony, átlagos, sportos testalkat jön be. Az átlagos nem az elhízott kategória.
Kellemes napot
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Ma estére keresek kiváncsi hetero urat aki szopatna egy igényes srácot...helyem van,Pestmegye!
elérhetőséget irj!Maximális diszkréció!Nem baj ha még sosem próbáltad!
elérhetőséget irj!Maximális diszkréció!Nem baj ha még sosem próbáltad!
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Még míndíg keressük hölgy partnerünk!
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2024. 11. 08. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 08:53
Sziasztok!
Bevállalós hölgyet vendégül látnánk ma esti csapatépítönkön!
20-50é a csapat korosztálya!BP.!
Bevállalós hölgyet vendégül látnánk ma esti csapatépítönkön!
20-50é a csapat korosztálya!BP.!
Párnak Budapesten ma minden kívánságát teljesíteném
Én 179 cm 76 kg, jóképű, tiszta, diszkrét, intelligens, 34 éves.
Írj privát üzenetet
Én 179 cm 76 kg, jóképű, tiszta, diszkrét, intelligens, 34 éves.
Írj privát üzenetet
Szegeden keresek perverz nőt, bi párt vagy férfit