Szegeden keresek holnap délelőtre nőt, bi párt vagy férfit helyem van ! Légy perverz
kecskeméti perverz nőt vagy párt keresek.
Faszimado Transzi vagyok. Hétvégenként tömeges legecizésre és lehugyozásra férfiakat keresek.. Olyan férfiakat keresek akik körbeálva én középen beolajozva csillogóan egy pléden rám vernék és széthugyozna mindenki..Ha szeretsz alázni és szeretnél részt venni egy ilyen szabadtéri dologban akkor irj.Facebookon is elérhető vagyok.! Szombathely mellett lakom.
Sziasztok!
Idősebb érett hölggyel, párral, nagyival ismerkednék
Pinát nyalnék, de nincs kinek, megpróbálnám akárkinek, a széttett lába között is, a srggit is, csak már nyaljak valakinek, a seggit is, még sosem nyaltam senkinek, és még sosem feküdt le velem senki. pedig szeretném.
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni
Nőt vagy barátnőket keresek akik vetkőznének előttem vagy masztizna , én pedig kiverném közben a farkam!
Diszkrét normális pasi vagyok, ha Te is kíváncsi volnál. Írj privát Borsod megye!
Diszkrét normális pasi vagyok, ha Te is kíváncsi volnál. Írj privát Borsod megye!
Esetleg lenne itt olyan hölgy, akinek van olyan titkos vágya hogy lepisiljen egy pasit? Ha igen, jelentkezz kérlek, szívesen kiprobálnám én is. Semmi szex, csak fölém gugolsz és engeded. Helyem van, de utazni is tudok.
Thai Ladyboy érdekelne! Nagyon tudnám kényeztetni!
Keresek aktív partnert,lehetőleg 60-on túlit,akivel közösen szobát bérelnénk Budapesten,egy szoba két ággyal,két főre,nem frekventált,kulcsos helyen. Program lenne,közösen sörözés,pikáns szex,eszközökkel,ha kell szerepekkel,igény szerint Magnum szauna látogatással. Időpont,október 1-2 Budapesten,találkozó,megbeszélt egyeztetett helyen. Lehetsz helybeni,vidéki is,utazás külön külön. Ha tudsz,akarsz jönni, keress itt.
Írtam privátban. Kedves
(Ez egy válasz Zsuzska0905 üzenetére (2025. 09. 16. kedd 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 16. kedd 16:12

Műanyag ablakom beállításához szakembert keresek!
Fizetés természetben!
Fizetés természetben!

Sziasztok!
Fiatal. 25 éves, sportos férfiként kényeztetnék házas nőket Debrecenbe. Kép a profilon, arcot csak privátba küldök
Sziasztok!
Most péntek estére (09.19.) még mindig keresünk 2-3 srácot handjob partyra.
Korosztály: 25-45
Feltétel: nagy méret (min. valós 20 cm), maximális higiénia, megbízhatóság, korrektség.
Szekszárd mellett van helyünk, fogadni fogunk.
Csak az írjon, akinek az utazás nem jelent gondot és péntek este rá is ér, valamint a leírt feltétleknek ténylegesen meg is felel.
Megjegyzés: olyan srác még szóba jöhet, aki ugyan kisebb mérettel rendelkezik, de...
- arcszőrzete nincs
- pocak nincs (még kicsi sem!), azaz muscularis alkat
A megfelelő jelentkezők esetén megírom az ismerkedés és találkozás részletes menetét.
Maximum 3 srác kerül kiválasztásra.
Köszönöm, hogy végigolvastad és hogy a leírtak alapján cselekszel.
Niki
Most péntek estére (09.19.) még mindig keresünk 2-3 srácot handjob partyra.
Korosztály: 25-45
Feltétel: nagy méret (min. valós 20 cm), maximális higiénia, megbízhatóság, korrektség.
Szekszárd mellett van helyünk, fogadni fogunk.
Csak az írjon, akinek az utazás nem jelent gondot és péntek este rá is ér, valamint a leírt feltétleknek ténylegesen meg is felel.
Megjegyzés: olyan srác még szóba jöhet, aki ugyan kisebb mérettel rendelkezik, de...
- arcszőrzete nincs
- pocak nincs (még kicsi sem!), azaz muscularis alkat
A megfelelő jelentkezők esetén megírom az ismerkedés és találkozás részletes menetét.
Maximum 3 srác kerül kiválasztásra.
Köszönöm, hogy végigolvastad és hogy a leírtak alapján cselekszel.
Niki
Sziasztok!Szombathelyi pasi keres hétvégére egy olyan Hölgyet aki felcsatolhatójával taknyosra szopatna majd ezek után a még análisan szűz hátsómat kezelésbe venné és megújjazna,kitágítana,hogy ezek után a felcsatolt farkát be tolja és nagyon de nagyon megdugjon.Egy igazi kis ribit faragnál belőlem akit alaposan többször is a műfarkadra húznál és szét dugnád.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Alacsony vekony Zala megyei csajt okloznem vagy rendkívül magas nagy pinaval
Olyan csajt keresek Kecskemét környékén aki szereti ha puncijával játszanak tágítsák öklözik. Korhatár nincs.
Van itt olyan vállalkozó szellemű férfias pasi aki feljönne velem egy lakásba le tolnál gatyáját és hagyná hogy síkosítóval és mű punci val kiverjem a farkát Budapest belvárosában mostanában?
Idős nagy logó mellű szőrős punci nagyon elhanyagolt asszonyokat nagyikat keresek.Pécs