Sziasztok! Holnap az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel...

Nem keresnek senkit úgy tűnik
(Ez egy válasz hatvanvolt üzenetére (tegnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Csütörtökön (09.04) Keszthelyen biszex 40-es pár társaságában töltöm az estét. Hárman már többször voltunk együtt, de ha úgy alakul szívesen fogadunk még csatlakozókat. Főként pár, vagy biszex hölgy társaságát keressük. Mindenki jó fej, nyitott es közvetlen. Páros hölgy tagja kifejezetten jó alkattal megáldott nő, férfi tagja enyhén mackós szép intim mérettel rendelkező férfi. Jó magam 33 éves magas, sportos testalkatú, jó megjelenésű férfi vagyok. Írjatok bátran
Csütörtökön (09.04) Keszthelyen biszex 40-es pár társaságában töltöm az estét. Hárman már többször voltunk együtt, de ha úgy alakul szívesen fogadunk még csatlakozókat. Főként pár, vagy biszex hölgy társaságát keressük. Mindenki jó fej, nyitott es közvetlen. Páros hölgy tagja kifejezetten jó alkattal megáldott nő, férfi tagja enyhén mackós szép intim mérettel rendelkező férfi. Jó magam 33 éves magas, sportos testalkatú, jó megjelenésű férfi vagyok. Írjatok bátran

Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Sziasztok!
Szerepjátékot kedvelő hölgyet, párt keresek konkrét vággyal. Részletek privátban.
Szerepjátékot kedvelő hölgyet, párt keresek konkrét vággyal. Részletek privátban.
Pestmegyében Budapesten keresek olyan lányt/csajt/hölgyet/asszonyt aki szereti a keményebb szexet. Hajhúzás, fojtogatás, őrült tempóban kemény dugás, kemény szopatás, vad smárolás.
Helyem van de mobilis vagyok.
Helyem van de mobilis vagyok.
Ha natúr benne vagyok
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (ma 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 4-5 srácokat keresek egy vékony nő dugasára gangbang
Sziasztok! Fiatalos, csinos párokat keresünk hétvégi találkozókhoz. Hölgytagunk nagyon dekoratív, biszexuális, szubmisszív, erősen análimádó és kedveli a kényszerfrancia játékokat, valamint élvezi az alárendelt szerepet. Nyitottak vagyunk akár több pár, vagy több férfi megismerésére is. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, szívesen beszélgetünk tovább!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Kaposvári ötvenes pasi vagyok. Olyan nőket keresek akik alkalmannként kivernének,spriccelésig. Diszkréten, csak az élvezet miatt. Párok is!. Privire írjatok. Hely kell!Enyhén bi párok is.
Sziasztok
Lányokkal párokkal szeretnék beszélgetni perverz dolgokról vágyakról élményekról. Privátban várom a leveleket.
Lányokkal párokkal szeretnék beszélgetni perverz dolgokról vágyakról élményekról. Privátban várom a leveleket.
Intim ékszeres pasi keresi bevállalós partnerét privát megkeresést is szivesen fogadok hetero alapon
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Párok szeretkezését nézném , maszti közben ha igénylitek be is szállok! Akár autóskaland is ok!
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette.
Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette.
Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
Hali mizu mitcsi van mega link? De jó lenne egy kis fincsi tini
Tényleg nincs egy Vas megyei Nő sem aki felcsatolhatójával megdugna egy 46é. szűz fenekű pasit???Csak Női partner jöhet számításba Urak kizárva!!!