nyalószolgát keresek Budapesten
akár kocsiban is
akár kocsiban is
Nagy csiklós puncit nyalnék..
Giga mellű idős duci kővér asszony vagy fiatal lányt keresek nagy bundás pinával,vagy párt minden megoldás érdekel.Baranya,Tolna,Somogy
Spriccelő punci?
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Szegeden keresek perverz féfit akkár párommal is lány 30 éves karcsú
Szia mik a paraméterei a lànynak..kor minden nyilàs jàtszik stb és helyileg hol lenne az akció? Köszönöm
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2025. 09. 01. hétfő 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali öklözhető vékony puncit keresek
Apró termetű pici vékony lányt keresek
Szép napot. Fehérváron keresnék az esti órákban nőt,párt .
Tribute video t szeretnék a feleségem képére.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre
, majd mehetsz is a dolgodra
Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre

Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
Közben felszívodott
(Ez egy válasz fhrlo üzenetére (tegnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak szólj! Rám mindíg számíthatsz! Puszi
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (tegnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:13

Még mindig keresek extrém pervi pasikat.. :P
Kakis dolgokkal senki se keressen.
Kakis dolgokkal senki se keressen.
Hát ha még ő is nézné valahogy....
(Ez egy válasz Nóri70 üzenetére (tegnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Lenne kedved ma délután a párom bugyijára kiverni a farkad? Helyem van.
Sziasztok! Teljesíteném a héten egy igényes pár bármilyen kívánságát kortól függetlenül. Akár perverzebbet is. Csak komolyak írjanak, akik találkozni is mernek. Szinte bárhová tudok utazni.
Sziasztok ffi t, csak 60 +Perverzet
Nőt bármilyen korosztályból, utazni tudj! Egér illetve a környékére. Szeretnék már puncit nyalni és megélni a vágyaimat. ÁPOLTSÁG - EGÉSZSÉG NAGYON NAGYON
FONTOS!!! ÉN ILLETVE MI MINDENRE LE VAGYUNK SZŰRVE. SZERETEM A PERVERZ DOLGOKAT, DE EZEK NEM KÖTELEZŐEK. AKÁR HOSSZÚTÁVRA IS KERESÜNK.
Nőt bármilyen korosztályból, utazni tudj! Egér illetve a környékére. Szeretnék már puncit nyalni és megélni a vágyaimat. ÁPOLTSÁG - EGÉSZSÉG NAGYON NAGYON
FONTOS!!! ÉN ILLETVE MI MINDENRE LE VAGYUNK SZŰRVE. SZERETEM A PERVERZ DOLGOKAT, DE EZEK NEM KÖTELEZŐEK. AKÁR HOSSZÚTÁVRA IS KERESÜNK.
Sok tejjel rendelkező kismamával ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idôsebb, 60+ hölgyeel is szívesen találkoznék
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idôsebb, 60+ hölgyeel is szívesen találkoznék