Üdv! Olyan idősebb perverz férfit, férfiakat keresek akik keményen megbasznák a talpamat!!!
Csak olyanok jelentkezését várom akik komolyan is gondolják és érettebb 50 év feletti, férfias alkatúak, nem kisfiúkat!
Fontos hogy diszkrét legyen a találkozás!
Rólam annyit, hogy 23 éves, vékony, lányosabb alkatú, ápolt fiú vagyok és a talpam extrém puha és ápolt és örülnék, ha valaki jól megdolgozná akár minden nap is vagy csak tele verné!
Kézimunkázom is, de csak ha megdugod a talpam!
Igazi fétisesek előnyben!
Irj ha magadra ismertél!
Csak olyanok jelentkezését várom akik komolyan is gondolják és érettebb 50 év feletti, férfias alkatúak, nem kisfiúkat!
Fontos hogy diszkrét legyen a találkozás!
Rólam annyit, hogy 23 éves, vékony, lányosabb alkatú, ápolt fiú vagyok és a talpam extrém puha és ápolt és örülnék, ha valaki jól megdolgozná akár minden nap is vagy csak tele verné!
Kézimunkázom is, de csak ha megdugod a talpam!
Igazi fétisesek előnyben!
Irj ha magadra ismertél!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Sziasztok.
Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral...
Budapest és környéke.
Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral...
Budapest és környéke.
Sziasztok!
Péntek délelőttre keresek nem bizarr/perverz szexpartnert Szegeden és környékén.
Hely kell.
Üdv Tamás
Péntek délelőttre keresek nem bizarr/perverz szexpartnert Szegeden és környékén.
Hely kell.
Üdv Tamás
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Pisis izgalmakat kedvelő Nővel,párral ismerkednék!
Perverz párral beszélgetnék!
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget!
Sziasztok!
Hölgyet, házaspárt keresek. Nagyon szeretek puncit nyalni, többszörös élvezésig.
Házaspároknál szex közben nyalnék a hölgynek, és szex után is.
Ápolt, sportos, nagyon diszkrét érett budapesti férfi vagyok.
Athos
Hölgyet, házaspárt keresek. Nagyon szeretek puncit nyalni, többszörös élvezésig.
Házaspároknál szex közben nyalnék a hölgynek, és szex után is.
Ápolt, sportos, nagyon diszkrét érett budapesti férfi vagyok.
Athos
Jo reggelt.
Május 9. én utazom Pécsre Pestről.
Vonattal fogok menni, esetleg egy kis extrém vonat szex közben?
Tegyük felejthetetlenné a hosszú utazást.
Május 9. én utazom Pécsre Pestről.
Vonattal fogok menni, esetleg egy kis extrém vonat szex közben?
Tegyük felejthetetlenné a hosszú utazást.
Idős kővér nagy logó mellű nem borotvált Nőket keresek Pécs és vonzáskörzetébe
Megismerkednék olyan hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat foglalkoztat egy közös hoki egy sráccal,közben nézhetünk jó szexfilmet izgató csajokkal.Helyem van Pestmegyében.Megbizható diszkrét partnert keresek!
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Csini-dögös csajjal creampie gangbang. pl.
Már csak a csini-dögös csaj hiányzik hozzá.
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (tegnap 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Már csak a csini-dögös csaj hiányzik hozzá.

Sziasztok!
Szombaton napközben párok erotikus vágyait kielégíteném! Sex szolgátok leszek!
Szopok nyalok dugható vagyok arcomra,számba élvezhetsz,kinyalom punciból,popsiból vagy csak csajod előtt szopok,dughatsz stb.. Minden megoldás érdekel! Írj és megbeszéljük!
Szombaton napközben párok erotikus vágyait kielégíteném! Sex szolgátok leszek!
Szopok nyalok dugható vagyok arcomra,számba élvezhetsz,kinyalom punciból,popsiból vagy csak csajod előtt szopok,dughatsz stb.. Minden megoldás érdekel! Írj és megbeszéljük!
Keresünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra! Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra! Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget! Írj, ha tudsz!